2012 Şubat Anneleri

Ben de dün kerevizli tavuk çorbası yaptım , tabi ki yemedi :) aksam ben de denedim hakikaten bu kereviz yenecek bişey değil ama çok faydalı . Aranızda kereviz yapıp yediren var mı, nasıl yaptınız?

kereviz tek başına acı oluyo ben kereviz patates havuç beraber yapıyorum içine tavuk veya kuzu eti koyuyorum
çok severek yiyo bizimki

dün süt sağarken mehmet uyandı aldım geldim devam ettim sağmaya
sağarken baktı baktı
sonra sütü biberona koyup verdim içmedi ittirdi
sonra mutfağa gittim başka biberona koydum getirdim içti :53:

uykusu geldi ayaklarıma dolanıyo uykusuzluktan götürdüm yatırdım salladım
tam 1 saat salladım beşiğin içinde dönmekten uyuyamadı sürekli hareket ediyo saniye durmadan başım döndü
durduramıyo kendini ordan oraya ordan oraya
kalkıyo oturuyo geri yatıyo :27:

uykusu geldi ayaklarıma dolanıyo uykusuzluktan götürdüm yatırdım salladım
tam 1 saat salladım beşiğin içinde dönmekten uyuyamadı sürekli hareket ediyo saniye durmadan başım döndü
durduramıyo kendini ordan oraya ordan oraya
kalkıyo oturuyo geri yatıyo :27:

:)) Benim oğlum da bu aralar sürekli dönüyor,kıpır kıpır .Asla bıraktığım gibi bulamıyorum yatakta

Selam Şubat Anneleri.

artık kızım giderek daha sık uyanmaya başladı nerdeyse gece 12 den 5'e kadar her saat başı uyanıyor artık dayanma gücüm kalmadı. yatmadan muhallebi de veriorum tok tutsun diye ama işe yaramıyor. sanırım gece emzirmeyi kesmem lazım. bir de mama aldım bakalım işe yarayacak mı artık bu uyanma huyuna son vermezsse 1 yaşına gelince sütten keseceğim sanırım.

Oğlum beni emmeyi bıraktı :(
Gece uyanırsa aptamil veriyorum 2 ölçek onu bile bitiremiyor
Çok iştahsız bu ara mama yedirirken savaş veriyoruz,yemek istemiyor hiç

Selam Şubat Anneleri.

artık kızım giderek daha sık uyanmaya başladı nerdeyse gece 12 den 5'e kadar her saat başı uyanıyor artık dayanma gücüm kalmadı. yatmadan muhallebi de veriorum tok tutsun diye ama işe yaramıyor. sanırım gece emzirmeyi kesmem lazım. bir de mama aldım bakalım işe yarayacak mı artık bu uyanma huyuna son vermezsse 1 yaşına gelince sütten keseceğim sanırım.

canım farketmezki bu seferde mama ister
sık uyanmaları diştenmidir nedir anlamadım devamlı dönüyo bizimkide sıkıntılı devamlı dönüyo filan uyanıyo bazen kendi uyuyakalıyo ama çoğunlukla uyumuyo ve tekrar uykuya dalması için mama vermek zorunda kalıyorum yoksa kıyameti koparıyo gecenin bir yarısı
emzik filanda ieş yaramıyo zaten daha çok ağlayabilmek için o anda emziği almıyo ağzına tıkıştırsamda atıyo
mecburen mama yapmak zorunda kalıyorum çünkü emmiyo bıraktı memeyi
artık mama veya sağdığım süt ne varsa veriyorum

bizimkide bıraktı zaten bu zamana kadar hep zorla emiyodu artık emmiyo kaçıyo sağıp içiriyorum tembel tenekeye

gece beslenmesini kesicem artık. 11. ayına girdi, 8 saat beslenmeden uyuyabilirmiş. mama falan da vermeyeceğim. uyutup parmak ucunda odasından çıkıyorum 10 dak. sonra yatağında oturmuş ağlar vaziyette buluyorum. artık tükendim. gece beslenmesini kesmeye çok niyetlendim.

gece beslenmesini kesicem artık. 11. ayına girdi, 8 saat beslenmeden uyuyabilirmiş. mama falan da vermeyeceğim. uyutup parmak ucunda odasından çıkıyorum 10 dak. sonra yatağında oturmuş ağlar vaziyette buluyorum. artık tükendim. gece beslenmesini kesmeye çok niyetlendim.

Benim oğlum da aynı, gündüz tatlı mı tatlı , gece canavar oluyor. 12 den 6.30 a kadar 6 kere falan uyanıyor. Ama emzirmiyorum her seferinde, beslenmek için kalktığını sanmıyorum. Yanında biri olmadıkça uyuyamiyor, el istiyor sırtında yada sallanmak. Ama ben de güç tükenmeye başladı artık, 2 hafta önce öğrenmişti uyumayı, Ferber yöntemini denedik, evet ağladı biraz ama deger yani. Sonra hasta oldu benimle yattı hopp unuttu herseyi . Bu haftasonu gene deniycem uyku egutimini. Bu arada ustten disi patlamis, inşallah uykusu bölünmez artık , Hayırlısı.

Benim oğlum da aynı, gündüz tatlı mı tatlı , gece canavar oluyor. 12 den 6.30 a kadar 6 kere falan uyanıyor. Ama emzirmiyorum her seferinde, beslenmek için kalktığını sanmıyorum. Yanında biri olmadıkça uyuyamiyor, el istiyor sırtında yada sallanmak. Ama ben de güç tükenmeye başladı artık, 2 hafta önce öğrenmişti uyumayı, Ferber yöntemini denedik, evet ağladı biraz ama deger yani. Sonra hasta oldu benimle yattı hopp unuttu herseyi . Bu haftasonu gene deniycem uyku egutimini. Bu arada ustten disi patlamis, inşallah uykusu bölünmez artık , Hayırlısı.

kesinlikle sana katılıyorum. zaten 1 yaşına ne kaldı şurda nasıl alışırsa öyle gidiyor. uyku eğitimi vermekle iyi yapmışsın istersen diş çıkarma dönemini atlatıp tekrar dene. çünkü uyku eğitiminde diş çıkarma, mekan değiştirme gibi değişikliklerin olmadığı bebeğin huzurlu olduğu dönemleri öneriyorlar. malesef çalıştığım için ben naparsam yapayım bakıcı, anneler herkes farklı yöntem uyguladığından benim yaptığımın yerinde yeller esiyor. gece kalktığında bi müddet su verip sonrasında hiçbirşey vermeden uyutmayı deneyeceğim. artık net bir şekilde aldatmaca ve duygu sömürüsünü biliyor bizim minnak:)

kesinlikle sana katılıyorum. zaten 1 yaşına ne kaldı şurda nasıl alışırsa öyle gidiyor. uyku eğitimi vermekle iyi yapmışsın istersen diş çıkarma dönemini atlatıp tekrar dene. çünkü uyku eğitiminde diş çıkarma, mekan değiştirme gibi değişikliklerin olmadığı bebeğin huzurlu olduğu dönemleri öneriyorlar. malesef çalıştığım için ben naparsam yapayım bakıcı, anneler herkes farklı yöntem uyguladığından benim yaptığımın yerinde yeller esiyor. gece kalktığında bi müddet su verip sonrasında hiçbirşey vermeden uyutmayı deneyeceğim. artık net bir şekilde aldatmaca ve duygu sömürüsünü biliyor bizim minnak:)

Doğrusun , dişler isleri karıştırıyor , zaten yakında kendi evimize tasinicaz gene bozulacak düzen :(
Gece emzirmek en kolayı hemen gene dalıyor uykuya, ama doğru değil , ben bunu biliyorum devam ediyorum, Allah güç versin, ise baslayincaya kadar çözmem lazım bu sorunu.

Dün doktora gittim, artık gece beslenmek için uyanmaz, uyandığında suyla filan geçiştirmeye çalış, hem sabaha da aç olarak kalkar, güzelce kahvaltısını yer dedi. Eskiden daha uzun uyurdu geceleri, şimdi daha çok bölünmeye başladı. Gündüzleri zaten ememiyor çalıştığım için, ben de bari geceleri emsin diye bugüne kadar her ağladığında verdim memeyi. Birkaç gün önce de concealed yazmıştı sanırım uyku eğitimiyle ilgili, o zaman da denedim, dün gece de denedim, mümkün değil suyla filan kandırmak, zaten emziği hiç almadı bugüne kadar. Ben biraz dayanıyım ağlamasına desem komşular dayanamaz. Bir kere alt komşuyla karşılaştığmızda (samimiyetimiz yok, merhaba merhaba o kadar) biz zaten senin sesini tanıyoruz diye laf attılar bizimkine. Bir de geceleri çok çok ağlatsam apartmandan atarlar herhalde. Napıyım artık, bekleyeceğiz biraz daha, belki kendi kendine düzelir. :44:

Ben de beni emmeyi onun bırakmasını istiyorum. Çünkü sütüm iyice azaldı, ama o emmekte ısrarcı, süt tamamen kesilince ne yapıcam bilmiyorum. :50: Umarım birşey gelmediğini farkedip vazgeçer o da.

Back
X