2012 Şubat Anneleri

benim bebeklerde çığlık çığlığa tabağımıza doğru hızla emekliyorlar üstümüzü başımızı çekiyorlar :)):) mecbur kalıyoruz vermeye bazende geçen gün yazdığım gibi bi pasta yedirtmiyorlar.topladık tabakları yemeyi bıraktık :37:

gün geçmiyor ki kazalar kaçınılmaz olsun

biraz önce oğlum koltuğn demirine ağzını çağrı alt dudağı patlamış ve morarmış kan topladı sanırım hala da uslanmıyor:52::53:

selam canlar nasılsınız
kuzucuklarımız hastaymıs acıl sıfa hepsıne teker teker:(
bende spor yaptım bıraz bu sogukta cok terledım yoruldum valla:ssz:

Yavrulara kitap okuyor musunuz kızlar?

Ben hamileyken başlamıştım, miniğe masal okumaya. Şimdi de hergün okuyorum, oturtuyorum dizime, kocaman renkli resimleri göstere göstere okuyorum. Bir yüzüme, bir kitaba bakarak dinliyor beni. Bir de 'bebek dokun öğren' kitaplarından aldım. Bayılıyor, tek tek açıp sayfaları farklı yüzeylere dokunmak hoşuna gidiyor. Bunu yaparken bazen homurdanıp, bazen de çığlıklar atıyor paşam.

selam canlar nasılsınız
kuzucuklarımız hastaymıs acıl sıfa hepsıne teker teker:(
bende spor yaptım bıraz bu sogukta cok terledım yoruldum valla:ssz:

Merhaba canım oh ne güzel spor yapmışsın
Ben de tam başladım spora, iki gün gittim minnoş hastalanınca yine kaldı
Bütün bebişlere Allah şifa versin
Tabi annelere de bol şifa versin ki bakabilelim yavrucuklara

Yavrulara kitap okuyor musunuz kızlar?

Ben hamileyken başlamıştım, miniğe masal okumaya. Şimdi de hergün okuyorum, oturtuyorum dizime, kocaman renkli resimleri göstere göstere okuyorum. Bir yüzüme, bir kitaba bakarak dinliyor beni. Bir de 'bebek dokun öğren' kitaplarından aldım. Bayılıyor, tek tek açıp sayfaları farklı yüzeylere dokunmak hoşuna gidiyor. Bunu yaparken bazen homurdanıp, bazen de çığlıklar atıyor paşam.

Bebek dokun öğrenlerden ben de aldım canım
Ama biraz erken verdim galiba eline :)
Açılır kapanır pencereleri var ya yırttı onları
Bir sonraki seri var konuşmayı öğreniyorum diye
onda pencereler daha fazla ordakileri de koparttı benim yaramaz kızım
Bu arad ben hamileyken hiç knumuyordum muhattap olmuyordum benimki ile :))
Ne konuştum ne de kitap okudum değişik bi duyguydu yapamadım bi türlü
Sadece dokunup okşardım

einstein, minik nasıl toparladı mı?
Canım malesef bu gece dördüncü gecemiz ve ateş yükseldi bile erkenden
En azından gün içini ateşsiz geçirdi
Bundan önceki iki gün gündüzleri de ateşliydi
Beklemde ve takpteyiz

Merhaba canım oh ne güzel spor yapmışsın
Ben de tam başladım spora, iki gün gittim minnoş hastalanınca yine kaldı
Bütün bebişlere Allah şifa versin
Tabi annelere de bol şifa versin ki bakabilelim yavrucuklara

aynen yaptım cok yoruldum snrasında 3 kez 3. kat merdıvenlerını cıktım ındım:D
9 kasımda basladım 3 kg vermısım:D:D
gecmıs olsun cnm kuzularınıza sıfa olsun ıns cbk ıyılesırler

gün geçmiyor ki kazalar kaçınılmaz olsun

biraz önce oğlum koltuğn demirine ağzını çağrı alt dudağı patlamış ve morarmış kan topladı sanırım hala da uslanmıyor:52::53:

benimkide biraz önce kafasını doğalgaz peteğine çarptı hemen buz koydum deli olcam bu sakarlıklarına.bide annemler bana kızıyo bir yerinde bişey görseler,niye bakmadın diyolar kızıyolar bana.bakana kadar vuruyo kendini zaten..yürümeye başlasada belki rahat ederdik

benimkide biraz önce kafasını doğalgaz peteğine çarptı hemen buz koydum deli olcam bu sakarlıklarına.bide annemler bana kızıyo bir yerinde bişey görseler,niye bakmadın diyolar kızıyolar bana.bakana kadar vuruyo kendini zaten..yürümeye başlasada belki rahat ederdik

bakıp bakmamayla alakası yok ki!

anlık gözümün önünde pat diye düşüyor.yetişmeye fırsat kalmıyor saliselik olay.bir de ikisinin peşinde dolanmaktan hangi birine yetişeceğimi şaşırdım :52: ama hergeçen gün daha bi tatlılaşıyor bu zıpırlar :16: ısıra ısıra yiyesim geliyor :1::emir_bebek::nazar:

mehmette artık tabak görünce geliyoo yanımıza
birde mama kaşığıyla diş kaşıyo kendi dişini kaşıyo kaşıyo sonra gelip bizim ağzımıza sokmaya çalışıyo
bizimde kaşınıyo sanıyo heralde :1:

hugocuk mrb nasılsın....hepsiburada dan kapıda ödeme yapabildim sonunda oğluma konusan ayıcık aldım

Chicco Teddy Ayıcık İle Birlikte Sayalım (Türkçe) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

bide bunu aldım nasıl sence
Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi | Hepsiburada.com

hugocuk muhallebi tarifinden verirmisim bana .....ben hiç yapmadım oğluma daha ..tatlıyla pek arası yok ama muhallebi yer belki..meyveyide eline alıp yemek istiyo hep ama cok koparıyo yutamıyo sonra ....o yüzden vermek istemiiyorum..muhallebisine katıp verirsem daha iiyi olur

Topacımla, babamıza tiramisu yaptık az evvel, mıncık mıncık oynadı her yerini batırdı. Bir duş aldırdım, uyudu şimdi. Eşim yarın şehir dışından gelecek aslında şekerli şeyleri pek sevmez ama tiramusu kahveli olduğundan favorisi. Oy özledim aşkitomu zaten, eşlerinizin kıymetini bilin var ya bir haftadır ev nasıl boş geldi. Çok yoğun çalıştığı için evde az zaman geçiriyor, buna rağmen hani derler ya gölgesi güven veriyor diye, gerçekten öyle. :61:

Topacımla, babamıza tiramisu yaptık az evvel, mıncık mıncık oynadı her yerini batırdı. Bir duş aldırdım, uyudu şimdi. Eşim yarın şehir dışından gelecek aslında şekerli şeyleri pek sevmez ama tiramusu kahveli olduğundan favorisi. Oy özledim aşkitomu zaten, eşlerinizin kıymetini bilin var ya bir haftadır ev nasıl boş geldi. Çok yoğun çalıştığı için evde az zaman geçiriyor, buna rağmen hani derler ya gölgesi güven veriyor diye, gerçekten öyle. :61:

allah kavuştursun durasella....bişey sorcam sana...seninde topacınında yürüteci vardı sanırım günde ne kadar bindiriyosun...bide masal olarak ne okuyosun....bende baslasam iyi olacak ama ne okuyacagımı bilmiyorum....

hugocuk muhallebi tarifinden verirmisim bana .....ben hiç yapmadım oğluma daha ..tatlıyla pek arası yok ama muhallebi yer belki..meyveyide eline alıp yemek istiyo hep ama cok koparıyo yutamıyo sonra ....o yüzden vermek istemiiyorum..muhallebisine katıp verirsem daha iiyi olur

tabiki canım
göz kararı suyla pirinç ununu pişiriyorum canım
ayrı biyerde elma ayva artık hangi meyve varsa blendrdan geçirip muhallebinin içine ekliyorum ceviz pekmezde koyuyorum öyle yediriyorum seviyo bizimki ama herzaman değil arada yapıyorum
bazende meyvesiz içine cicibebe ekliyodum cicibebe formul süt pekmez ve ceviz koyuyodum eskiden ama artık cicibebe vermiyorum nedense :44:
bunu balkabaklıda yapabilirsin hem mevimi hem çok besleyici
balkabağını haşlayıp ezip muhallebisine ekleyebilirsin,hatta geçen gördüm markette elmalı muhallebi vardı kavanoz maması yapmışlarr

tabiki canım
göz kararı suyla pirinç ununu pişiriyorum canım
ayrı biyerde elma ayva artık hangi meyve varsa blendrdan geçirip muhallebinin içine ekliyorum ceviz pekmezde koyuyorum öyle yediriyorum seviyo bizimki ama herzaman değil arada yapıyorum
bazende meyvesiz içine cicibebe ekliyodum cicibebe formul süt pekmez ve ceviz koyuyodum eskiden ama artık cicibebe vermiyorum nedense :44:
bunu balkabaklıda yapabilirsin hem mevimi hem çok besleyici
balkabağını haşlayıp ezip muhallebisine ekleyebilirsin,hatta geçen gördüm markette elmalı muhallebi vardı kavanoz maması yapmışlarr

Back
X