geçmiş olsun benimde boynum sırtım belim feci ağrıyor bu ay ın sonunda allah nasip ederse memleketime gidicem. o zaman kontrollerimi yaptıracağım.inşallah birde sırt fıtığım olmamıştır.umarım reflüdendir.
amiin inşallah arkadaşım hiç yaşlanıcakmışım gibi gelmiyor bana rabbim ne kadar ömür biçtiyse.önceden düşünmezdim ama anne olunca hayat benim için daha değerli oldu.
aklımda memlekete gittiğimde deneyeceğim mutlaka.senin kaynanan iyiymiş ne güzel.benim kaynanam doğumdan önce iyidi ben öyle sanıyordum daha doğrusu.doğum için gittiğimde gerçekleri gördüm malesef sevdiklerini sanıyordum beni mükafat olsun diye gittim orada doğum yaptım birde çok pişmanım.
biz çok iyiyiz arnazar sen ve bebişin nasıl?maşallah senin bebiş baya ilerleme kaydetmiş benim bebeklere hala pütürlüye alıştırmaya çalışıyorum.doktorumuz eline elma salatalı kraker vs verme dedi.yiyecekleri pütürlü olarak ver korkma boğazında kalmaz dedi ama bilemiyorum.herşeyi tek tek bi güzel çiğniyorlar ama çorbayı çeneleri yorulduğu için mi bilmiyorum çiğneyerek yemek istemiyorlar.onun dışında bi sorunumuz yok aslında.ben çorbaları da pütürlü yesinler istiyorum.
bizim oğlan el çırpıyor ,kız artistlik pozlar veriyor mesela elini yanağına koyuyor ,popo yana dönkü bakıp bi kaş hava da sırıtıyor.babası bayılıyor.bazen utanıp yüünü saklıyor