- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #76.261
Herkese gunaydin, bu sabah zor uyandim havadanmi yagmurlu hamileliktenmi bilemedim, kizim bugun 9 ayina girdi 4 ocak dogumlu dogumgunumuze tam 1 ay var 7 aylik dogdu yasinda olmicak ama gununde kutlicaz. Kizimin ustten 2 diside patladi kazma disli:) 3 gece canimixa okudu rahatladi sukur, kati gidalarda sorun yasiyoruz diliyle ne versem atiyor. Bizim ust komsunun 1,5 yasinda kizi var gecen pazarda karsilastim bi tezgah gosterdi organik kendi mahsulleri sebze, yumurta tereyag ordan yumurta aldim bide sutcu var o ayri ordanda sut aldim bizim yediklerimiz hicbiseymis sut nasil yagli guzel yogurt yapiyorum ondan yumurta desen harika kahvaltisina koyuyorum iyi oldu hep ordan irim artik dogal yesin kizim, ay bayanlar bugun bizim gelin sezeryanla dogum yapicak 3 yasinda bi kizi var buda erkek, hava kotu hastane uzak gidemem kizi zo tasiyorum hamileyimde cok istiyorum ama zor cikinca eve gidicem artik, bakalim nasil bisey gelicek kendi dogumuma gittim bian bende sezeryan oldum. Ikincide sezeryan olucak hayirlisiyla dogsunlar insallah.
Hemsire ne zaman dogum zaman gelmedimi daha?
Hemsire ne zaman dogum zaman gelmedimi daha?