- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #77.321
tüm hasta bebişçikler çok çok geçmiş olsun üzüldüm
çabucak geçirsinlerr
çabucak geçirsinlerr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüm hasta bebişçikler çok çok geçmiş olsun üzüldüm
çabucak geçirsinlerr![]()
Eşim henüz sekiz yaşındayken babası İsviçre'ye gitmiş, bir sene sonra da eşini yanına aldırmış. Tam yedi sene gelmemişler, arada tatile gelmişler o kadar. Düşünebiliyor musunuz, eşimi dede ve babaanne büyütmüş. Dedemin hakkını ödeyemem der durur, o da vefat etti zaten. Bu durum, bu sevgisizlik canımı sıkıyor. Benim babamın, bana torununa düşkünlüğünü gördükçe eşimin içine batıyordur diye düşünüp üzülüyorum. Eşimdeki baba özlemini biliyorum ama böyle bir adamdan da baba olamayacağını bir türlü anlatamıyorum ona.
Şimdi görüşmeme kararındayız bu sabah kayınvalidem eşimi aradı, yumuşatmaya çalışıyor Ankara'daki ev daha cazip o yüzden onu kaçırmak istemedik, kiraya vereceğiz dedi. Ne diyeyim kaç tane evleri var, hala kira toplama peşindeler. Birkaç hafta sonra hastayım numarasıyla yine gündeme oturmasından korkuyorum ama artık kesinlikle o eve gitmeyi düşünmüyorum.
Selam miletttt keyifler nasıl bakmadan direk yazıyorum ama hasta bebekler iyi olmuştur inş...akşam esadda bi kaç kere hamşırdı hemen tylolhot şurub verdim gelmeden geri gitti grip ucuz kurtardım...2 gecedir 2den aşşağı yatmıyoo napcm bilmiyorum karnıda aç değl ama yok sürekli yanımızda ayağa kalkıyo..bizide uyutmuyor..kendi yatağına doğar doğmaz alıştırmadığıma şimdi daha bin pişmanım..miletin ağzına bakıp koynuma aldım ozaman ufak diye..şimdi bahsedilen yöntemleride denesem yok ila yanımızda yatacak..eşimde daha ufak anlamaz anlayınca yatar diyor ama ben pek ümitli değlim..sizinkiler nerde yatıyor? Nasıl alıştırdınız kendi yataklarına yaa...oğlum çok düşkün bana...napcm bilmiyorum...gece her yerim tutuk kalkıyorum ona göre yattığım için..emmeden uyumaz...baştan alıştırmazsan böyle olur işte..salak kafamm
Kesinlikle canım yaa o öyle öksürdükçe benim içim acıyor,bi de elinden bişey gelmiyor ya o kötü işte iyileşsin diye dua ediyoruz.
Bebişler hasta olmasınnnnnnn![]()
Biz gün aşırı yıkıyoruz dobişi. Doktorda geçen üşütmesinde yıkayın iyi gelir burnu açılır faan demişti.
meraba arkadaslar benım 4 aylık bır kızım var ve hasta buhar makınası almam gerekıyor ama cok pahalı oldugu ıcın alamadım.aslında kızım ıcın para falan onemlı degıl ama elde olmadıgı ıcın ınsana pahalı gelıyor bana ıkıncı el kullanmayan bırılerı varsa yardımcı olabılırler mı bızım esımde arkamızda aılelerımız yok gıdıp kapısını caldırıp ısteyecegım esımın aılesıde benım aılemde bu evlılıgı ıstemedıgı ıcın kacarak evlendık sımıd kımse arkamızda desteksımız degıl bu arada bebeklerınız kullanmadıgınız kıyafetlerınız varsa kulanılmıs falan fark etmez bır ıhtıyac sahıbı ararsanız benım ıhtıyacım vardır.
Bir turlu yazamadim sabahtan beri kac kez girdim ama kismet olmadi. Aysecik calpol vermeme ragmen gece 15-20 dk. Da agladi ciglik atti uyandi bana biseyler anlatip sozu bitince yatip uyudu. Hic uyumadim diyebiliriz. Sabah gittik dr.a dr muayene ederken durumi soyledik tabi babasi benden dertli hic uyumuyo diye :) dr agzina bakinca bu yavrucak o kadar hakli ben kac dis kabarmis sayamadin hali hazirda 4dis geliyo gelmis bile arkalarda kabarmis dedi. Bi sure bu sekilde olacak sanirim. Ama icim rahatladi yinede kulak iltahabindan korkmustum kulaklari temiz geniz etinden de suphelenmedi. Cok sukur. Calpol ve dolven donusumlu ver aksam rahatlasin dedi. Jeli onermiyorm icinde seker var dedi. Biz kullanuyoduk gerci uzun suredir. İste boylee. Bunun disinda insallah hasta bebisler iyilesmistir ve herkesin keyfi yeeindedir...
Kesinlikle canım yaa o öyle öksürdükçe benim içim acıyor,bi de elinden bişey gelmiyor ya o kötü işte iyileşsin diye dua ediyoruz.
Bebişler hasta olmasınnnnnnn![]()
tesekkurler gunisigim bugunde gozukmedi disler hakikaten cok zormus.