2012 Şubat Anneleri

merhaba herkese yazmaya bile mecalim yok ekran açık ara ara gelip okuyup kalkıyorum iki gecedir uykumuz sıfır burnu tıkanık sürekli ağlayarak kalkıyor kucağıma almadan susmuyor hiçbirşey yemiyor açmı tokmu anlamıyorum elimde birşeyler sürekli yedirmeye çalışıyorum bu gecede uyku yok iyice huysuzlaştı biraz rahatlasada hiçolmazssa geceleri biraz uyusak çünkü gündüzde kucaktan inmiyor :( allahtan annem geldi ama genelde benim uyutmamı benim yedirmemi istiyor

merhaba herkese yazmaya bile mecalim yok ekran açık ara ara gelip okuyup kalkıyorum iki gecedir uykumuz sıfır burnu tıkanık sürekli ağlayarak kalkıyor kucağıma almadan susmuyor hiçbirşey yemiyor açmı tokmu anlamıyorum elimde birşeyler sürekli yedirmeye çalışıyorum bu gecede uyku yok iyice huysuzlaştı biraz rahatlasada hiçolmazssa geceleri biraz uyusak çünkü gündüzde kucaktan inmiyor :( allahtan annem geldi ama genelde benim uyutmamı benim yedirmemi istiyor

geçmil olsun canım
kaynar suya viks koyup odanın peteğinin üzerine koysana açıyo burnu kendim denedim iyi geldi

benim oluyoo mesela karnıyarık vs. fırın yemekleri yapacaksam akşamdan kızartır koyar ertesi gün fırınlarımm başka türlü yetişmiyo

evet iyi fikirmiş.aslında ben 1 gün önceden yapma tarftarı değilim ama ,böyle fırınlanacak tariflerde iyi fikir evet..
sağol canım..

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

dişiniz hayırlı olsun hugocuk.

memo yaramazlıkların dibine dibine vurmuş bugün.

günışığım ben akşamdan yapmıyorum canım. sulu yemekse biraz fazla yapıyorum ki, ertesi güne de kalsın.

bende 2 günlük yapıyorum normalde o yüzden akşamdan yapmyım yaa..yemek 3 günlük olur ozaman..
fikir lerinizin için sağolun kızlar..

ginger_curls tarif çok iyiymiş. yarın deneyeceğim inşallah. :34:

ne tarifi?merak ettim!:))

çok geçmiş olsun playdoh..herşeyimiz onlar artık.uyurlarsa uyuyoruz,hasta olurlarsa biz onlardan çok hasta oluyoruz..yemezlerse sanki bizde aç kalmış gibi oluyorz..
ama neyapıcaksın çocuk bu,..bir an önce iyileşir inşallah senin kuzucuğunda..
acil şifalar..

geçmil olsun canım
kaynar suya viks koyup odanın peteğinin üzerine koysana açıyo burnu kendim denedim iyi geldi

:)))) hugo sana maşallh..

geçmil olsun canım

sağol canım yapıyorum iyi geliyor ama su soğuyunca etkisi gidiyor bizim petekler ince üstüne koyamıyorum hoş koyabilsemde bizim merkezi sistem olduğu için gece petekler yanmıyor

evet iyi fikirmiş.aslında ben 1 gün önceden yapma tarftarı değilim ama ,böyle fırınlanacak tariflerde iyi fikir evet..
sağol canım..

bende 2 günlük yapıyorum normalde o yüzden akşamdan yapmyım yaa..yemek 3 günlük olur ozaman..
fikir lerinizin için sağolun kızlar..

ne tarifi?merak ettim!:))

çok geçmiş olsun playdoh..herşeyimiz onlar artık.uyurlarsa uyuyoruz,hasta olurlarsa biz onlardan çok hasta oluyoruz..yemezlerse sanki bizde aç kalmış gibi oluyorz..
ama neyapıcaksın çocuk bu,..bir an önce iyileşir inşallah senin kuzucuğunda..
acil şifalar..

:)))) hugo sana maşallh..

sağol cnm aynen öyle gerçekten

Kızlar sizi sağlık ocağından arayan oldu mu? Birkaç kişiden duydum kızamık aşısını öne almışlar, salgın var diye. İlk dozunu 10.ayda yapıyorlarmış. Kafam karıştı.

bu akşam çok yağmur yağdı şimşek çaktı
mehmet uyuyodu
şimdi korkar uyanır bağırır deyip durduk öyle kuvvetliydiki şimşek biz korktuk
valla mehmet üç saat horul horul uyudu umru bile değildi :1:
iştahı az bişey yemek istemedi bende muhallebi yaptım tahinpekmezli
geçen elmalı yaptım yemedi tahinpekmezi seviyo diye tahinpekmezli cevizli yaptım ohh diye diye götürdüü hepsini :1:
azda şeker ekledimmm

bu akşam çok yağmur yağdı şimşek çaktı
mehmet uyuyodu
şimdi korkar uyanır bağırır deyip durduk öyle kuvvetliydiki şimşek biz korktuk
valla mehmet üç saat horul horul uyudu umru bile değildi :1:
iştahı az bişey yemek istemedi bende muhallebi yaptım tahinpekmezli
geçen elmalı yaptım yemedi tahinpekmezi seviyo diye tahinpekmezli cevizli yaptım ohh diye diye götürdüü hepsini :1:
azda şeker ekledimmm

valla hugo ben de memo gibi yağmurlu, şimşekli havada uyumaya bayılırım.
ben de ömer'e bize yaptığım sütlü irmik tatlısından yedirdim. kaç gündür tembellikten ceviz fındık kırıp yediremedim çocuğa. bugün rondodan geçirip, tatlıya karıştırdım. sevdi :51:

valla hugo ben de memo gibi yağmurlu, şimşekli havada uyumaya bayılırım.
ben de ömer'e bize yaptığım sütlü irmik tatlısından yedirdim. kaç gündür tembellikten ceviz fındık kırıp yediremedim çocuğa. bugün rondodan geçirip, tatlıya karıştırdım. sevdi :51:

sever tabii sütlü irmik tatlısını kim sevmezkii :56:

catcimm en sonunda gördüm kuzularıı :52: maşallah çok tatlılar abla kardeş nasılda gülüyorlarr
ömer çok datluymuşş pamuk şekeri gibi :nazar:

catcimm en sonunda gördüm kuzularıı :52: maşallah çok tatlılar abla kardeş nasılda gülüyorlarr
ömer çok datluymuşş pamuk şekeri gibi :nazar:

teşekkürler canım. yarın diğer arkadaşlar da buradayken tekrar koyarım foto, onlarla da tanıştırırım inşallah. şimdiki senin içindi. ama tekrar kaldırmak zorundayım, malum :1::1:

teşekkürler canım. yarın diğer arkadaşlar da buradayken tekrar koyarım foto, onlarla da tanıştırırım inşallah. şimdiki senin içindi. ama tekrar kaldırmak zorundayım, malum :1::1:

teşekkürler canımm :9:
bende değiştireyim artık şimdi diğer oğlumun resmini koyayım bariii :1:
limonumun :1:

Back
X