ıhlamur yapıyorum bebekler içiyorlar sonra bakıyorlar tadı farklı tükürüp yüzünü ekşitiyorlar.çorba ise yemiyorlar ağızlarını kaçırıp ağlıyorlar keyifsiz oldukları için yemiyorlar ama akşam kaşık maması yaptım bir bebeğe göre ikisi bir zorla yedielr mamayı da doğru düzgün yemiyorlar anca 80 cc ona da şükür diyorum ama biraz önce kızım maşallah 180cc içti hemen hemen demek ki iyileşiyor dedim ve çok sevindim.sanırım gripten dolayı tat alamadıkları için iştahları yok gripten
kayaist bazen sayfalar o kadar hızlı akıyor ki yazılanların çoğu gözden kaçabiliyor.mesela ben dün bi soru sormuştum burun amerliyatı olan var mı diye kimseden cvp gelmedi olumlu yada olumsuz o yüzden sayfalar hızlı kayınca bazı yazılar gözden kaçıyor.
eğer gözümüzden bir msj ın kaçarsa ve bilgi amaçlı ise mutlaka kopyala yapıştır yada yeniden yaz.ve şimdiden adıma kaçırdığım cvp veremediğim birşey olursa özür dilerim.çünkü bende beğeni olunca o sayfaya baktığımda aaa bu kişi bana soru sormuş deyip hemen cvplıyorum.
en son hugocuk arkadaşım diş ile ilgili birşey sormuştu kaçırmışım ikinci kere sormuş yine görmemişim ama bi üye beğeni yapınca o sayfa da bi baktım hugocuk soru sormuş hemen cvpladım.
böyle gözden kaçmış olabiliyor.
sorma mozp geberiyorum yığılıp kalacam gibi ama bilgi edinmem birkaç konu vardı o yüzden girmişken sizlere de bakıyım dedim.sizde benim hayatımın bir parçası oldunuz.sizleri görmeden çok sevdim.
haftaya perşembe memlekete gideceğim aklımda siz olacaksınız.hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz benim için.benim için dua edin dualarınızı eksik etmeyin.bazı rahatsızlıklarım nüksedince burun dahil ameliyat kararı aldım tabi uygun fiyat bulursam.devlette bile para alıyorlarmış fena canım sıkıldı.