- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #76.381
................ve umut uyanır....
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba ben izmirdeyim.sağolsun kuzenim laptop unu bana bıraktı.
sormayın neler oldu.izmir e geldikten bigün sonra annem evde iki kere bayıldı komşumuz hastaneye götürdü.pazartesi gelmelerini çok kansız kaldığını söylemişler.annem 5-6 yıldır sürekli kadın hastalıklardan rhatsızdı.sürekli hastanelere gidiyordu.tahlil yapıyolardı parça alıyolardı bişeyin yok diye yolluyolrdı.güzel annem pazartesiyi bekleyene kadar şırılşırıl kan kaybetti güzel annempazartesi günü bi ahbabımızla hastaneye gitti orada bayılmış.acilden girip ahbabımız yardım istemiş.
annemi hemen yoğun bakıma almışlar.4 gündür hastane de sürekli kan veriyorlar fakat yine de kan kaybını durduramıyorlar.şu anda ameliyata aldılr.sağolsun dayımlar kan buldular ameliyat için.
annem ,için dua istiyorum inşallah sağsalim kurtulur.
morallerim sıfır bugün sabah konuştum sesi iyi gibiydi yada üzülmeyim diye yaptıeşim de kıbrısta hastane de ne yapcağımı şaşırdım ikiye bölündüm.
kendi sağlık sorunlarımı unuttum.iyi ki de gelmişim izmir e.ben olmasaydım annem bayılsaydı ve kan kaybından ölseydi diye düşünmekten kafayı yicem.düşüncesi bile çıldırtıyor.
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın laptop tanda çok anlamıyorum.
kendinize iyi bakın fırsat bulursam girerim yine.görüşürüz
günaydın herkese
pukicim ve hugocum, ben çalıştığım halde aynı düşüncedeyim,o eski günler bitti, çokcuk yapmanın sorumluluğuda buymuş, lohusalık sendromunda anladım ben bunu ama yinede memnunum halimden oğlum olduğu için
Biliyorum çok zor, annelerin neden elinde ekmek cocukların arkasında dolaştıklarını simdi daha iyi anlıyorum .
Hemşire ; balık yağı içirsen iştahını acar hem de gelişimine katkısı çok büyük, siringayla veriyorum ben dökülmüyor. Günde 5 ml içirmek gerek.
Herkese gunaydin, benim kizimda kati bisey yemiyor ver biberonda devam sutu likir likir icsin tembel, muhallebi kivami yiyor, yemek falan hayatta oguruyor dr da alistirdin bu aylarda alistirdin yoksa alistiramassin dedi, ne yapicam bilemiyorum 9 aya girdi bu aylarda sizinkilerde oylemiydi 10 girince daha iyi yermi? Alttan 2 ustten 2 disimizde var cigniyorda isine gelince offf
ya herkesin derdi farklı iste Allah kolaylık versin canım
bizimki katı gıdaları seviyo, bizim yediğimiz herşeyi yemek istiyor ve veriyoruz bizde herşeyden, ama süt konusuna gelince istemiyor
memeyi tamamen bıraktı zaten sütümde gitti artık, devam sütü verince öğürüyor kusuyor,yemeklerine katınca beğenmiyor yemiyor
ama peynir ve yoğurdu güzel tüketiyo her ne kadar anne sütü yerine geçmesede
sormayın neler oldu.izmir e geldikten bigün sonra annem evde iki kere bayıldı komşumuz hastaneye götürdü.pazartesi gelmelerini çok kansız kaldığını söylemişler.annem 5-6 yıldır sürekli kadın hastalıklardan rhatsızdı.sürekli hastanelere gidiyordu.tahlil yapıyolardı parça alıyolardı bişeyin yok diye yolluyolrdı.güzel annem pazartesiyi bekleyene kadar şırılşırıl kan kaybetti güzel annempazartesi günü bi ahbabımızla hastaneye gitti orada bayılmış.acilden girip ahbabımız yardım istemiş.
annemi hemen yoğun bakıma almışlar.4 gündür hastane de sürekli kan veriyorlar fakat yine de kan kaybını durduramıyorlar.şu anda ameliyata aldılr.sağolsun dayımlar kan buldular ameliyat için.
morallerim sıfır bugün sabah konuştum sesi iyi gibiydi yada üzülmeyim diye yaptıeşim de kıbrısta hastane de ne yapcağımı şaşırdım ikiye bölündüm.
kendi sağlık sorunlarımı unuttum.iyi ki de gelmişim izmir e.ben olmasaydım annem bayılsaydı ve kan kaybından ölseydi diye düşünmekten kafayı yicem.düşüncesi bile çıldırtıyor.
canım anne sütü aldı zaten
mama içmiyosa hiç zorlama
yiyeceklerine katıyordu annen öyle devam etsin sonuçta alıyo yine formul süt
peynir yoğurtta yiyomuş daha ne olsun![]()
canım çok geçmiş olsun ...
annenin yerini hiç kimseler tutamaz şu hayatta..
bende soracaktım sana ama heo-p unutuyorum bu konuyu
doktorunuzmu verdi hangi markayı kullanıyosuun
Bizim burda gelenek gibi bişey 4 haftalıktan itibaren veriyoruz balık yağını, Türkiye'de bulunmayan bir marka , ama ben orda eczanede gördüm, özellikle cocuklar için vardı.
Memonun yemediği bir o kalmıştı , oburcuk, ver annesi ver, yer o :)
selam kızlar öncelikle fotoları gördüm hepsine maşşallahhh bende mi koysam:))internette gezinirken bebek keki gördüm siz hiç denediniz mi bizim ağzında birşeyler çiğnemeye bayılır ben mandalina,ekmek falan veriyorum güzelce yiyor.Dişimizde sonunda çıktı 2 si birden patladı.![]()
Öyle doktorun alıştırdın alıştırdın yoksa olmaz demesine bakma, bunu düşünüp de kendini strese sokma, yemek yemeyi bilmeyen insan mı var. Onların patron olduğunu düşünüp onların damak zevkine göre hazırlamak gerekiyor bazen. Benim kızım da genelde verileni yiyen bir bebek olmasına rağmen, dün sebze çorbasını içmedi, ama aç olduğunu da biliyorum, ben de her zaman kurtarıcımız tarhana çorbası yaptım, 2 kase içti. Akşam da balık verdim yemedi (daha önceden yiyordu), sonra köfte yedi. Onların da damak tadı ve isteklerini olduğunu unutmamak gerek, bizim de canımız istemez bazen bazı şeyleri. Her zaman alternatif yemek sunmak doğru olmayabilir, çünkü alışır bunu yemesem başka şey verirler nasılsa diye, ama arada sırada böyle davranmanın sorun olacağını sanmam. Senin ki daha tam olarak yemek düzenine alışmadıysa bir süre daha onun gönlüne göre, sevdiği şeyleri yedirebilirsin bence, sevdiği birşey mutlaka vardır, küçük lokmalarla onu ver, kendi yemesi için teşvik et. Kaşıkla yemiyorsa elinle yedir. Bunlar benim kullandığım yöntemler, her çocuk ayrı, onu besleyecek yolu elbet bulursun, canını sıkma sakın.
aynen bizimde çiğneme yönünden hiç sıkıntımız olmadı diyebilirim..ben mandalinayı minik mink doğruyorum yani 1 dilimini 2 ye kesiyorum birer birer yediriyorum çok sebiyor.bizim şu anki sorunumuz karışık sebze çorbalarını pek sevmiyor..(
bugün hiç bişey yemedi diye az önce yoğurduna tam buğday ekmeyi doğradım minik minik içine,birde rondodan geçirilmiş ceviz karıştırdım,onu yedi.
Öyle doktorun alıştırdın alıştırdın yoksa olmaz demesine bakma, bunu düşünüp de kendini strese sokma, yemek yemeyi bilmeyen insan mı var. Onların patron olduğunu düşünüp onların damak zevkine göre hazırlamak gerekiyor bazen. Benim kızım da genelde verileni yiyen bir bebek olmasına rağmen, dün sebze çorbasını içmedi, ama aç olduğunu da biliyorum, ben de her zaman kurtarıcımız tarhana çorbası yaptım, 2 kase içti. Akşam da balık verdim yemedi (daha önceden yiyordu), sonra köfte yedi. Onların da damak tadı ve isteklerini olduğunu unutmamak gerek, bizim de canımız istemez bazen bazı şeyleri. Her zaman alternatif yemek sunmak doğru olmayabilir, çünkü alışır bunu yemesem başka şey verirler nasılsa diye, ama arada sırada böyle davranmanın sorun olacağını sanmam. Senin ki daha tam olarak yemek düzenine alışmadıysa bir süre daha onun gönlüne göre, sevdiği şeyleri yedirebilirsin bence, sevdiği birşey mutlaka vardır, küçük lokmalarla onu ver, kendi yemesi için teşvik et. Kaşıkla yemiyorsa elinle yedir. Bunlar benim kullandığım yöntemler, her çocuk ayrı, onu besleyecek yolu elbet bulursun, canını sıkma sakın.