2012 Şubat Anneleri

benim kahvaltı menüm çok zayıf nasıl yaptın. kabağı az pişirip yumurta sarısı mı ekledin yağ eklemeden

Bir kabağın yarısından azını rendenin ince kısmıyla rendeliyorsun sonra 1 adet yumurta sarısı ve biraz tuzsuz peynir ekleyip hepsini karıştırıyorsun ve tavada azcik zeytin yağında çeviriyorsun.

Günaydı kızlar ne çok konuşmusunuz bakemmm oğlum akşam balığını yemedi karnı tokmuş emmişti bugün ondan çorbamı yapsam azcıkk nasıl yapılır bileniniz varmı

hee benim_olan şikayet ediyo uykusuzluktan :1:
ama geç saatlere kadar tv izliyo uyumuyo sonra esat suçlu oluyoo
geçende zati hasta oldu diye esata kızdı kendide hasta olduuu :52: :1:
sorma yaa uykusuz kaldım dün zorla.sanki ne var tvde.salak gibi dolaştım tüm gün....
bendenmi duydun :44: :44: :44:
balık yedirdinya bende gittim aldım onu kastettim :97:
hey yarabbim yaa çok alemsin :52: filme gidemedim diyo yaa
sorma yaa karnım burnumdaydı napim :52:

Günaydın bayanlarr..
Hugo kulaklarım çınladıda geldim :52:
dün akşam tüllerimi yıkladım yatak odası mutfağın.pırıl pırıl oldular halbuki köye gitmeden önce yıkamıştım sanırım doğlgaz petekleri çabuk kirletiyorr

hee benim_olan şikayet ediyo uykusuzluktan :1:
ama geç saatlere kadar tv izliyo uyumuyo sonra esat suçlu oluyoo
geçende zati hasta oldu diye esata kızdı kendide hasta olduuu :52: :1:
sorma ya ne işim varsa tvyle...zorla uykusuz kaldım dün.
bendenmi duydun :44: :44: :44:
balık yedirdinya bende denedim ama karnı tokmuş kaldı ondan çorba olurmu belki içerdi.!
hey yarabbim yaa çok alemsin :52: filme gidemedim diyo yaa
sorma karnım burnumda diye gidememiştim ama neyseki tvde vercek izlerim merak ediyorum o filmmi.

kızlaaar katı olarak ne yediriyonuz ne yapıyonuzz yazın lütfen neler yiyo sizin bebişlerr

pirinç pilavı yiyo ezince içine yoğurtta koyuyorum
kahvaltısınıda minik minik ekmek parçalarını yumurtaya tahinpekmeze peynire herşeye batırıp veririm öyle yer
et yer minik minik
patates püresi yer peynirli tereyağlı

günaydın millet :3:
can çıkmadan huy çıkmıyomuş hakikaten kayınvalidem değişti sanmıştım yanılmışım
dün akşam onlara gittik eşimin iki dayısı gelmişti severim onları
neyse kayınvalide devamlı emirler verdi onu yap bunu yap diye çocukla ilgili
öyle kızdımki hiçbir dediğini yapmadım
eşimde kızdı neden yapmıyosun diye
insanlara karşı bakın ben dediğimi yaptırıyorum diye gösterecekti

hugo ben sana söylemiştim güven olmaz kaynanaya diye neyseki düşmüş maskesi hiç şaşırmadım
Allah akıl versin gerçi bu yaştan sonra çok zor ama
kızlaaar katı olarak ne yediriyonuz ne yapıyonuzz yazın lütfen neler yiyo sizin bebişlerr
hemen hemen herşey canım tavuk balık kofte küçük küçük yiyo ve drmuz artık eline ver o yesin öğrensin demişti bende öyle yapıyorum artık ilk başta ortalık çok kirlendi ama küçücük bebeğim kuru kayısı cici bebesini tavuğunu sıvı olmayan herşeyi elinde eze eze kendi yiyo tavsiye ederim

tünaydın bu arada kızlar
yine gelemedim bi kaç gündür malum ziraat bankası sınavım vardı
sonra bugünde aşure yaptık annemle sınav zamanı denize bakacak kimse yoktu annem geldi fırsatları değerlendiriyoruz bizde sanırım sonuçlar açıklanacakmış hemen bekliyoruz mülakat zamanı git gel yapmasın annecim.. gelin aşure yiyelim kızlar bekliyoruz bebeklerinizle
:10:

kaynana işte hugocum ne diyelim, benimkide köyden geldi kaç aydır yoktu gelir gelmez başladı yok bu çocuk zayıf kilo almamış filan diye
ama ezdirmem kendimi cevabını veririm anında, sonrada bozulur kendileri

kız bizde kaynana olcaz oğlumuz var biz nasıl olacaz acaba :9::111: :86:

Son düzenleme:
tünaydın bu arada kızlar
sonra bugünde aşure yaptık annemle sınav zamanı denize bakacak kimse yoktu annem geldi fırsatları değerlendiriyoruz bizde sanırım sonuçlar açıklanacakmış hemen bekliyoruz mülakat zamanı git gel yapmasın annecim.. gelin aşure yiyelim kızlar bekliyoruz bebeklerinizle

hayırlısı olsun buklecim
sen ayrılmışmıydın çalıştığın bankadan? ben seni ücretsiz izinde biliyosum ama

hugo ben sana söylemiştim güven olmaz kaynanaya diye neyseki düşmüş maskesi hiç şaşırmadım
Allah akıl versin gerçi bu yaştan sonra çok zor ama

hemen hemen herşey canım tavuk balık kofte küçük küçük yiyo ve drmuz artık eline ver o yesin öğrensin demişti bende öyle yapıyorum artık ilk başta ortalık çok kirlendi ama küçücük bebeğim kuru kayısı cici bebesini tavuğunu sıvı olmayan herşeyi elinde eze eze kendi yiyo tavsiye ederim

haklısın buklem
bian değişti sanmıştım herşeyi unutup iyi davranmıştım ama değilmiş

Hoşgeldin cnm özlüyorum seni naptın bakem yokken.benm aşure çooktan bitti gelirim valla.:52:

tünaydın bu arada kızlar

kızlar oğluma tavada peynirli yumurta sarısından omlet yaptım yemedi.çok az bişey yedi oda zorla...deli etcek beni bu çocukyaa artık ne yapacağımı şakırdım kaşık mamalarınamı dönsem onları çok seviyor yiyordu:ssz:

kızlar benim minik heryerden tutunup kalkıyor ama hemen arkasını dönüyor sanki yürüyüp gidecek gibi ellerini bırakıveriyor:(( şimdiye kadar sayısız kere düştü ...sizinkiler de yapıyor mu? arkadaşımın oğlu ile benim oğlan arasında 1 hafta var onunki imkanı yok bırakmıyor elini...

canım bizim yediğimiz herşeyden yiyor.doktorumuz 9 ay kontrolünde sizin yediklerinizden tuzsuz ve baharatsız olmak şartıyla herşeyi yer dedi.mesela dün akşam makarna ve yanına 2 minik köfte yedi.havuç,patates i minik minik doğruyorum içine bezelye ekliyorum mama sandalyesinin önüne koyuyorum kendi teker teker alıp yiyor.bunun dışında ıspanak-pırasa yemeğini çok severek yiyor.her çocuğun damak tadı farklı oluyor benim büyük oğlum katı gıdaları sevmezdi hemen ağzından atardı çorba severdi,küçük oğlum ise katı gıdaları çiğneyerek yemeyi daha çok seviyor çorbayı pek iştahlı yemiyor:(

kızlar benim minik heryerden tutunup kalkıyor ama hemen arkasını dönüyor sanki yürüyüp gidecek gibi ellerini bırakıveriyor:(( şimdiye kadar sayısız kere düştü ...sizinkiler de yapıyor mu? arkadaşımın oğlu ile benim oğlan arasında 1 hafta var onunki imkanı yok bırakmıyor elini...

benimki yürüyor cnm :34: anca yaramazlık yapmak için çabası var zaten.azcıkta seve seve yese nolur sanki.gerçi yeni başladık katıya zamanla alışır belki ama benimde sabrım kalmıyooo offff....mama sandalyesi alcm bende yoksa böyle dört nala koşu yapacağım peşinde...:52: seninkide çalışmalara başlamış demekki..bide bizimkide katı gıdaları sevmezse vay halime..:5:

benimki yürüyor cnm :34: anca yaramazlık yapmak için çabası var zaten.azcıkta seve seve yese nolur sanki.gerçi yeni başladık katıya zamanla alışır belki ama benimde sabrım kalmıyooo offff....mama sandalyesi alcm bende yoksa böyle dört nala koşu yapacağım peşinde...:52: seninkide çalışmalara başlamış demekki..bide bizimkide katı gıdaları sevmezse vay halime..:5:

erken yürümüş maşallah...inşallah alışır canımkatı gıdalara

Bu arada mama sandalyesi olanlar bana fikir verirse sevinirim hangi marka sizinkiler ve memnunmusunuz?kolay yıkanır bişey istiyorum.bide ne zamana kadar kullanır acaba.aldığıma değer inş yaa:44:

hoşgeldin minikerkeklerim...benim oğlumda 10 aylık oldu koltuklara tutunup ayaga kalkıyo....ben biraz uzakta durup kollarmı acıyorum önce cesaret edemiyo ama bi kere ellerini bırakıp bana geldimiydi ondan sonra hep korkmadan bırakıp geliyooo....ama düşerse bidaha zor cesaret ediyo...düşünce koorkuyo bi daha elini bırakıp gelmesi zaman alıyo yani

Back
X