2012 Şubat Anneleri

offfff daha yeni kafasını yastıga koydu benm sıpam....ayakta sallıyorum cabuk uyur inşallah....öldüm bittim vallaha...kafam şişti...gercekten insanın kendi canından olmasa...bu kadar sevmesen cocuk bakmak cok zor vallaha..eşim bile 5 dakka bakıyo..çalışmak cocuk bakmaktan kolay diyo....

melitta'ya gribi için,
melitta'nın ve benim_olan'ın oğluşlarının çarpmaları, düşmeleri için çok çok geçmiş olsun.

oğlumun da yanağında çizgi şeklinde morluk var. ne kadar dikkat etsek de, kaşla göz arası düşüyorlar yahu. Allah beterinden korusun.

Topacımla, babamıza tiramisu yaptık az evvel, mıncık mıncık oynadı her yerini batırdı. Bir duş aldırdım, uyudu şimdi. Eşim yarın şehir dışından gelecek aslında şekerli şeyleri pek sevmez ama tiramusu kahveli olduğundan favorisi. Oy özledim aşkitomu zaten, eşlerinizin kıymetini bilin var ya bir haftadır ev nasıl boş geldi. Çok yoğun çalıştığı için evde az zaman geçiriyor, buna rağmen hani derler ya gölgesi güven veriyor diye, gerçekten öyle. :61:

durasella, biz de çok severiz tiramisuyu. eşim bir gün markete gitti malzemelerini almaya. şansa kasada biri dr.oetker'in "tiramisu yap" diye instant kreması varmış, onu bırakmış, yani alacakmış vazgeçmiş herhalde. eşim de satın almış onu. onunla yaptım tiramisuyu. hem kremayı da pişirip, soğutmakla uğraşmıyorsun. bir de bir aroma var içinde, badem sanırım. enfes birşey oluyor. bilmiyorum belki de onunla yapmışsındır ama denemediysen tavsiye ederim.

hugocuk muhallebi tarifinden verirmisim bana .....ben hiç yapmadım oğluma daha ..tatlıyla pek arası yok ama muhallebi yer belki..meyveyide eline alıp yemek istiyo hep ama cok koparıyo yutamıyo sonra ....o yüzden vermek istemiiyorum..muhallebisine katıp verirsem daha iiyi olur

bir bardak suya 3 tatlı kaşığı pirinç unu koy ve kaynayana kadar sürekli karıştır zaten kısa bir zaman sonra koyulaşır. fokurdadıktan sonra 5 dk daha pişiriyorum. (doktorumuz yada 1 paket pirinç ununu bir tencereye koy biraz kavur sonra bir cam kaba koy buzdolabına, eğer böyle yaparsa kaynayınca 2 dk. pişirip kapatabilirsin dedi) eğer bu şekilde yapmayacaksan dediğim gibi 1 bardak suya 3 tatlı kaşığı pirinç unu at pişir. kaynadıktan sonra en az 5 dk. pişsin. ocaktan indirince 6 kaşık devam sütü atıyorum içine ve iyice karıştırıyorum(devam sütü topaklanmasın diye) yatırmdan önce yedir tok tutar.

bu arada kaynar gelince biraz şeker atıyorum içine.

doktorumuz pirinç ununu dediğim şekilde yapmazsan bebek rahatsız olur, ağır gelir hazımsızlık ve reflü yapar dedi. umarım yardımcı olmuşumdur

gubaydin bayanlar, ay Doktorumu seyrederken aglamaktan icim cikti, 39 yasinda supriz hamilelik yasamis tum kontroller normal cikmis, dogmus az agliyomus kisacasi cocuk 9 aylik bitkisel hayatta gibi solunum cihazina bagli bogazindan evde allahim cok kotu agla agla cabim cikti gorubce allah sifa versun cok zor

malum kış geldi, izmirde yaşıyorum ama akşamları epey soğuk oluyor, oğluma henüz mont vs. almadım. birde astrnot tulumlar çıkmış. ama ne kadar kullanışlı olur fikrim yok. komple giydiriliyor ya rahat edemezse diye size sorauım dedim kullanan var mı?

malum kış geldi, izmirde yaşıyorum ama akşamları epey soğuk oluyor, oğluma henüz mont vs. almadım. birde astrnot tulumlar çıkmış. ama ne kadar kullanışlı olur fikrim yok. komple giydiriliyor ya rahat edemezse diye size sorauım dedim kullanan var mı?

canım ben aldım bursada havalar çok soğumasada arada bir kullanıyorum bence rahat birşey içini ince giydirip üstüne montunu giydirdimmi sorun olmuyor gittiğin kapalı mekanda montunu çıkardınmmı tatmam, çocuğu kat kat giydirme derdi yok, sırtı açıldı.. bacağı açıldı derdi yok

birde şöyle birşey var eğer özel arabanız varsa ve sürekli biryerlere arabayla gidiyorsanız pahalı birşey alma ben kanz dan aldım pişman oldum o kadar para verdiğime, sürekli arabadayız zaten daha basit bir astronot mont alsaydım daha iyi olurdu ama dışarda gezmeyi seviyorsanız benim aldığım tarz birşey bayaa iş görür dışarıda

HTML:
canım ben aldım bursada havalar çok soğumasada arada bir kullanıyorum bence rahat birşey içini ince giydirip üstüne montunu giydirdimmi sorun olmuyor gittiğin kapalı mekanda montunu çıkardınmmı tatmam, çocuğu kat kat giydirme derdi yok, sırtı açıldı.. bacağı açıldı derdi yok

çok teşekkür ederim arkadaşım. birazdan öğle tatili gidip bakıcam, hoşuma giden olursa alıcam. mont giydirdiğim zaman kucağıma alınca mont toplanıyor, pantolandan baakları açılıyor diye hep huzursuz dolaşıyorum. bence en iyisi bunlardan almak? acaba kaç yaş alsam? benim oğluşum biraz yapılı çünkü

birde şöyle birşey var eğer özel arabanız varsa ve sürekli biryerlere arabayla gidiyorsanız pahalı birşey alma ben kanz dan aldım pişman oldum o kadar para verdiğime, sürekli arabadayız zaten daha basit bir astronot mont alsaydım daha iyi olurdu ama dışarda gezmeyi seviyorsanız benim aldığım tarz birşey bayaa iş görür dışarıda

geçen gün bir mağazada gördüm hem uyku tulumu gibi evde kullanabilirsin hemde dışarıda, üstündeki modeller öyle tasarlanmış sanki. ama eldiven ve patikleri yok. çok kalın değil.orta kalınlıkta. acaba öyle birşey mi alsam dedim???

Back
X