2012 Şubat Anneleri

Puki kulak çöpüde güzel temizliyo...benm oğlum nefret ediyo burnuyla oynanmasından silinmesinde.hemen ağlar...benm sıpada uyumadı daha geziyo şuan mızmızmız...

Guneşışığım cnm aferin koltuğa çıkmayı başardı demek benmki daha keşfetmedi koltukları :52: ama kendi suluğunun kapağını açmış baktım geçen su içiyoo:53: açmayı zaten yapıyorduda içmeyi yeni keşfetti paşamm :52:

Onu da ilk kez duydum :) ise yariyorsa yap tabi . Ben Otri baby diye bir burun aspiratoru kullanıyorum , ne varsa getiriyor . Bir de odasına sıcak su koyuyorum icine ökaliptüs yağı damlatilmis , nefes acıyor .

bende otribebe deniz suyu ve burun aspiratörünü kullanıyorum.ben memnunum ama oğlum pek memnun değil!!:)))

Puki kulak çöpüde güzel temizliyo...benm oğlum nefret ediyo burnuyla oynanmasından silinmesinde.hemen ağlar...benm sıpada uyumadı daha geziyo şuan mızmızmız...

Guneşışığım cnm aferin koltuğa çıkmayı başardı demek benmki daha keşfetmedi koltukları :52: ama kendi suluğunun kapağını açmış baktım geçen su içiyoo:53: açmayı zaten yapıyorduda içmeyi yeni keşfetti paşamm :52:

evet bu akşam onu başardı ,bakalım yarın da yapabilecekmi,unutacakmı.
uyudu benimki!mızmızlanmaya başladı,baktım eli de ağzına gitmeye başlamış,e birde bana doğru gelmeye başlamışsa uykusu gelmiş demektir.
geç bile kaldı.hemen aldım emzirmeye,elini herzamanki gibi ensemdeki saçlarıma götürdü,(ordaki saçlarım yolunmaktan kel kaldı neredeyse)vee anında daldıı kuzum..

allah rahatlık versin herkese..
bizim uykularımız onların olsun..
bu cümleyide doğum yaptığımda bebek görmeye gelen kadınlardan öğrendim.:))
her gelen giderken böyle diyordu:)))

el sallama arkamızdan:sütün kaçar

nerden aklıma geldiyse şimdi.benimde çeneme vurdu galiba:))
herkese iyigeceler...bende yatıyım..gece uykumu hiç alamıyorum,oğlumun uyanmasından:(((

Bugun oglusum gene az yedi diye hayiflanirken annem aradı Skype den, benimki çok seviyor anneannesiyle görüşmeyi , o arada eline bisküvi verdim ( pirinç patlakli yavan sunta gibi bişey ) kitir kitir yedi bizimki, üsüne de suyunu icti, şaştım kaldım . Yüz bulup bir de mandalina verdim eline onu da yedi. Gözlerim yaşardi :D asıl bomba yulaf unundan az tuzlu balkabakli pogaca yaptım öğleden sonra da ondan yedi. Benim çorbamı beğenmemiş ondan yemezmiş . Bulgur pilavından ayırdım bugun ama hiç sanmıyorum ki yesin, çok büyük taneleri , yarın ola hayrola.
Bu yürüme oyuncagiyla evin icinde istediği gibi dolaşıyor , ellerinden tutmak zorunda kalmıyorum , ama düşecek diye de hep arkasındayim, bi yürüse neler yapacak kimbilir.:)
http://www.e-bebek.com/yapboz_ve_puzzle/fisher_price/fisher_price_2_in_1_neseli_yurutec/FPR-V3254

Bugun oglusum gene az yedi diye hayiflanirken annem aradı Skype den, benimki çok seviyor anneannesiyle görüşmeyi , o arada eline bisküvi verdim ( pirinç patlakli yavan sunta gibi bişey ) kitir kitir yedi bizimki, üsüne de suyunu icti, şaştım kaldım . Yüz bulup bir de mandalina verdim eline onu da yedi. Gözlerim yaşardi :D asıl bomba yulaf unundan az tuzlu balkabakli pogaca yaptım öğleden sonra da ondan yedi. Benim çorbamı beğenmemiş ondan yemezmiş . Bulgur pilavından ayırdım bugun ama hiç sanmıyorum ki yesin, çok büyük taneleri , yarın ola hayrola.
Bu yürüme oyuncagiyla evin icinde istediği gibi dolaşıyor , ellerinden tutmak zorunda kalmıyorum , ama düşecek diye de hep arkasındayim, bi yürüse neler yapacak kimbilir.:)
Fisher Price 2-in-1 Neşeli Yürüteç - e-bebek.com

afiyetolsun:) yürüme oyuncağı süpermiş bize teyzesi yürüteç aldı ama acaba böyle bişey daha mı alsam bilemedim..

üst kattan rahatsız oldukları için mi vuruyolar. insan bir yukarı çıkar hayırdır bişeymi oldu diye.benim kızımda ayağımda şu an yerine koyunca ağlıyo ağrısı var demek ki.bu gece de nöbet. beni istiyo sürekli sarılıyo bana yavrukuşum uyanıkkende.

evet canım rahatsız oldukları için vuruyorlar
onunda ilkokula giden oğlu var ve çok gürültücü bir aile zaten
iki kez çok gürültü yapıyorlardı uyardım bozuldu şimdide o uyarıyo
ev süpürüyo güm pat çat evi yıkıyo mehmeti uyutamıyodum gürültüsünden uyardım daha önce

sizin dişlerin gelmesi yakındır bence..
diş jeli kullansana canım.
biz geç keşfettik bu diş jellerini ama sanki sürünce biraz rahat ettik.

bende kullanıyorum diş sıkıntısı değildi bu
uykusunu alamayınca çok ağlar mehmet uyutmaya çalıştımm uyutamadım mamasını uyku öncesi yarım bırakıp uyuyunca ben doydu sandım yarım saat sonra tekrar uyanınca karnı toktur diye düşündüm başka yollar denedim ama o mama istiyormuş kıyamet koptu işte

gecmiş olsun canım öncelikle sen bi sakin ol
ne kolik günleri geçirdin...
dr huzursuzsa calpol ver demişti
yan etksi olmaz sakinleştiri dedi
bi dene istersen

canım o an yapamıyorum çünkü kucağımda durmuyo atıyo kendini emzik almıyo yere koysam yere yere vuruyo kendini öğürüyo ağlarken öyle böyle değil :43:
zaten bu kolik mahvetti psikolojimi :43:

Cnm o markanın ürünleri çok eğitici ve kaliteli sanırsam ama çok pahalı.sadece o yürüteç gibi oyuncak 100 tl sende o fiyatamı aldın?ben en çok bilgili kitaplarını merak ediyorum ama onlarda pahalıdır sanırım baktım ama bulamadım..

Hugocum esadda öyle akşam altını pislemiş tabi acıkmışta biraz geç fark ettim altının pis olduğunu annemlerdeydik çünkü.....neyse eve geldim altını almak için kıyameti kopardı emzirene kadar.....bu arada molfixsi almam bi daha hem ciş taşırıyo hem kaka..beğenmedim..neyse memoda ondan sinirinden ağlamıştır sende anlamadıysan acıktığını.daha şimdiden oynatıyo bizi bunlar...köle olduk bebelere..inş bu yüzden şımarık olmazlar...esad çok tahammülsüz doğduğundan beri acıkınca hemen emmek istiyo...

Gıngercurls sen yattın belki ama şimdi baktım verdiğin linke tekrardan istediğim fısherın tırtıl masalcı kitabı vardı onu buldum 45 tl.fena değl fiyatı ama ödemeleri nasıl acaba..ordanmı aldın oyuncağını sen cnm bende burda bulamaz isem ondan,siteden almak istiyorum.çok eğitici bi kitapcık masallarıda var...reklamıda vardı çok hoş bişeyy...

Günaydınlar herkeseee
Ne çok ilerlemiş sayfalar dolusu okudum :)
Benim minik oğlum öksürmeye başlamıştı doktora götürdüm perşembe günü şurup verdi bi de iştahsız diye vitamin (biraz zor buldum hatta bugün bulabildim :)) inşallah işe yarar ama bu sefer de ben grip oldum .
En korktuğum şeydi doğumdan beir ilk kez oldu.
Maske aldım evde takmak için oğluşuma geçmeden atlatırım inşallah :(

Bide bizim tembel hiç konuşmaya çalışmıyor hep hıııı hıııı hıııııı diye sesler çıkarıyor.
Ondan küçükler baba dede falan diyolar.Çok merak ediyorum konuşmasını biran önce bekliyorum bide :)

Kızlar oğlumu bu geceden itibaren kendi yatağında kendi kendine uymaya alıştırmak için kolları sıvayacağm inş dayanabilirim zira onla beraber uyumaya bende alıştım ama bu böyle giderse sağlıksız olur zaten bebni emzik niyetine kullanıyo.sabaha karşı özellikle bizide sürekli uyandırıyo.inş ilk gece başarılı oluruzz

Günaydınlar herkeseee
Benim minik oğlum öksürmeye başlamıştı doktora götürdüm perşembe günü şurup verdi bi de iştahsız diye vitamin (biraz zor buldum hatta bugün bulabildim :)) inşallah işe yarar ama bu sefer de ben grip oldum .

Bide bizim tembel hiç konuşmaya çalışmıyor hep hıııı hıııı hıııııı diye sesler çıkarıyor.
Ondan küçükler baba dede falan diyolar.Çok merak ediyorum konuşmasını biran önce bekliyorum bide :)

geçmiş olsun canımm
iki yaşına kadar konuşmaz diyor uzmanlar
yani kelime hece desede tam olarak konuşması bu süreyi bulabilirmişş

İyilik mleği hoşgeldin cnm aramıza...bebeğn kızmı erkekmi bide nerelisin cnm alıntı yaptım ama olmadı neyse...

Hugocum benm sıpada aynı emo gibi güler başını yukarı kaldırıp şirinlik yaparak bide yapar bide bişeyi alcaksa ve kızıyorsak çaktırmadan hemen çekip alır babamlardada sebile gidip musluğunu açıyo biz bakıyosak çaktırmadan yaklaşıyo..gül gül ölüyoruz yaa alem bişey oğlummm :9:

kızlar merhaba...

dün akşamdan beri alıntılar yaparak size cevap yazacaktım ama ya eşim geldi, b.sayara oturdu, ya ömercik beni bırakmadı. kısmet olmadı bir türlü. sadece hugocum komşunun kıt anlayışından dolayı çok sinirlendim, onu söyleyebilirim. insan keyif için çocuğunu ağlatır mı, belli ki bu çocuğun bir sıkıntısı var. hemen neden vurmalara, sinyal göndermelere başlamış anlamadım :41:

yengem mama sandalyesi verdi. ikea'dan almışlar. yeğenim 3 yaşına geldiğinden, sandalye de bize geldi :23:. çok rahatlıkmış, olmayanlara tavsiye ederim. sizlerden feyz alarak kahvaltıda ömer'e bugün peynirli omlet yaptım. ayrıca koska'nın tahin-pekmez bir arada satılan yeni bir ürünü var, ondan aldım. az da olsa yedi.

Günaydınlar herkeseee

geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. oğlumun da burnu akıyor. resmen buluttan nem kapıyor. annemlere gittim geldim, hangi arada kaptı anlamadım.

bizde de konuşma yok. ben kendi çapımda konuşturuyorum onu ama :1: emdikten sonra gut dedi, ben onu good kabul ettim :1: ablasını gördü, dudu dedi (ablamızın adı duru) ama sanırım denk geldi, bilinçli çıkmadı ağzından :1:

Kızlar oğlumu bu geceden itibaren kendi yatağında kendi kendine uymaya alıştırmak için kolları sıvayacağm inş dayanabilirim zira onla beraber uyumaya bende alıştım ama bu böyle giderse sağlıksız olur zaten bebni emzik niyetine kullanıyo.sabaha karşı özellikle bizide sürekli uyandırıyo.inş ilk gece başarılı oluruzz

inşallah başarırsın benim_olan. artık vakti geldi de geçiyor canım. ama alışmakta sen de haklısın. ben de annemlerde falan kaldığımda ömer'le uyuyorum. ona dönüp nefesini yüzüme denk getiriyorum :1: ama çok tatlı napayım :17:

Back
X