2012 Şubat Anneleri

mozp, geçmiş olsun canım bugünkü randevu nasıl geçti?

concealed, internetten okuyup kendimizi dolduruyoruz ve boşuna panik oluyoruz. Ürpermeden kastın birkaç saniye kendini sıkma gibi bir şeyse benimki de yapıyor. Ben ona heyecan haeketi diyorum ama durduk yere de yapıyor, hareketlerini yeni keşfediyorlar normaldir bu haller.

1-2 saniyelik bi olay. Doktoruna sordum öğrendiği bir hareket olabilir veya çişini yaparken olabilir takip edin demiş. İşte insanın aklına hep kötüsü geliyor.

Kızlar bişey sorcm size doğumdan sonra adtleriniz düzene girdimi her ay düzenli oluyormusunuz ben ilk geçen ay oldum bu ay şayet olmaz isem dr a gitmelimiyim normalmidir bu durum.bugün yarın bekliyorum ama sizede sormak istedim bazen düzensizlik olurmuş diyorlar ama...bilmiyorum ben zaten geç olmaya başladım..emzirmeden dolayıı...nasılki esad sık emmeyi bıraktı oldum..

Bu arada eşim gelir birazdan yarında evde. 14 gün oruçtan sonra ara verdim bende tutmadım ama hala borcum var..inş yarın benm için keyifli geçer hava soğuk biraz ama avm soğuk olmaz sanırım..oğlumu büyük olasılık anneme bırakcam.üşütür sonra diye endişeliyim çünkü..

Ben düzenli oluyordum. Bi geçen ay karıştı.

sağol canım, bizimki geniz eti ve rapordada ileri derece yazıyo,bakalım akşama bi doktora daha gitcez o ne diyecek

sağol hugocum, şişliği dün akşam annem farketti, kulağının arka tarafında
beze gibi bişey, elleyince oğlumdan ses çıkmıyo demekki acımıyo diye düşündüm ama yinede dr. görene kadar içim rahat etmeyecek

çok şükür, hep diyorum Allah annemden razı olsun diye, o olmasa mahvolurdum ben

günaydın canım. çok geçmiş olsun, bizde bu hafta sonu acildeydik, doktorumuzu aradık, geçer meçer dedi ama dayanamayıp acile götürdüm, oğlumun vücudu parça parça kızarıp sönmeye başadı, böyle sanki bir böcek sokmuş gibi kabarıp 15 dk sonra geçiyor ve 2 dk sonra başka bir yerde çıkıyordu, aklım çıktı(bende alerjik astım olduğu için) neyse acildeki dr. br gıdayı fazla tüketmekten, deterjandan(giysileri 2 kez durulanacak) tozdan herşeyden olabilir dedi, bir losyon yazdı gönderdi.

ayrıca perşembeden beri burnu akıyor, geceleri öksürük krizi tutuyor ve krizin sonunda kusuyor , nezle olmuş (ateşi yok endişelenmeyin dedi dr) ateşi yok çok şükür ama anne yüreği işte aklım hep evde, canım sıkkın

Aynı durum bizde de var,ben çiş yaparken oluyor diye biliyordum. Hiç bakmadım netten. Çok kötü şeyler mi yazıyor? Bakmayayım bari. Bazen bilmemek daha iyi oluyor, okuyup okuyup abartıyoruz sonra.

Epilepsi ile alakalı olabilir diye eeg çektiren doktorlar var ya da herhangi nörolojik bir hastalıktan. Çiştendir diyener çoğunlukta bizim doktor takip edin dedi. Evham yapıyorum işte.

günaydınn..

benim oğlumda da o ürperti hareketi oluyor anlık bişey.benim bi kaç zamandır dikkatimi çekmişti,buraya sizlerle paylaşmamışım nedense,internetten araştırdım erkek bebeklerde genelde çiş yaparken yada yaptıktan sonra olurmuş.bende takip ettim ,o hareketi yaptığı zaman üşenmedim bezini açtım baktım sıcaktı ve ıslaktı!anladımki çiş yapmış!.)))

epilepsi falan filan öyle şeylerde yazıyordu,korktum.allah korusun..

şimdi geçmişi okuyucam kızlar,hadi tutmayın beni:)))
görüşürüz..

Epilepsi ile alakalı olabilir diye eeg çektiren doktorlar var ya da herhangi nörolojik bir hastalıktan. Çiştendir diyener çoğunlukta bizim doktor takip edin dedi. Evham yapıyorum işte.

canım dün akşam okumuştum yazdığını,ama anca az önce cevap yazabildim sana..takip etsene bezini,..o hareketi çok iyi biliyorum aynı tarif ettiğin gibi bizdede var çünkü.

Kızlar bişey sorcm size doğumdan sonra adtleriniz düzene girdimi her ay düzenli oluyormusunuz ben ilk geçen ay oldum bu ay şayet olmaz isem dr a gitmelimiyim normalmidir bu durum.bugün yarın bekliyorum ama sizede sormak istedim bazen düzensizlik olurmuş diyorlar ama...bilmiyorum ben zaten geç olmaya başladım..emzirmeden dolayıı...nasılki esad sık emmeyi bıraktı oldum..

Bu arada eşim gelir birazdan yarında evde. 14 gün oruçtan sonra ara verdim bende tutmadım ama hala borcum var..inş yarın benm için keyifli geçer hava soğuk biraz ama avm soğuk olmaz sanırım..oğlumu büyük olasılık anneme bırakcam.üşütür sonra diye endişeliyim çünkü..

ben oğlum 4.aynısa girdiğinden beri adet oluyorum ama ilk zamanlar düzenli değildi.yani her ay oldum ama tarihleri hep ileri atıyordu.şimdi düzenli gidiyor bakalım..

kızlar oğlum hayvanlara ve bebeklere çocuklara falan çok güzel tepkiler veriyor..çığlık atıyor falan görünce,bi sevinme hareketleri falan..tv de olsun,gerçek hayatta olsun çok mutlu oluyor ama büyük insanlara bön bön bakıyor..buda iyi şükür eskiden insan görünce çook ağlardı,korkardı yabasncılardan!:))

merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir
dün akşam başka dr.a gittik, o da aynı şekilde ameliyat olması gerektiğini söyledi
perşembe günü ameliyat olcak oğlum
sonra detaylı yazarım kızlar

selam benim kız da yabancılara hiç gitmiyor tanıyacak ille. gerçi benim kucağımdan genelde kimseye gitmiyor
ve halen hiç dişimiz yok. yeni merakı yürüme elimizi tutuyor hemen ayağa kalkıyor elimizi bırakmadan yürümeye çalışıyro işte belim kopuıyor peşinden koştururken

dün akşam başka dr.a gittik, o da aynı şekilde ameliyat olması gerektiğini söyledi

canım geçmiş olsun allah beterinden saklısın üzülme sakın herşey bizim için şükretmek lazım bebeğine acil şifalar diliyorum

Esad çok şükür bayağıdır olmadığı kadar erken yattı 11 30 da... Altını uyurken aldım uyanmadı dalmış demek yoksa hemen anlardı..eşimde yemek yedi tv izliyoruz ama aklım oğlumda uyanırsa heran diye...alışkın olmayınca..:52:....hugo ben yıllardır kurutmadan yatarım saçımı kötü bi alışkanlık belki ama kurutuncada çok yıpranır saçlarım elektriklenir sevmem bende hiç..yastığıma havlu koyarım cup yatağa...ama ev sıcak tabi o ayrı..yanlız sen zaten hastasın uyuyunca bari kurutta yat

sinüzite davetiye çıkarıyosunn :ssz: :ssz: :ssz:

geçmiş olsun canım
üzülme ameliyat olacak kurtulacak inşallah

selam millet napıyosunuz bakimm :9:
katı gıdaları mehmet yemiyo
şöyleki pilavı yiyo mesela ama köfte yemiyo sıkılıyo biraz yiyo sonra ağzında biriktiriyo uygun gördüğü bir yere bırakıyo ağzındakilerii :31:
veya yutmak için sıvı bişeyler çorba gibi o zaman yutuyo
sabah tahin pekmez verdim yiyo ekmekle ama omlet verdim az yedi sonra yine biriktirdi ve çıkarttı yine
yutamıyomu yutmakmı istemiyo anlamadım

şöyleki pilavı yiyo mesela ama köfte yemiyo sıkılıyo biraz yiyo sonra ağzında biriktiriyo uygun gördüğü bir yere bırakıyo ağzındakilerii :31:
sabah tahin pekmez verdim yiyo ekmekle ama omlet verdim az yedi sonra yine biriktirdi ve çıkarttı yine

Hugocuk benimki de çok kuru kuru yemiyor. Yanında kayısı hoşafı, erik hoşafı içiriyorum. Kuru kayısı veya eriği kaynatıyorum sabahtan az az veriyorum kahvaltıyla öğle yemeği ile. Kabızlığına da iyi geliyor.

mozp Allah acil şifa versin canım. Allah beterinden saklasın, ameliyattan sonra çok rahat edecek inşallah. yüreğini ferah tut.

sinemcim size de çok geçmiş olsun.

ben de ömer'e dün pilav yedirdim. ağzını açıyor bizimki ama yarım. kaşığı zor sokuyorum ağzına. ablası "ben yicem, ben yicem" diyor, o da anlamıyor ne olduğunu tabi ama gülerken açıyor ağzını :1::1:

Ben de yanında yoğurtla veriyorum herseyi, kahvaltıda bitki cayiyla.
Hugocuk sen şu omleti denedin mi hiç ? çok yumuşak oluyor yutması kolay.

Doyurucu omlet | Gurme Bebek

mozp Allah acil şifa versin canım. Allah beterinden saklasın, ameliyattan sonra çok rahat edecek inşallah. yüreğini ferah tut.

Hayırlısıyla geçer gider ameliyat. Sonrasında çok daha iyi olacak rahat edecek.

geçmiş olsun canım
üzülme ameliyat olacak kurtulacak inşallah

canım geçmiş olsun allah beterinden saklısın üzülme sakın herşey bizim için şükretmek lazım bebeğine acil şifalar diliyorum

çok teşekkür ederim arkadaşlar, dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Back
X