• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Erkekler sanırım çalıştıkları için çocuğu annenin bakımında olmalı biz eve ekmek getirelim yeter diye düşünüyorlar hepsi aynı demekki zaten bakıp ilgilenende çok azdır sanırım onlara zaten hayranım ben birazda bundan soğuğum 2 ci çocuğa yine ben bakacağım yine ben herşeyine koşacağım ben uykusuz kalacağım ne anladım o zaman aile olmaktan,yeter 1 tane ona

bende bu geceden başlayacağım yatağına koymaya oğlumu..alışmıyor yoksa.gecede sık uyanmıyo artık bi kaç gece sonra alışır sanırsam hazelimden cesaret aldım şimdi:)

aaman kızlar bebklerinizin eline kopabiliecek küçük oyuncaklar vermeyin...bu aksam bizim oğlan öteki tarafa gidiyodu az kalsın verilmiş sadakamız varmış....bitane küçük ucagaı vardı tekerlekleri vardı.biz kuruyoduk kendisi gidiyodu ucagın...eline vermiyoduk ama...sen nerden bulduysa onu almış...bende mutfakta yemek hazırlıyodum babası nette takılıyodu..neyse bizimki almış bir güzel tekerlegini koparmıs agzına almış...babası diyo öğürüyodu falan bi baktım agzında tekerlek hemen parmak atmış cıkarmıs...cok korktuk vallaha..çocuklar Allaha amenet....bize kalırlarsa ALLAH korusun sabaha cıkmazlar..neyse cok şükür gecti ders oldu bizde

bide oğlum bbugün maasallah:nazar::nazar::nazar::nazar: hiç bi yere tutunmadan salonun ortasında 1 metreden fazladır yürüdü..çok sasırdım cok sevindim..:43:iki damla yasta düştü tabi...benim küçük tosbağam...büyümüşte yürüyecek artık

aaman kızlar bebklerinizin eline kopabiliecek küçük oyuncaklar vermeyin...bu aksam bizim oğlan öteki tarafa gidiyodu az kalsın verilmiş sadakamız varmış....bitane küçük ucagaı vardı tekerlekleri vardı.biz kuruyoduk kendisi gidiyodu ucagın...eline vermiyoduk ama...sen nerden bulduysa onu almış...bende mutfakta yemek hazırlıyodum babası nette takılıyodu..neyse bizimki almış bir güzel tekerlegini koparmıs agzına almış...babası diyo öğürüyodu falan bi baktım agzında tekerlek hemen parmak atmış cıkarmıs...cok korktuk vallaha..çocuklar Allaha amenet....bize kalırlarsa ALLAH korusun sabaha cıkmazlar..neyse cok şükür gecti ders oldu bizde

bide oğlum bbugün maasallah:nazar::nazar::nazar::nazar: hiç bi yere tutunmadan salonun ortasında 1 metreden fazladır yürüdü..çok sasırdım cok sevindim..:43:iki damla yasta düştü tabi...benim küçük tosbağam...büyümüşte yürüyecek artık

MAŞALLAH, MAŞALLAH tospiğe :nazar: topiğimizin ilk yürüyen miniği mi acaba ?

hazelim o küçük parçalara dikkat etmek lazım gerçekten. mesajını okurken bile içim tuhaf oldu, Allah koruyor gerçekten. ablamız oyuncaklarıyla oynarken minik tokasını düşürmüş. bizim ömer efendi de tabi hiç affetmez, hemen ağıza. babası gördü, ağzına birşey attı diye. çıkardım hemen.

ayrıca eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim. Allah biz annelere kolaylık versin. şu saat olmuş, ütü yapıyorum. arada size bir bakayım dedim. hiç iş, güç bitiyor mu. yetişmek çok zor. uyuyup dinlememiz gereken şu saatlerde bile iş yapıyoruz. :31:

geçmiş olsun canım allah korumuş

bebiktosu çikolatayla tanışan varmı
bizimki bugün tanıştı
nutella kavanozunun ağzı açıktı nasıl olduysa uzanmış elini sokmuş mama sandalyesindeydi
tüm surat çikolata olmuş
nasıl yumuluyo çikolataya yaramaz
ellerini yüzünü yıkadım hala ellerini yalıyo çikolata varmı diye

biz de tanıştık hugocum :1:

yemek yerken kedi gibi masanın yanına geliyor. halbuki ilk önce onun yemeğini yediriyorum ama yine de gözü bizim yemeklerde. ben de alıyorum kucağıma biraz da yediklerimizden tattırıyorum.

bugün tavuklu pilav yaptım. kırık pirinçten yaptım çok iri taneli olmasın diye. yoğurtla karıştırmıştım. biraz yedi ama rahat değildi sanki yerken. ben de yoğurdunu arttırdım ve rondodan geçirdim biraz. sonra az daha yedi. demek ki neymiş, pilav zamanımız daha gelmemiş :1: çeşit olsun diye yaptım, hergün ne yapayım diye kafa patlatıyorum.

ayyy hazelim geçmiş olsun ayrıca yürümesine çok sevindim keşke hemen kameraya alsaydın ilk adımlarını benimkide çok uğraşıyo ama pat düşüyo popo üstü....bende görürüm inş merakla bekliyorum yürüdüğünü yaa çok güzel bi duygu olmalı:)

bende kaynıma karısına sinirlendim biraz eşimi gıcık etmiş kaynım biraz bugün telde uykum kaçtı size baakayım dedim oğlan yatağında artık oraya alıştırcm hazelim gibi..hep koynumda olmaz artık.zaten gribim biraz ona geçmesin hem bahane oldu banada:)

Kızlar şeker tatlı tuzlu ne kadar yasaksa bu dönem çikolatada o kadar sakıncalıymış sonra bebekler beslenmeyi ondan ibaret sanıp asıl yemekleri ilerde reddediyomuş vermeyin bence sizde ben vermiyorum kavanozubile tutamaz:) zaten daha ufaklar iştahta keser onlar

Kızlar perşembe günü misafirlerim olck çaya öğleden sonra için..3 lü sehpalarım vardı çok eskidi yerine yenimi alsam onlardan yoksa şu üstü fayanslı masalardanmı alsam bilemedim salı günü eşim evde bakıcaz gezcez çay falan verince misafire bardaklarını tabaklarını koymalarını için istiyorum masam her zaman müsait olmuyo çünkü büyükte o zaten...sizler ne yapıyosunuz evde misafir gelince çaya falan..?

Cvplarsanız bakarım yarın inş.Neyse tek gece kuşunuz olan ben de yatayım iyi geceler kızlar

Canım çok geçmiş olsun minik kuzuya

Ve topiğin ilk yürüyeni oldu senin kçük tosba maşallah ona
Hadi bakalım darısı koşmasına :))

Asya artık sıralıyor :))
Bizde böyle derler, yani koltuktan tutunarak adım atıyor ufak ufak
Elini anlık bırakıp başka yere tutunuyor
Dün akşam ilk kez day day durdu
biz yerde oynuyoruz hep oyunları babası yatıyordu Asya'da kafasına vuruyordu gülüyrlardı
Ben de yattım yere Asya ikimizin arasında oynarken bana tutundu ayağa kalktı ama tutunacak yer yok tabi bzler yerde kalmış olduk
bi baktım minnoş ellerini bırakmış ayakta kalakaldı :)) tabi uzun değil enfazla 5-10 saniyedir :))
Ama şu ufacık şeye bile sevindim maşallah kuzuma

Günaydın millet ben farkında olmadan akşam saati 4 etmişim anca kalkabildim oğlumda uyuyor allahtan oda uykusuzmuş:) o uyurken kahvaltımı yapayım kimsecikler yokmu sizlerdemi kalkamadınız yoksa...

Enısteın benimkide bayramdan beri ayakta duruyo hep bide dizleri üstüne değil ayaklarıyla emekliyo artık,daha hızlı gidiyo yani.sanırım oğlumda 10 cu ayında yürüyecek çok uğraşıyo kanepeden tutunup adım atıyo çünkü...bizde g0rürüz inş kısmet

oğlumun bugün sağlık ocağında izlenimi var bakayım köyde kilo vermişmi? gitmeden önce 9.400 kg dı inş almış biraz daha..

Görüşürük sonra işlerimi yapayım başımda beton gibi uykusuzluktan ama:36:

selam millet sabahtan beri hastanedeydik
emar çekildi filan bel fıtığı varmış
doktor ağır kaldırma dedi dikkat et dedi yürüyüş dedi bikaç egzersiz verdi
inşallah ilerlemez ameliyat olmak istemiyorum
tosuntomda hastanenin maskotu oldu bugün tavşan kulaklı beresiyle doktorların elinden düşmedi sıpa

az kalmış hemşirecim
aman dikkat et artık bak ben çok hareket ettim erkenden geliverdi
bundan sonra dikkat et üçüncüde çıkıvermesin yola :52: :52: :52:

altta goruyorum hemsire gelmış... nasılsın canım. nasıl gıdıyor bebeklerle hayat. hamılelık nasıl gıdıyor. kendıne ıyı bak tatlım

kızlar anasınıfı öğretmenı olduğum için mi yoksa çocukluğumda oyuncaksız buyuduğum için mi ben oyuncaklara acayıp düşkünüm.bebeğim dun 9. ayını bıtırdı bendee ödül olarak ona bugun palyskool ilk arabam artık yurumeye calışıyor. bu araba onun yurumesını hızlanıracacaktır.bızım telefonlara çok düşkün bende vermek istemıyorum o yuzden fısher prınce telefon aldım. hem renk sayı muzık vs gıbı pek çok ozelloiği var.ve yıne fısher prınce eğitici köpekciği aldım.bu kopeği bekarken komşumun oğlu oynuyordu. muhtesem eğlencelı ve saglam bır kopek. kızımda bır eğitici köpeği olsun ıstedım. inş persembe gunune kadar gelır kargomuz :)kızımdan çok ben sevıneceğim herhalde oyuncaklara :)kızımın eğitimi için okulda çocuklara hangı sarkıyı öğretırsem gelıp evde kızıma da soyluyorum. bugun ılk defa da hıkaye okuduk. elbette benı anlamamıştır ama resımlerı buyuk heyecanla takıp ettı. arada dıkkatı dagılsa da yenıde resımşlerı gözüne koya koya anlattım. kıtap sevgısı gelişsın ıstıyorumm...bırde artık yemeklerını mama sandalyesının onundekı bolume koyuyorum. doke doke yıyor.sonradan mudahale edıp doktuklerını toplayıp yedırıyorum.

Son düzenleme:
altta goruyorum hemsire gelmış... nasılsın canım. nasıl gıdıyor bebeklerle hayat. hamılelık nasıl gıdıyor. kendıne ıyı bak tatlım

kızlar anasınıfı öğretmenı olduğum için mi yoksa çocukluğumda oyuncaksız buyuduğum için mi ben oyuncaklara acayıp düşkünüm.bebeğim dun 9. ayını bıtırdı bendee ödül olarak ona bugun palyskool ilk arabam artık yurumeye calışıyor. bu araba onun yurumesını hızlanıracacaktır.bızım telefonlara çok düşkün bende vermek istemıyorum o yuzden fısher prınce telefon aldım. hem renk sayı muzık vs gıbı pek çok ozelloiği var.ve yıne fısher prınce eğitici köpekciği aldım.bu kopeği bekarken komşumun oğlu oynuyordu. muhtesem eğlencelı ve saglam bır kopek. kızımda bır eğitici köpeği olsun ıstedım. inş persembe gunune kadar gelır kargomuz :)kızımdan çok ben sevıneceğim herhalde oyuncaklara :)kızımın eğitimi için okulda çocuklara hangı sarkıyı öğretırsem gelıp evde kızıma da soyluyorum. bugun ılk defa da hıkaye okuduk. elbette benı anlamamıştır ama resımlerı buyuk heyecanla takıp ettı. arada dıkkatı dagılsa da yenıde resımşlerı gözüne koya koya anlattım. kıtap sevgısı gelişsın ıstıyorumm...bırde artık yemeklerını mama sandalyesının onundekı bolume koyuyorum. doke doke yıyor.sonradan mudahale edıp doktuklerını toplayıp yedırıyorum.

İyiyim canim yaa is ev cocuk hamilelik pek aklima gelmiyo tekmeyle benburdayim diyo bazen oglusum:)kosusturmaca.sende iyisindir insallah.o bahsettigin telefon bizdede var iki ay once almistim yeni yeni seviyo dugmelere basmaya alisti.kopegi bende dusunuyorum sen iyidiyorsan faaliyete gecirim umarim sever bizimkisi

merhaba kızlar kızım son günler çok iştahsızlaştı eskiden 3 öğün yerdi aralardada emerdi sütüm azaldı ama bu düzen ona yetiyorduki kendide şikayetçi değildi kilo alımıda dr açısından yeterliydi ama son günlerde yemeyi kesti neredeyse kahvaltısını güzel yapıyor sonrasında hiçbirşey yediremiyorum kahvaltıyıda gün içinde birşey yemediği için sabah kalkana kadar acıkıyor tabii ondan yiyor yoksa gün içinde 1 2 kaşık ancak yedirebiliyorum niye böyle yapıyor anlamadım gecede 120 cc mama hazırlıyorum hepsini bitirmiyor bile aç yatıyor hiçolmazssa onu içsin diyorum ama onu bile tam bitirmiyor doktora götürmelimiyim sizce

Back
X