- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #74.581
Ben geçen gün bebeğim dergisi almıştım medi marketten onda bebekler için 50 tane yemek tarifi var tavuklu etli tarifler hep 1 yaşından sonraya konmuş şimdi erken galibaki öyle yapmışlar:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle bi sayfa acmıstım ben bi kaç gün önce ...okuyabilirsiniz isterseniz...biraz sıkıntılarım vardı
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/569177-esime-karsi-nasil-davranacam-bilmiyorum.html
böyle bi sayfa acmıstım ben bi kaç gün önce ...okuyabilirsiniz isterseniz...biraz sıkıntılarım vardı
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/569177-esime-karsi-nasil-davranacam-bilmiyorum.html
kızlar ya yanlış anlamazsanız size bişey soracam...biraz ayıp olacak ama...sormam lazım...eşinizle özle hayatınız nasıl...yani ne kadar sıkllıkta birlikte olabiliyosunuz...siz mi yaklasıyosunuz hep ....yoksa eşiiniz mi.....yani bizim ilişkimizde mi bi tuhaflık var yoksa hepinizin mi aynı merak ediyorum...
Bu ayrı yatarsan eşin aldatır yok kendine bakmazsan çocuğu ön plana koyarsan eşin aldatır nedir yaa. Valla anlamıyorum bunlarla aldatacaksa aldatsın. Çocukla uğraşmaktan benim tipim kaymış zaten. Hayatımı askıya almışım bi de evde eşim için kendimi harap edicem o kadar uzun boylu değil. Eğer çocuk benim yanımda yatınca gece de 2 kere kalkıyorsa ayrı yatınca da 3 kere kalkıyorsa benim yanımda yatacak demektir 1 kere daha fazla kalkamam. Yok bakımlı olucan falan benim oğlum 8 ay kustu ama öyle böyle değil artık üstüme kıyafet bulamıyordum giyecek öyle duruyordum kusmukla nereye bakımlı olucam. Valla bunlar yüzünden giden adamı tutmam ben hatta ben kendim yol veririm. İşimde gücümde bir insandım şimdi eve kapandım bebişime bakıyorum gece uykusu yok, gündüz sadece dobişle ilgileniyorum bu monotonluk bile beni yıpratıyor bir de adamın ilgisini eksik etmiycem yok yaa. Ben nasıl çocuğumuz için bir çok yapmak istediğimi yapamıyorsam eşim de bir çok şeyden mahrum kalacak bu kadar basit. Analık kolay olmadığı gibi babalık da kolay değil. Bu kadar şımartmayın şu adamları yaa. Aldatacak adam aldatır bugün değilse bile bir gün yapar ve emin olun yine bir bahane bulur.
aynen bende böyle düşünüyorum
Hazelim rahat etmiş şartlar onu gerektirmiş ayrı yatmaya başlamış eşi ona destek olacağına facede abuk sabuk işlere kalkışmış hazelimin konusuna cevap verenlerin %99da takmış yatağa habire kızı suçluyorlar yatağını niye ayırdın diye. Yatak ayırınca kendine bakmayınca direk aldatılma ne ala memleket. Ama hep biz kadınlar adamları bu hale getiriyoruz. Kendimizi harap ediyoruz ev, çocuk adama ilgi iş vs sonra adam yine aldatıyor bu seferde başlıyoruz ben senin için saçımı süpürge ettim en güzel yıllarımı sana harcadım vs ağıtlarına. Aldatacak adam aldatır ben bunu bilirim bunu söylerim.