- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #76.321
Ben bu cocuğu napiyim Allah im yardımcı ol, hiç mu acıkmıyor hiç mi beğendiği yemek yok, anlayamadım gitti. Ona özel yemek yapmiycam emegime yazık dökülüyor nasılsa dedim gene duramadım dün yaptım biseyler, dün azıcık bugun hiç yemedi. Yogurtla karıştırıp kandırayım dedim artık onu da yemiyor . Gayet memnun hayatından dans falan ediyo simdi de, ac degilse ben niye kendimi paraliyorum, paçavraya dondüm resmen , ise başlasam da kendime gelsem biraz.
Demin yuvadan aradılar , Ocak 21 de yuvaya başlıyor bir yasında olmayacak daha ama orda adam ederler bunu artik ne bulduysa onu yer. Yada yemez :/
Aynen benim kizimi tarif ediyosun nasil ayakta duruyo sasiyorum katilarlada arasi yok dun 4 gibi birkac cici bebe biraz sma karistirdim verdim saat olmus 9 bucuk yatircam pirinc unu yaptim insan bir kasik yemezmi bak aradan kac saat gecmis hani emzirmiyorumda oyle ac acina uyudu bilmiyorum hani direk kafasini ceviriyo bi lokma alsa sevdi sevmedi dicem oda yok Rabbim kolay getirsin biomiyom istahsiz cocuk cokkk zorr gercekten