- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #76.181
einstein nerelerdesin canım? yoksun kaç gündür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada bi veren olsa keşke ama yokkızlar merhaba...
dün akşamdan beri alıntılar yaparak size cevap yazacaktım ama ya eşim geldi, b.sayara oturdu, ya ömercik beni bırakmadı. kısmet olmadı bir türlü. sadece hugocum komşunun kıt anlayışından dolayı çok sinirlendim, onu söyleyebilirim. insan keyif için çocuğunu ağlatır mı, belli ki bu çocuğun bir sıkıntısı var. hemen neden vurmalara, sinyal göndermelere başlamış anlamadım
yengem mama sandalyesi verdi. ikea'dan almışlar. yeğenim 3 yaşına geldiğinden, sandalye de bize geldi. çok rahatlıkmış, olmayanlara tavsiye ederim. sizlerden feyz alarak kahvaltıda ömer'e bugün peynirli omlet yaptım. ayrıca koska'nın tahin-pekmez bir arada satılan yeni bir ürünü var, ondan aldım. az da olsa yedi.
ömeri sevdim ben annannemin adını söylemiş farkında olmadannngeçmiş olsun canım, Allah şifa versin. oğlumun da burnu akıyor. resmen buluttan nem kapıyor. annemlere gittim geldim, hangi arada kaptı anlamadım.
bizde de konuşma yok. ben kendi çapımda konuşturuyorum onu amaemdikten sonra gut dedi, ben onu good kabul ettim
ablasını gördü, dudu dedi (ablamızın adı duru) ama sanırım denk geldi, bilinçli çıkmadı ağzından
![]()
banada bi veren olsa keşke ama yokbende istiyorum yaa ama şuan çok pahalılar indirim zamanı var burda bi bebe mağazasının bende onu bekliyorum inş...
ömeri sevdim ben annannemin adını söylemiş farkında olmadannn![]()
einstein nerelerdesin canım? yoksun kaç gündür.
biz duru'ya hep dudu, duduş, duruş öyle sesleniyoruz![]()
kızlar merhaba...
dün akşamdan beri alıntılar yaparak size cevap yazacaktım ama ya eşim geldi, b.sayara oturdu, ya ömercik beni bırakmadı. kısmet olmadı bir türlü. sadece hugocum komşunun kıt anlayışından dolayı çok sinirlendim, onu söyleyebilirim. insan keyif için çocuğunu ağlatır mı, belli ki bu çocuğun bir sıkıntısı var. hemen neden vurmalara, sinyal göndermelere başlamış anlamadım
yengem mama sandalyesi verdi. ikea'dan almışlar. yeğenim 3 yaşına geldiğinden, sandalye de bize geldi. çok rahatlıkmış, olmayanlara tavsiye ederim. sizlerden feyz alarak kahvaltıda ömer'e bugün peynirli omlet yaptım. ayrıca koska'nın tahin-pekmez bir arada satılan yeni bir ürünü var, ondan aldım. az da olsa yedi.
geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. oğlumun da burnu akıyor. resmen buluttan nem kapıyor. annemlere gittim geldim, hangi arada kaptı anlamadım.
bizde de konuşma yok. ben kendi çapımda konuşturuyorum onu amaemdikten sonra gut dedi, ben onu good kabul ettim
ablasını gördü, dudu dedi (ablamızın adı duru) ama sanırım denk geldi, bilinçli çıkmadı ağzından
![]()
annannemi 8 yıl oldu kaybedeli ama beni o büyüttü çok emeği vardır bende ismide çok kıymetli bnm için.ben zaten onun adına yakın diye duru olsun kızım olursa diye hep istedim nasip olmadı kısmetse ilerde belki...ismiyle yaşasın kızın inş...
Kocam geldi az yemek yesinde gelcem yine....
çok şükür artık yoğurt yedirince kusmuyo geçmiş
herakşam maşallah 1 kase yoğurt yiyor bayılıyor yoğurda karşıdan tanıyooo yoğurdu atıyo enziği hemenn![]()
günlük yiyor ama tatlı yoğurt yiyo az sert olsa beyenmiyo
hergün kaloriferin üzerinde mayalıyorum taş gibi oluyo açar açmaz dibini görüyoruzz![]()
aventin süt saklama kapları vardı onlara mayalıyorum
maşallah çok işimize yaradı sütte sakladık zamanında yoğurtta mayaladıkk![]()
hani bidaha istemiyodun![]()
![]()
![]()
![]()
şimdi ilerde nasip filan demeye başladınn![]()
noldii![]()
![]()
![]()
![]()
hani bidaha istemiyodun![]()
![]()
![]()
![]()
şimdi ilerde nasip filan demeye başladınn![]()
noldii![]()
![]()
![]()
![]()
Kızlar bişey sorcm size kurabiyelerimi dondurucuda saklamak istiyorumda kavanozlamı koysam strecemi sarsam bilemedim poşette daha önce kek koydum hem kokusu değişti hem tadı...ziyan olmasın kurabiyeler istiyorum misafir gelse hemen çıkar koy tabağa yesin.ama nasıl saklasammmm:26:
[/QUOTkavonoza koy bence streç dolapta kokuyo gibi geliyo bana ben pek sevmiyorum streci
Hugocum esadda öyle akşam altını pislemiş tabi acıkmışta biraz geç fark ettim altının pis olduğunu annemlerdeydik çünkü.....neyse eve geldim altını almak için kıyameti kopardı emzirene kadar.....bu arada molfixsi almam bi daha hem ciş taşırıyo hem kaka..beğenmedim..neyse memoda ondan sinirinden ağlamıştır sende anlamadıysan acıktığını.daha şimdiden oynatıyo bizi bunlar...köle olduk bebelere..inş bu yüzden şımarık olmazlar...esad çok tahammülsüz doğduğundan beri acıkınca hemen emmek istiyo...
Gıngercurls sen yattın belki ama şimdi baktım verdiğin linke tekrardan istediğim fısherın tırtıl masalcı kitabı vardı onu buldum 45 tl.fena değl fiyatı ama ödemeleri nasıl acaba..ordanmı aldın oyuncağını sen cnm bende burda bulamaz isem ondan,siteden almak istiyorum.çok eğitici bi kitapcık masallarıda var...reklamıda vardı çok hoş bişeyy...
güle güle kullanın mamiş sandalyenizi
ya işte aklınca sizde gürültü yapıyosunuz demek istiyo
zaten dün mehmet onların gürültüsüne uyandı korktu tahinpekmezmi yiyormuş ömerr![]()
maşallah maşallah koç olsun koçç![]()
bizimki sabah kahvaltı bekliyo artık ağzını şapırdata şapırdatageç kalırsam bağırıyo
![]()
her sabah 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peyniri yerr
hemde öyle küçük küçük değil bayağı nohut kadar yer boğazınada kaçmıyo nasıl oluyosa
küçük küçük verince sinirleniyo
tahinpekmez zeytin tereyağı yer tospaa![]()
pazarda enginar gördüm minicik alıcaktım baktım baktım temizleyince içinden enginar çıkarmı emin olamadımm![]()
alıp yedircektim ama bakalım bidakine belki yine bulurum tazesini
annannemi 8 yıl oldu kaybedeli ama beni o büyüttü çok emeği vardır bende ismide çok kıymetli bnm için.ben zaten onun adına yakın diye duru olsun kızım olursa diye hep istedim nasip olmadı kısmetse ilerde belki...ismiyle yaşasın kızın inş...
Bu ara Kuzey'in algıları çok açık bişeyler öğreteyim istiyorum, mesela kulakların nerde deyince elini kulağına götürmesini tam ogrenemedi, sizinkiler neler yapıyor , ne öğreteyim ben bu bıdığa?