2012 Şubat Anneleri

canım benim ben buralardayım hep ;]
yazdıklarınızı anca okuyabiliyrum

oğlumun da diş yerleri beyazlamış ama daha bişi yok...

sizindemi hiç dişiniz yokk :1:
off çok sıkıntılı oluyo bazı günler
bu akşam tam 1 saat koynumda yattı sarıldı sıkıntısı çoktu belliki
içim geçmiş yanaklarımı seviyodu uyandım ben uyumuşum o uyumamış

kızlar 10 aydır oğlumla ilgilenmekten resmen başı kumdaki deve kuşu gibiyim
tamam dısarı cıkıyoruz arkadaslarımla görüşüyoruz falan ama
hep cocuk muhabbeti
sanki eski ben öldü
herkes hayatına devam edio eşim de dahil
ben kalakaldım bu yeni yolda

işe de başlasam aklım hep oğlumda olacak
benden cok onu dusunucem hep
artık ben yok, oğlum+ben var

hem güzel hem de üstüme dünyaları yüklendim gibi geliyor

şöyle açık havada yağmurda 1-2 saat yürüyesim var....

hep cocuk muhabbeti
sanki eski ben öldü

evet yaa eşimle motora binip gezsek gezsek :119:
amaaaaaaan olamaz mümkün değilll :47:
memikto var

günaydın herkese

pukicim ve hugocum, ben çalıştığım halde aynı düşüncedeyim,o eski günler bitti, çokcuk yapmanın sorumluluğuda buymuş, lohusalık sendromunda anladım ben bunu ama yinede memnunum halimden oğlum olduğu için

Bizim yakışıklılarla birer birer tanışıyoruz hadi bakalım. Bildiğin delikanlı, Allah ayırmasın mozp :)

Amin canım sağol, hiçbirimizi ayırmasın rabbim evlatlarımızdan.
Gerçi yazdan kalma bi foto şimdi daha abi kıvamında, birde saçlarıda çıkmaya başladı :1:

Kilosu 8 bucuktu ama kalmamistir o kilo yani bu on gunde eridi bitti mama felan icmiyo aylardir birakti biberonugecede tutmuyo hicbir sekildebisi girmiyo bogazina bugun oglen ve aksam birer kavanoz meyve yedi cerasizlikten verdim bi ona agzini acti:((

Biliyorum çok zor, annelerin neden elinde ekmek cocukların arkasında dolaştıklarını simdi daha iyi anlıyorum .
Hemşire ; balık yağı içirsen iştahını acar hem de gelişimine katkısı çok büyük, siringayla veriyorum ben dökülmüyor. Günde 5 ml içirmek gerek.

Herkese gunaydin, benim kizimda kati bisey yemiyor ver biberonda devam sutu likir likir icsin tembel, muhallebi kivami yiyor, yemek falan hayatta oguruyor dr da alistirdin bu aylarda alistirdin yoksa alistiramassin dedi, ne yapicam bilemiyorum 9 aya girdi bu aylarda sizinkilerde oylemiydi 10 girince daha iyi yermi? Alttan 2 ustten 2 disimizde var cigniyorda isine gelince offf

Herkese gunaydin, benim kizimda kati bisey yemiyor ver biberonda devam sutu likir likir icsin tembel, muhallebi kivami yiyor, yemek falan hayatta oguruyor dr da alistirdin bu aylarda alistirdin yoksa alistiramassin dedi, ne yapicam bilemiyorum 9 aya girdi bu aylarda sizinkilerde oylemiydi 10 girince daha iyi yermi? Alttan 2 ustten 2 disimizde var cigniyorda isine gelince offf

ya herkesin derdi farklı iste Allah kolaylık versin canım
bizimki katı gıdaları seviyo, bizim yediğimiz herşeyi yemek istiyor ve veriyoruz bizde herşeyden, ama süt konusuna gelince istemiyor
memeyi tamamen bıraktı zaten sütümde gitti artık, devam sütü verince öğürüyor kusuyor,yemeklerine katınca beğenmiyor yemiyor
ama peynir ve yoğurdu güzel tüketiyo her ne kadar anne sütü yerine geçmesede :ssz:

selam kızlar bende 2013 şubat annesi olacağım nasip olursa arada yazışmalarınızı takip ediyorum bebişlerinizede kocaman bir maş. diyorum canlarım benimmm bebeğinize kim bakıyor nasıl hem çalışıp hem çocuk zor oluyormu

selam kızlar bende 2013 şubat annesi olacağım nasip olursa arada yazışmalarınızı takip ediyorum bebişlerinizede kocaman bir maş. diyorum canlarım benimmm bebeğinize kim bakıyor nasıl hem çalışıp hem çocuk zor oluyormu

Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım,
ben çalışıyorum oğluma annem bakıyor, işim çok yakın, annemle evlerimizde yanyana o yüzden rahatım yani (çok şükür rabbime :nazar:)

Son düzenleme:

Öyle doktorun alıştırdın alıştırdın yoksa olmaz demesine bakma, bunu düşünüp de kendini strese sokma, yemek yemeyi bilmeyen insan mı var. Onların patron olduğunu düşünüp onların damak zevkine göre hazırlamak gerekiyor bazen. Benim kızım da genelde verileni yiyen bir bebek olmasına rağmen, dün sebze çorbasını içmedi, ama aç olduğunu da biliyorum, ben de her zaman kurtarıcımız tarhana çorbası yaptım, 2 kase içti. Akşam da balık verdim yemedi (daha önceden yiyordu), sonra köfte yedi. Onların da damak tadı ve isteklerini olduğunu unutmamak gerek, bizim de canımız istemez bazen bazı şeyleri. Her zaman alternatif yemek sunmak doğru olmayabilir, çünkü alışır bunu yemesem başka şey verirler nasılsa diye, ama arada sırada böyle davranmanın sorun olacağını sanmam. Senin ki daha tam olarak yemek düzenine alışmadıysa bir süre daha onun gönlüne göre, sevdiği şeyleri yedirebilirsin bence, sevdiği birşey mutlaka vardır, küçük lokmalarla onu ver, kendi yemesi için teşvik et. Kaşıkla yemiyorsa elinle yedir. Bunlar benim kullandığım yöntemler, her çocuk ayrı, onu besleyecek yolu elbet bulursun, canını sıkma sakın.

hep cocuk muhabbeti
sanki eski ben öldü

Ben de öyle hissediyordum, ta ki işe başlayana kadar. Umarım sen de işe başlayınca daha iyi hissedersin kendini. İşteyken de aklın oğlunda kalmasın (hele bir de iyi bir bakıcın olursa, hatta anane veya babaanne bakarsa hiç düşünme) sonuçta onun için ve kendin için çalışıyorsun. Sen iyi olursan bu ona da yansır. Benim şansıma iş yerimde konuşulan konular çocuk muhabbetinden çok uzak şeyler, işe gelince eski halime dönüyormuşum gibi oluyor, eve gidince de kızımın bana sarılmasıyla anne halime bürünüyorum. Bir nevi Clark Kent-Superman gibi, ikisi de ayrı dünyalar :27:

slm kızlar..

bebişlerin resimleri nekadar güzel maşallah..
allah nazarlardan saklasın..
bende özendim şimdi:))

oğlum bugün rekor kırdı saat 11 den beri hala uyuyor şuan.
allahım ne güzel bişeymiş:))
bende daha yeni oturdum geçici olarak.

sebze çorbası yaptım:
spğan,prinç,az kırmızı mercimek,didiklenmiş et ve et suyu,mmaydonoz,kereviz,pırasa,havuç,brokoli

uyumadan önce az tattırdım ama sevmedi sanırım.1 kaşık aldı,ikinciyi almadı.

benim oğlum böyle karışık değilde daha sade tatları seviyor galiba.geçende et sulu arpa şehriye çorbası yapmıştım sadece havuçlu,ve kırmızı biber doğramıştım içine birde domates onu bayıla bayıla yedi.
dün de sebzeli balık çorbasını yemedi.

sabah haşlanmış yumurtasını yemedi.
zaten bi sevdiremedim haşlanmış yumurtayı:(((

ben isim özürlüyüm de bi arkadaşın daha oğlu beimde aynı gün doğmuş geçende yazmış okumuştum!bi kişi daha mı vardı,yada ben öyle hatırlıyorum..

ben alışık değilim bukadar çok uyumasına canım sıkıldı valla!gece 3 ten sonra pek uyumadı o yüzden dir bukadar uyuması..
görüşürüz kızlar..

Son düzenleme:
Back
X