2012 Şubat Anneleri

bi rahatladımki sormayın
dişleri çıkmıyo diye kafama takıyodum ara ara acaba yetersizmi calsiyum eksikliğimi var filan diyee
veeeeeeeeeee
memikto diş çıkartmış haberim yokk sırıtınca minicik ucu göründü elledim alt önde patlatmış minicik ucu elime geldi sivri sivri
ama bitane daha geliyo sıkıntısı var
hiç ağzını açmazda göremiyorum bunu zor gördüm

bizimki de yeniydi hayırlı olsun incileriniz:):nazar:

Mozpcim çok üzüldüm ameliyat olması gerektiğine narkoz alcakmı bilmiyorum ama inş kolay olur oldum olası ameliyat sevmem ben ama çokta rahatlar nefesi açılır yavrunun.şu dönem olması hemen gerekmiydi ilerde yapılsa geçmi oluyor sorularım çok kafamda ama sağlıkla kurtulsun inş yavrun canım...çok çok geçmiş olsun inş...

Nisanecim şka bir yana benim dünürüm NIHLE ydi ama onun kızı oğlumdan bayağı erken doğdu büyük yani...bide kkya pek gelmiyo artık hep facede...küstük ona biz:14:gelinimi göremez oldum.aynı anası zatende :52: ahhh ahhh sanki o yıllar hiç gelmicek gibi kaynana olacağız hepimiz kimi gelinine kimi damadına...şuan çok uzak gibi duruyo ama :52:heee oğlum maviş benm arada yeşilde oluyo ama yakışıklı sıpammm...yandı kızlar..:9:

Kızlar bugün görüşemedim sizle yarın kontürde alınca bol bol yazarım kısaca özet geçeyim.gittik eşimle oğlumla avmye...gezdiş mağazalara baktık bişey beğenemedim.sonra carrefoursadan alışveriş yaptık bezini ıslak mendilini falan aldım persil sıvı aldım omo alcktım şişesi küçük geldi gözüme 2 alana bi bedavadanda yumuşatıcıyı daha az paraya aldık bingonun...seramik tava tencereler gelmişti ama halen pahalılardı bi tava 45 tl bana çok..oğluma bu sefer aptamil sütlü armutlu mama aldım gezdim bayağı yoruldu oğlum ama üzmedi beni.hava güneşliydi ondan anneme bırakmadım aklımda kalır diye...gezdik geldik eşim akşam gs maçını izledi bende yemek hazırladım derken bu saat oldu oğlan uyur uyumaz özet geçtim size...çok öptm herkesi...iyi gecelerrr tatlı rüyalar...yarında niyetliyim yine 15 ciye inş...

Mozpcim çok üzüldüm ameliyat olması gerektiğine narkoz alcakmı bilmiyorum ama inş kolay olur oldum olası ameliyat sevmem ben ama çokta rahatlar nefesi açılır yavrunun.şu dönem olması hemen gerekmiydi ilerde yapılsa geçmi oluyor sorularım çok kafamda ama sağlıkla kurtulsun inş yavrun canım...çok çok geçmiş olsun inş...

sağol canım, narkoz alacak, bende sevmiyorum ameliyat olayını ama 3 doktorda ameliyat dedi röntgenler çekildi kontroller yapıldı
çok büyük çünkü geniz eti, biraz daha büyürse kulaklara baskı yapabileceğini söylediler
ayrıca gece tıkanıklıktan uyuyamıyo, buda uyku apnesine çevirip Allah korusun kötü sonuçlar yapabilirdi
hemde geniz eti olan çocuklar çok fazla gelişemiyo, kilo alımı yavaş oluyo, gerçi benim oğlum o geniz etine karşı çok iyi gelişti ama inşAllah herşey çok daha güzel olacak ameliyattan sonra

sağol canım, narkoz alacak, bende sevmiyorum ameliyat olayını ama 3 doktorda ameliyat dedi röntgenler çekildi kontroller yapıldı
çok büyük çünkü geniz eti, biraz daha büyürse kulaklara baskı yapabileceğini söylediler
ayrıca gece tıkanıklıktan uyuyamıyo, buda uyku apnesine çevirip Allah korusun kötü sonuçlar yapabilirdi
hemde geniz eti olan çocuklar çok fazla gelişemiyo, kilo alımı yavaş oluyo, gerçi benim oğlum o geniz etine karşı çok iyi gelişti ama inşAllah herşey çok daha güzel olacak ameliyattan sonra

önemli olan çocuğunun rahat etmesi gerçekten byükse yapılacak bişi yok. Şimdiden geçmiş olsun. göz açıp kapayıncaya kadar geçsin bitsin dertleri inşallah. tek dişsiz benim kız mı kaldı ki :)

canım küçükken daha kolay oluyo mesela sünnet nasıl kolay oluyo büyüyünce daha zor aslında
devamlı rahatsız eder çocuğu rahat olamaz
ameliyattan sonra çok rahatlayacak daha neşeli olacak rahat uyuyacak rahat yemek yiyecek

Ayyy boşanıp bugünmü evlensek acaba neymiş bu 12 12 2012 yahuuu her seneye uygun bi tarih buluyorlar ne yani 22 r2 2012 olmuyomu yada 10 12 2012 yada 02 12 2012 hepsi 2 yee çıkıyo iştee :52: benimde 20 10 2007 yine uygun sayılır cnm akılda kalırmış şaka maka 6 cı yıla girmişizzz

Sabahtan beri o kadar çok yoruldumki önce oğlanı yıkadm giydirdim emzirdim oğlanı sırtıma sardım evi süpürdüm paspasladım her yeri...nevresimler makinede çıkcak birazdan ascam.balkonu yıkadım ..paspaslarımı silkeledim öncesinde..çok fena belim ağrııdı ama sonra ona kahvaltı yaptım yedi şimdi uyuyor bende namaz kılacağım.daha dışarı çıkacağım dün almadığımız bi kaç şey var onları alcm.yemek yapcm yemeğim yok.kısacası bugün işim çokkk bide oruçluyum hepten bittim yani .ama iyi oldu yarın karla karışık yağmur geliyormuş ist anadolu yakasına işlerimi halletmiş oldumm ohhh.

durasella merhaba, şimdi atanın resimlerine baktım, ne zamandır aklımda yazamadım, bebişlerimiz birbirine benziyorr :1: saçlarının rengi, şekli, yanakları göz yapısı, şaka gibi

Ciddi misin? Sevindim bak şimdi, merak da ettim senin fındığı.

merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir
dün akşam başka dr.a gittik, o da aynı şekilde ameliyat olması gerektiğini söyledi
perşembe günü ameliyat olcak oğlum
sonra detaylı yazarım kızlar

Evet belki zor ama bebeğinin rahatlayacağını düşünmek sana daha iyi gelecektir. Kuzu yarından sonra mışıl mışıl uyuyacak, dua edeceğim ben de sağ salim atlatsın minik, bu macerayı da. Kalbim sizinle.

Bu tarihin neden bu kadar önemli olduğunu şimdi anladım deryada izledim bir daha böyle ay gün yıl bir arada aynı tarihte 100 sene sonra ancak olacakta ondanmış yani 13 13 2013 olma şansı yokya onun gibi..gerçektende öyleee esad bile 100 yaşında oluyo 2100 dee ondan sonra başlıyor ancak...01012101 gibi ozamana kdar yaşamak imkansız o ayrı tabi...

Kıskandım bak şimdi bugün evlenenleri :52: napalım bizde oğlanları uygun tarihte evlendiririz :52: taktım bu sabah tarihe ben yaaa ne manyağımmm :52: yorgunluktan sanırımmm

mozp inş sağ sağlim kurtulur cnm allah yardım etsin sana..

Hugo esadda öyle yapıyo bazen yaa hemen pıt diye uyanıyor dahada uyumuyor anlamadım gitti.

Gideyim nevresimleri asayım offf offff

Allah yardımcınız olsun canım. ameliyat olayı zor tabi ama sonrasında oğlun çok rahat edecek. onun sağlıklı olması senin daha sağlıklı, mutlu olman demek. acil şifalar. dualarımız sizinle

kayınvalidemler uğradı, markete gittik kvalidemle fırsattan istifade. ömerle alışveriş olmuyor çünkü. alışveriş yapsam, torbaları taşıyamıyorum yalnız başıma. görümcemin de 3 hafta sonra oğlu olacak Allah kısmet ederse. ömerin küçüklüklerinin yeri belli yani. bugün de beşiğimiz verdik. yatağımızda yatıyoruz 3-4 gecedir.

yulaf ezmesi aldım yine. toz haline getirip, suyla pişiriyorum ve pekmez katıyorum. fikir olsun diye tekrar yazayım dedim. insan tıkanıyor bazen, değişik ne yapayım diye. bu sabah da ginger_curls'ün dediği omleti yaptım. pek bayılarak yemedi. yarısı kaldı. buna da şükür.

bu da benim_olan için :
benim_olan bizde çocukları 4.2.2042'de ya da 20.4.2040'ta evlendiririz canım, biraz uyumlu olmuş olur :1::1:

Son düzenleme:
canım küçükken daha kolay oluyo mesela sünnet nasıl kolay oluyo büyüyünce daha zor aslında
devamlı rahatsız eder çocuğu rahat olamaz
ameliyattan sonra çok rahatlayacak daha neşeli olacak rahat uyuyacak rahat yemek yiyecek

oğlum sünnet olduğunda bu kadar üzülmemiştim, ama düne göre daha iyiyim canım çok sağol

Ayyy boşanıp bugünmü evlensek acaba neymiş bu 12 12 2012 yahuuu her seneye uygun bi tarih buluyorlar ne yani 22 r2 2012 olmuyomu yada 10 12 2012 yada 02 12 2012 hepsi 2 yee çıkıyo iştee :52: benimde 20 10 2007 yine uygun sayılır cnm akılda kalırmış şaka maka 6 cı yıla girmişizzz

bende 10.10.2010'da evlendim :34: 6 ay önce nikah tarihi almıştık

Evet belki zor ama bebeğinin rahatlayacağını düşünmek sana daha iyi gelecektir. Kuzu yarından sonra mışıl mışıl uyuyacak, dua edeceğim ben de sağ salim atlatsın minik, bu macerayı da. Kalbim sizinle.

mozp inş sağ sağlim kurtulur cnm allah yardım etsin sana..

Allah yardımcınız olsun canım. ameliyat olayı zor tabi ama sonrasında oğlun çok rahat edecek. onun sağlıklı olması senin daha sağlıklı, mutlu olman demek. acil şifalar. dualarımız sizinle

çok sağolun kızlar, böyle desteğinizi görmek gerçekten çok güzel :54:

Son düzenleme:
Back
X