2012 Şubat Anneleri

Hic sorma yaa aynen ama kizim beni ayakta tutuyo kosturuyorum ona napim kendimden fedakarlik yapiyorum ama dogurcam diye korkuyom bu sefer :))bakalim haftaya son artik evdeyim daha cok ilgilenirim kizimla diyorum ama dogumdan sonra ne olur bilmem ins bize kusmez:(((

hemşire sen yinede çok ayakta durma bak bende bişey olmaz sandım çok ayakta durup gezmekten erken geldi
mümkünse annen filan gelse kızınla ilgilense çok iyi olurr aslında

çorbayıda mücveride çok sevdi hepsini yedi
daha mücver olsa yerdi eminim :1:

üstüne taze mayaladığım kefiride içti :27: bekliyoruz bezleri sımsıkı bağladıkk :52: :1:

Ben bu cocuğu napiyim Allah im yardımcı ol, hiç mu acıkmıyor hiç mi beğendiği yemek yok, anlayamadım gitti. Ona özel yemek yapmiycam emegime yazık dökülüyor nasılsa dedim gene duramadım dün yaptım biseyler, dün azıcık bugun hiç yemedi. Yogurtla karıştırıp kandırayım dedim artık onu da yemiyor . Gayet memnun hayatından dans falan ediyo simdi de, ac degilse ben niye kendimi paraliyorum, paçavraya dondüm resmen , ise başlasam da kendime gelsem biraz.
Demin yuvadan aradılar , Ocak 21 de yuvaya başlıyor bir yasında olmayacak daha ama orda adam ederler bunu artik ne bulduysa onu yer. Yada yemez :/

çok benziyoruz çoook. senin bu yaptıklarının yanında birde çalışıyorum ben düşün. hemde çalışmamın dışında haftanın 2 günü akşamları kurs veriyorum bir yerde(50 tane öğrencim var) ama çok yıprandım hemde çok. cmt günü arkadaşım geldi, boğazım nasıl acıyor salya sümük grip olmuşum, dışarı çıktık eczaneye oğlum bildiğin ateş parçası, mont filan giydirmenin imkanı yok bir sinirim bozuldu başladım ağlamaya, ama nasıl ağlıyorum hügocuk, yardım edenim yok desteğim yok, eşim sadece oynar, daha bezini değiştirmemiştir ve mama yedirmemiştir. derken gittim anneme "neden destek olmuyorsunuz bana, bakın hepinizi uyarıyorum çok yorgunum gecelerş sabah kadar yarım saate bir uyanan hatta bazen hiç uyumayan bir oğlum var, her işe yetişmeye çalışıyorum, üstelik çalışıyorum, bak birgün aklımı oynatırsam elin oğlu çeker gider olan sana olur , doğum yapalı 10 ay oldu bir kere olsun geldin mi evime, bu nasıl bir vicdan" dedim. pazar günü de tüm gün ağladım. biz böyle cabbar olsakta kimseye yaranamayız unutma(kimseye yaranmak gibi bir niyetim yok diyebilirsin ama her insan takdir edilmek ister) kimse bize plaket yada üstün başarı belgesi vermeyecek. ilerde ben sana gül gibi baktım oğlum dediğimizde boş boş yüzümüze bakacaklar. hatırlamayacaklar çünkü. bilmiyorum ben çok yorumdum. tam 10 ay oldu daha uzanarak şöyle aralıksız 1 saat oturmadım. dün mesela geberiyorum gripten, kayınvalidem evde, kalıkıp kimse bir tas çorba yapmadı, ben kendimden geçtim oğlum için.kalktım yayla çorbası yaptım en basit en pratik en faydalı bu diyerek. ama inan gözlerim nasıl akıyor, çorbayı görmeden yaptım diyebilirm. yani arkadaşım bence yapanda yapmayanda bir unutma. hiiiiiiiiç yıpratma kendini

Çok çok haklısın. Valla ben seni tebrik ediyorum. Bu kadar kendini yıpratıyorsun ama hiç takdir yok. Çok çok moral bozucu:50:
Ben hamileyken ki çok zor bir hamilelik geçirdim. Yatmam gereken zamanlarda toplantılardan toplantılara koştum o zamanlar çok yıpranmıştım şimdi düşünüyorumda daha az paralacyabilirmişim kendimi.

Çok çok haklısın. Valla ben seni tebrik ediyorum. Bu kadar kendini yıpratıyorsun ama hiç takdir yok. Çok çok moral bozucu:50:
Ben hamileyken ki çok zor bir hamilelik geçirdim. Yatmam gereken zamanlarda toplantılardan toplantılara koştum o zamanlar çok yıpranmıştım şimdi düşünüyorumda daha az paralacyabilirmişim kendimi.

şuandada en iyisi için uğraşıyosun bebeğin için :ssz: :ssz:
değişen bişey yok sadece zaman ilerliyo

Ben bu cocuğu napiyim Allah im yardımcı ol, hiç mu acıkmıyor hiç mi beğendiği yemek yok, anlayamadım gitti. Ona özel yemek yapmiycam emegime yazık dökülüyor nasılsa dedim gene duramadım dün yaptım biseyler, dün azıcık bugun hiç yemedi. Yogurtla karıştırıp kandırayım dedim artık onu da yemiyor . Gayet memnun hayatından dans falan ediyo simdi de, ac degilse ben niye kendimi paraliyorum, paçavraya dondüm resmen , ise başlasam da kendime gelsem biraz.
Demin yuvadan aradılar , Ocak 21 de yuvaya başlıyor bir yasında olmayacak daha ama orda adam ederler bunu artik ne bulduysa onu yer. Yada yemez :/

orda arkadaşlarıyla iyyi yer canım merak etme :1:
küçük değilmi yuva için henüz derdini bile anlatamayacakya diğer çocuklar onu incitmesin

yolla bize memoya baka baka o da yerr :1: hele bir kase yoğurdu hapur hupur yerken görse yeter zatenn :1:

orda arkadaşlarıyla iyyi yer canım merak etme :1:
küçük değilmi yuva için henüz derdini bile anlatamayacakya diğer çocuklar onu incitmesin

Bir yas grubunda olacak , ben gidip gördüm yuvayı, büyükler başka yerde oluyor, bu minikler de önlerine ekmek konmuş yiyebilenler yiyordu, yoksa ablaları yediriyor. Benim oğlum fiziksel olarak bir yasında görünüyor ama o Zamana kadar yürür mu bilmem.
Geçenlerde oyun parkında kıymalı taze fasulye yemişti onlara bakarken arada gitti koca kase.
Demin bi daha denedim 150 ml yoğurt yedi yanında etinin vitaminli ekmeklerinden , doydu ama benim istediğim gibi beslenmedi :( arada yemekten verdim bi kaşık , tövbe bi daha yapmam yoğurdu da yemiycekti yoksa.

Bir yas grubunda olacak , ben gidip gördüm yuvayı, büyükler başka yerde oluyor, bu minikler de önlerine ekmek konmuş yiyebilenler yiyordu, yoksa ablaları yediriyor. Benim oğlum fiziksel olarak bir yasında görünüyor ama o Zamana kadar yürür mu bilmem.
Geçenlerde oyun parkında kıymalı taze fasulye yemişti onlara bakarken arada gitti koca kase.
Demin bi daha denedim 150 ml yoğurt yedi yanında etinin vitaminli ekmeklerinden , doydu ama benim istediğim gibi beslenmedi :( arada yemekten verdim bi kaşık , tövbe bi daha yapmam yoğurdu da yemiycekti yoksa.

bizimkide arkadaş arıyo
üst katta var arkadalımın kızı ama kız çığlık atıyo bizimki çok ağlıyo iki dakika oturamadan geliyoruz
yaş grubu olayı iyiymiş burda öyle değil

Ben de oyun grubuna yazdırmayı düşünüyorum. Geçen gittik çok hoşuna gitti bizimkinin.

canım avatarımdaki gibi zayıf gözüküyo ama 2 hafta önce dokuzbuçuktu
zayıf gözükür kucağına al çok ağır

İyiymis kilosu , benimki boyuna gidiyor bu ara heralde biraz zayıf gözüküyor gözüme, eskiden ayda 1 kiloya yakın alırdı simdi çok yavaşladı, emeklemenin etkisi.
Pazar gunü arkadaşlara gittik aynı gün dogum yaptık biz, bebekler kaynaştı , hep aynı oyuncak favori oldu orası biraz sorun olabilir ama biz yetmiyoruz artık arkadas arıyor , büyüdü sipa :)

Back
X