- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #74.421
o sırt ağrıları beni de bitiriyor.hele bir yeri var bastırınca nefesim kesiliyor.inşallah birse sırt fıtığı olmamışımdır.
benim belimde de fıtık başlangıcı vardı şimdi fıtığım bası yapıyor .önceden bel açıklığı demişlerdi ama doğumdan sonra fıtık dediler.ee iki bebeği taşıyınca kalçamda bile ağrı oluyordu.normal.
o boyun fıtığı bende de var.biri omuriliğe bası yapıyor.biri sinire.dieğr ikitanesinin şu anda akibeti belli değil.toplamda 4 fıtık.belde de en son bir taneydi.sanırım şimdide fırt fıtığım var.inşallah bi izmir e gideyim hepsine baktırıcam.bu genç yaşta hastalık çekmekten bıktım.rabbimin gücüne gitmesin ama çok bitkin ve üzgünüm hayatım çekilmez bir hal aldı bu yüzden.bu da yetmiyomuş gibi doğumdan sonra strsten reflü oldum.aslında şimdi çok iyiyim ama üzüldüğümde kıvrandırıyor illet.
koşu dikkat et 15 dk geçmesin yürüyüş.egzersiz yap bol bol iyi gelir.
Canım çok fena valla dikkat et kendine diycem ama bebişlerle çok zor
elinden gelidğince dinlen çok geçmiş olsun
En azından sinir stresten uzak dur da reflün artmasın
hiç yemek vermiyomusun yani meyve püresi falan yemek yemeye alışsın diye hergün ek olarak bişey veriyorum ben ek gısa bebelac kullanıyorum onuda sabah kahvaltısına katıyorum tahıllı bugdaylı falan alıyorum zaten
Canım bi çok şeyi veriyorum aslında ama miktar olarak çok az yiyor
daha hiç bir kase çorba yemedi mesela
bi sürü püre filan yapıyorum en fazla iki çorba kaşığı yiyor
O yüzden püre yapmayı da bıraktım :))
Bizim yemekleri tuzsuz ve çok az yağlı yapıyorum çatalla ezip bi iki kaşık veriyorum yediği kadar