2012 Şubat Anneleri

Günaydın millet,

Ata salonun kapısını açtı bugün, çok şaşırdım. Köpeğimizi taklit ederek öğrendi sanıyorum çünkü Tatliş önce kapı koluna zıplar, sonra da patisiyle aralar kapıyı. Ata'da uzandı boyu yetmedi zaten, parmak ucunda dikilerek çığlık ata ata kola bastırdı, sonra yere oturdu kapıyı araladı ve emekleyerek çıktı gitti :) Küçük aşkım benim yav, demek artık bir yerde kapalı tutulursa kurtulabilecek ama kapı kolunun sert olmaması lazım, bizimki biraz oynak rahat açabildi.

Ata'ya kocamaan maşallah :nazar::nazar:

arkadaşım aradı bu akşam. 7 yaşındaki oğlu tutturmuş illa ya kedi ya köpek alalım diye. 10. katta oturuyorlar. kendisi de çalışıyor. hayvan bütün gün yalnız kalacak. bakımı zor olur kaplumbağa, balık falan alın dedim. illa tüylü birşey istiyormuş. aslında kardeş istiyor dedi. kardeşi olmadığı için hayvan sevgisiyle kapatmaya çalışıyor açığı. üzüldüm biraz.

Gıngers curls tebrk ederim cnm oğlun yürümüş düşe kalka 1 haftaya kadar bi bakmışın peşinde tıpış tıpış...demek seninkide yaşını karşılayanlardan...ahh öyle bir boyutki oo göz açıp kapayıncaya benm sıpa banyoya koşuyorr artık...:52:yetişemiyorum hızına....emeklerken daha kolay herşey..yürürlerken hep peşe takılıyorlar daha zor valla...allah yardımcımız olsn cnm...esad 1 aydan fazladır yürüyor ve ben o kadar zamandır rahat tv seyrettiğimi bile bilmiyorum o kadar diyim...:97:

tehlikeleri yapma dur v.s anlasalarda bir an önce rahatlasak birazcık daha....

Son düzenleme:
Hugooooo esad askere gidene kadar benle yatmak istermiş eyvahhhh naparımmmmm :84: :84: kocamda öyleymiş anasıyla yatmış bayağı bi zaman...yandık desene...dua etsin hala emiyor yoksa zor yatar yanımda...yok ben en geç yaza bu işi halletmem lazm....her yerim tutuluyor yahuu sorma hiç...yatıyormuym ağrıyamı dalıyorm belli değl...kocamda tvde katil yılanlar var onu izliyo delimi ne nasıl bakıyorsa onlara..:53:....

Bugün esad beni fazla üzmedi en azından yemeklerini yedi itiraz etmeden...buna bile sevindim..o yedikçe sanki ben doydum...inş devam eder böyle...

İyi geceler ben yatar oğlum uyumuşken sabah 10da kalkar artık....

Duyduk duymadık demeyin, oğlum yürüyor ... 8 adım kadar attı :) ağladım sevinçten , bundan sonra yeni bir boyuta geçiyoruz , Allah bize kolaylık versin ...

Gözünüz aydın canım, çok kolay gelsin bundan sonra herşey daha zor olacak diyorlar. Biz daha o aşamaya gelemedik. Daha ancak 1_2 saniye ayakta durabiliyor.
Benim_olan 1 aydır yürüyor demişsin, maşallah ufaklığa, en erkenci seninki herhalde.

merhaba herkese kızlar huggiessin yeni yıl temalı bezlerini gördünüzmü benim çok hoşuma gitti aldım bir paket primadan başka bir bez kullanmamıştım denemişte olduk böylece ama biz primadan devam edeceğiz bu bitince

Ben de geçen hafta görüp almıştım, buraya yazıp size de haber verecektim, çünkü ben çok beğendim, ama unutmuşum yazmayı. Giydirip giydirip karşısına geçip izliyorum, çok tatlı oluyor. Ozellikle kızlar için olanı tam yılbaşı gecesine uygun, o gece için sakladım 3 tanesini :)

Günaydınlar herkese!!! Güzel bir hafta olsun, hasta bebecikler şifa bulsun, yeni dişler pıtır pıtır patlasın, minik adımlar gelsin tıpış tıpış inşallah...

selamlar herkese, bebişleri hasta olan herkese çooook geçmiş olsuni Rabbim şifa versin biran önce :nazar:

Hugooooo esad askere gidene kadar benle yatmak istermiş eyvahhhh naparımmmmm :84: :84: kocamda öyleymiş anasıyla yatmış bayağı bi zaman...yandık desene...dua etsin hala emiyor yoksa zor yatar yanımda...yok ben en geç yaza bu işi halletmem lazm....her yerim tutuluyor yahuu sorma hiç...yatıyormuym ağrıyamı dalıyorm belli değl...kocamda tvde katil yılanlar var onu izliyo delimi ne nasıl bakıyorsa onlara..:53:....

Bugün esad beni fazla üzmedi en azından yemeklerini yedi itiraz etmeden...buna bile sevindim..o yedikçe sanki ben doydum...inş devam eder böyle...

canım bence bilinçlenmeye başlamadan kendi odasında yatır, en fazla 1hafta 10gün zorluk çekersin sonra o da alışır yatağına, yaza çok geç olabilir

geceleride bu yüzden geç yatıyo sizi bekliyo olabilir ve gündüz uykularıda ondan az uyuyo olabilir
bu saatten sonrada zor alıştırırsın büyüdü artık
tabii çocukla yatınca insan tedirgin olurr ya biyerini incitirsem filan diyee

selamlar herkese, bebişleri hasta olan herkese çooook geçmiş olsuni Rabbim şifa versin biran önce :nazar:

canım bence bilinçlenmeye başlamadan kendi odasında yatır, en fazla 1hafta 10gün zorluk çekersin sonra o da alışır yatağına, yaza çok geç olabilir

bağımlılık gibi bişey buda kendimden biliyorum
esatta bu yüzden gündüz uyumuyo yanlız yatmaya alışık değil
yanlız yatamayan annesiyle uyuyan çocuğun yanına yat uyusun sonra yanından kalk usulca hemen anlarr uyanırr yanlızken doğru dürüst uyuyamaz bende böyleydim

bağımlılık gibi bişey buda kendimden biliyorum
esatta bu yüzden gündüz uyumuyo yanlız yatmaya alışık değil
yanlız yatamayan annesiyle uyuyan çocuğun yanına yat uyusun sonra yanından kalk usulca hemen anlarr uyanırr yanlızken doğru dürüst uyuyamaz bende böyleydim

benim oğlum ayakta uyur, gündüzleri ayaktan bıraktığımız anda uyanırdı, şimdi alıştırdık yaklaşık 1 aydır uyuduktan sonra yatırıyoruz o kendi rahat ettiği gibi dönüp uyuyo
birde ayakta sallamayı bırakabilirsek süper olacak

selamlar
benim kızımında üç gecedir uykusu bozuldu devamlıuyanıyor dişler mi geliyor acaba. bizim daha hiç dişimiz çıkmadı ya ona yordum ama hayırlsı. gündüzleri keyfi yerinde bu arada

benim oğlum ayakta uyur, gündüzleri ayaktan bıraktığımız anda uyanırdı, şimdi alıştırdık yaklaşık 1 aydır uyuduktan sonra yatırıyoruz o kendi rahat ettiği gibi dönüp uyuyo
birde ayakta sallamayı bırakabilirsek süper olacak

ben hiç ayakta sallamadım alıştırmadımm ilk başlarda çok zor oluyo hiçbiyere gidemiyosun hatta kayınvalide çok uğraştı ayakta sallamaya ama mehmet sağolsun hiç izin vermediii :1:
yatağına koyarım dönencesinin müziğini açarım uykusu varsa ya hemen uyur yada döne döne battaniyesiyle güreşe güreşe uyur :1:
bazen benle uyumak ister hemen yatağa alırım yanına uzanırım yüzümü seve seve uyur :1:
mehmetin uyku hijyen sorunu var sadece
muhakkak uykudan önce soyulacak altı alınacak temiz kokan atlet giyecek atlet pamuklu olacak yatak rahat olacak uyku seti olacak ve uyku seti temiz olacak üzerine yumuşak hafif bir battaniye olacak :1:
kolları bacakları açar yayıla yayıla uyur
ee uyanıncada soyuyorum terliyo azda olsaa
tüm gün kaçkere soyunup giyiniyoruz belli değilll

Selam kızlar
Ayaz'ın burun tıkanıklığını çözemedik bir türlü ,burnu tıkalı olduğu için ağzından nefes alıyor,bütün gün ağzı açık yani,böyle olunca da ağzı kuruyo ve sanırım gıcık yapıyor ve öksürüyor.Acaba diyorum şu buhar makinalarından alsam işe yarar mı ? Ya da napmak lazım ?

Selam kızlar
Ayaz'ın burun tıkanıklığını çözemedik bir türlü ,burnu tıkalı olduğu için ağzından nefes alıyor,bütün gün ağzı açık yani,böyle olunca da ağzı kuruyo ve sanırım gıcık yapıyor ve öksürüyor.Acaba diyorum şu buhar makinalarından alsam işe yarar mı ? Ya da napmak lazım ?

Gecmis olsun :(
Bizde var buhar makinesi ne kadar ise yarıyor bilmiyorum İnan , almadan önce kettle ( su kaynaticisi) denesen , odada çalıştır kapağı açık sekilde, bakalım fayda edecek mı?!
Burnu akıyorsa Otri baby diye bişey var onla çekince baya açılıyor , bakarsın netten;)

umut bugün gündüz uykusunu 1 keez uyumuştu.akşam 7.30-9 arası ikinciyi uyudu uyandışimdi hala ayakta cin gibi dolanıyor.
eşimde birazdan yatar işe gidecek diye.
ben uykusuzluktan ve yorgunluktan ölüyorum..
umut'un uyuyacağı yooookkkk!!!!:52:

Gece uykusundan önce 7.30 gibi uyursa en fazla 40 dakika sonra uyandırıyorum ben yoksa gece oturuyor. Uykusunu alamadığı için başta mızmız oluyor acayip sonra açılıyor. Bi de uykusunu alamadığı için daha kısa süre de uykusu geliyor. Babası uyandırmaya kıyamıyor valla ben alıyorum kucağıma öpe öpe uyandırıyorum gece oturmaya gelince de önce babası yapışıyor yere:27:

Back
X