- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #77.201
yaran düzeldimi canım?
evet canım geçti sağabiliyorum artık
tabiki azalmış ama olsun bir haftaya artar o göğsümde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaran düzeldimi canım?
Hasta bebekler listesine benim kızımı da ekleyin( Gözü burnu sürekli akıyor ve hapşuruyor, iştahı yerinde çok şükür ama çok fazla yiyemiyor, tıkanıyor çünkü burnundan nefes alamayınca. Eşim doktora götürelim dedi ama ben bugünü de atlatalım ateşi çıkarsa dedim. Doktor verecek şimdi ilaçları, kullanmazsak da içim rahat etmeyecek. Şimdilik meyve suyu ve tavuk suyu çorbayla idare ediyoruz. İnşallah yarına iyileşir. İnsan kendi hastalığına dayanıyor ama karşımda bebeğimi gözleri filan akarken görünce kötü oluyorum, o hasta olacağına ben olsaydım diye düşünüyorum. Tüm hasta bebeklere acil şifalar...
Aynen canım size de geçmiş olsun inşallah hemen atlatırlar.
Gece eşim de sürekli sarılıyor Ayaz'a bana geçsin o iyileşsin diye
yaffrim en az 45 dakika en fazla 1 ssaat ve gün aşırı yap
ilk 10 dkika ısınma olsun
camlardan birini hafif açki oksijen al
oksijenle yağlar yanar
şimdi sana zor gelen 20 dakikalık kardiyoya düzenli yaparsan alışacaksın alışıp zorlanmayınca söyle değişiklikler yapalımki yağ vermen durmasınn![]()
![]()
![]()
yağ verirken şeker şekerli gıdalar beyaz unlu mamuller kızartmalar yassak![]()
tatlı olarak minik minik bitter çikiletalar gün içinde olabilir( bak görüyosunki bitter çikileteya yemene izin veriyorum
nekaddar iyiyim yawww
)
hazır meyve sulrı colalar nescafelerr hepiciği yassak
türk kahvesi şekersiz olmak kaydıyla serbestt![]()
sütlüde olabilir türk kahvesii
bunları yap 1 aya çok farkeder
hugooooo şuanda ölüyorum
bacaklarımın üstüne basamıyorum ya,hamlamışım resmen
bugün nasıl ders anlattım bi sor
sen 20 dk yetmez diyosun 45 dk da ölürüm heralde:)))
ayrıca şu yasaklı listende hiiççç hoşuma gitmedi bugün yine veli daveti vardı senin yasakladıklarının hepsini yedim:)))))))
hem durasella ye dememişdiydi:)))))))))ayrıca ben bittere bayılırım oturuır 2 paket yerim:)))
şaka şaka artık çayıma bile 3 değilde tek şeker atıyorum mesela
ekmekte yemiyorum
yavaş yavaş bakalım
bugün ne kadar kıvransam da yapıcam cardioyu(
öyle birden yapamamda azalta azalta gidecem bakalım
slm kızlar..
herkes iyidir umarım..
hava çok soğuk ,karlı...
oğlum dün akşam 12.ye 20 kala gece uykusuna yattı,gece .2.30 da uyandı emzirdim,geri uyudu ,1 saat sonra yine uyandı ve yatağında uyumak istemedi,çok ağladı,sabah 8ç30 a kadar ben yatakta yarı yatık vaziyette o göğsümde ama kafası benim yastığımda şekilde o şekilde uyudu.8ç30 da yatağına yatırdım 9.30 a kadar yatağında uyud ve güne gözlerini açtı.
öğlen bire kadar uyumadı,1 de uyudu 2 yoktu kalktı 50 dk.ve birdaha uyumadı.
dün sebze çorbası yapmıştım kötü oldu demiştim,sulandırdım güzel oldu,yedi umut.
bugün ağırlık var üzerimde,uykum var..
hugo-nisane ne tür hareketler yapıyorsunuz 45 dk içerisinde,bikaç örnek verirmisiniz?
canım ben tempolu yürüyorum
evdemi,*koşu bandındamı?
bizdede var koşu bandı,doğum öncesi 55 kiloluk halimde aldırmıştım eşiime,ozamanalar bi hevesle hergün yürüyordum.5 de falan en eğimli de.doğumdan sonra o şişko halimle bile vakit bulamadım hiç,1-2 kere yürümüşümdür belki.şimdi sadece 2 kilom kaldı.57 yim diye gidip gelip tozunu alıyorum ,dura dura tozlanıpda bozelmasın diye.
plates yapıyorum diye hiç yürüyesim gelmiyor.birde benim kullanmadığım bi çamaşır odamız,ıvır zıvır koyduğum bi odamız var,oranın da peteğini yakmıyorum soğuk oluyor diye hiç yürüyesim gelmiyor.eşime diyorum sen git yürü bari dura dura bozulacak diyorum.
aslında yatak odamıza alsak yürürüm ,göz önünde olsa.
sen negüzel iyi yapıyorsun valla,.
acaba nisane ne gibi hareketler yuapıyor?
aaaa o platese başalamıştı sanırım,geçende yazışmıştık unutmuşum,şimdi aklıma geldi.
evet canım evde
zati spor salonuna gidecek vakitmi varkii![]()
belki dedim dışarıda yürüyorsundur!!!!!!!!bu soğuktada pek olmaz ama!!!!!merak işte!!!!sorasım geldi!!!!![]()
dışarısımıı![]()
orasıda neresiii![]()
öyle bir yermi varrr![]()
kuzucuklariniz gunde kac kez ve kac dk uyuyor kizimin gunduz uykusunu bire dusurerek gece daha uzun uyumasini saglayabilirmiyim acaba. dun yine sabaha kadar yarim saat 40 dk.da bir uyanip emdi. yanimda yatiriyorum o yuzden iyice alisti bana.
ben 59 kilo ile hamile kaldim su an 54 lere dustum. uykusuzluga dayanamiyo bunyem o yuzden olabilir.
yarin 21 aralik sirincede neler olcak merak ediyorum bende. bide olacaklari merak edip gidenler varmis ya :)