kızlaaar katı olarak ne yediriyonuz ne yapıyonuzz yazın lütfen neler yiyo sizin bebişlerr
herşey yiyorlar.yoğurt ,meyve , tavuk , balık , çorba .çorba nın içine herşey koyuyorum artık.bu ayda baklagillere geçtik ama daha yapmadım.
günaydın kızlarr....
melittacım çok geçmiş olsun canım
bu arada minikerkeklerim hoşgeldin aramıza
çok teşekkür ederim arkadaşım çok şükür iyi bişey olmadı ama lop diye yere kapaklanınca korktum açıkcası.bugünde sol gözü azcık kanlanmış sulanıyor.yarın memleketime gideceğim hemen doktor a götüreceğim bebeklerimi.
geçmiş olsun. ben de beşiği alta indirmedim. gece kızı indir kaldır çok zor olcak alt kademede habire uyancak ama mecbur düşmeden alaym bari.
kayaist teşekkür ederim çok sağol arkadaşım hiç sorma bizde ertledik hep başımıza geldi aman aman dedim hemen indirdim söde eşim biz memleketten gelince hazırlarım demişti ama oğlan düşünce indirdim.evet çok zor oluyor kaldır indir ama fermuar lı yer var ya oradan çıkabiliyorlar.
geçmiş olsun canım neyseki bişey olmamış yaramaza
canım benim sıpa park yatağın aşağısında yatmak istemedi bende pamuklu yorgan koydum üzerine yatağını koydum öyle beyendi
park yatakların en alt kademesi çok alçak resmen yerde yani belkim minik furkan beyenmezse bu yolu deneyebilirsin
bizimki beyenmemişti ama mesela arkadaşımın kızı sorun çıkartmadı her bebek farklı tabii
çok şükür.bende kalınca bir yoregan vardı onu koydum şimdilik izmir den döndüğümde baştan aşşağı düzenleyeceğim beşiklerini.
merhabaaaaa:)) ben de uzun zamandır forumu takip ediyordum.yani hamileliğimin ilk ayından itibaren.bugün üye oldum.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.ben öğretmenim şu anda ücretsiz izinde bebeğimi büyütüyorum şubatta başlayacağım.2 oğlum var .küçük oğlum 17 şubat doğumlu.emekliyor her yeri karıştırıyor.heryerden tutunup kalkıyor ve elini bırakıp pat popo üzerine düşüyor:))) böle işte 2 çocukla zor ama Allah yokluklarını hastalıklarını göstermesin...hepinizin çocuklarını Allah bağışlasın:)))
minik erkeklerim aramıza hoşgeldin :) allah bağışlasın oğullarını.amin güzel rabbim bizleri evlatlarımıza evlatlarımızı da bize bağışlasın inşallah.
geçmiş olsun melittacım.bişeyi olmadığına sevindim
sen bencede yatağını aşağı indir.gerçi aşağı indirilincede çok sevimsiz duruyor hapishane gibi ama hugonun yaptığı gibi altına yorgan koyup yükseltebilirsin
hoşgeldin meslektaşım:)
2 çocuk annesi olarak tecrübelerinden faydalanacağımıza eminim
bende sevindim korktum bişey olcak diye iki saat uyutmadım gerçi kendi de uyumadı hınzır

dün akşam indirdim.düzenledim.şimdi beşiklerinde uyuyorlar.yadırgamadı allah tan ama ilk bir iki kafasını kaldır bakındı ama alıştı sanırım :):):):)
yorgan koydum ama memleketten döndüğümde baştan düzenleyeceğim beşiklerini.belki o zamana kadar yürürlerse düzenlememe de gerek kalmaz.o yorgan yeter belki.çünkü yatakları da var içinde.
amin...hoşgeldin aramıza

cnm benmde son doğum tarihim 17 şubattı ama oğlum bekletti biraz 23 geldi oyüzden 17 anlamlı bnm için.bide ogün fetih 1453 filmmi gösterime girmişti son zamanlarım diye gidememiştim.neyseki foxta izleyebilecğim aralıkta inş...hoşgeldin sanırım sevdin bizide geldin dimi:97:
çok geçmiş olsun cnm ne korkmuştur kaza işte.bidaha olmaz inş yaramazz
inşallah ama büyüdü ya ikisi de herşeyi karıştırıyorlar hınzırlık peşindeler.
kızım yerleri yalayıp tat alıyormuş gibi hmmmm hmmmm diyor elif azra napıyosun diyorum timsah gibi kıvranıp bana bakıyor korkudan sehpa köşelerini ısırıyorlar dişleri kaşınıyor ya serin ve sert şeyler hoşlarına gidiyor :)
Bizde hugodan duyduk sarıkanat aldık oğlana bakalım bitaneyİ yiyecekmi hazırladım uyanmasını bekliyorm inş yer daha önce sevmişti....diğer adıyla çinekop...
bu balığı söyleyen gizaydı ama ne zamandır girmiyor bende izmir e gidince alıp yediricem bol bol ama burada balıkçı bu mevsim de çıkmaz dedi.bakalım izmir de bulabilecek miyim ?