2012 Şubat Anneleri

selam millet napıyosunuz bakim :9:
bulaşık makinasını boşalt çamaşır makinasını boşalt as memoya yoğurt mayala çorbasını yap bize yemek yap canım çıktı :27:
kayınpeder mantar toplamış temizlememiş verdi onları temizledim kaç saat

atagil dönmedi galiba duruselayı göremiyorum ne zamandır
birde ikizleri olan bir arkadaş daha vardı nickini unuttum kıbrıstaydı izmire gelmişti annesine
hiç gelmiyo ne zamandır

üç gündür nihayet oturabildim bilgisayarın başına..
hasta olan arkadaşlara ve bebişlere çok geçmiş olsun..

3-4 gündür Yağmur'un ishali arttı..dişler yüzünden sulu kaka yapıyor derken ishali arttı
günde 5 kere sulu kaka yaptı..poposu felaket oldu kuzumun..doğduğundan beri hiç pişik olmamıştı..neyse ki dünden beri daha iyi..
ama bu seferki diş olayı yıprattı yavrumu..iştahı azalmıştı bi de üzerine ishal olunca ne yedireceğimi şaşırdım..
şimdi uyuyor..bakalım ne kadar uyuyacak..

geceleri üstünü çok açmazdı şimdilerde sıkıntısından galiba yatakta ordan oraya dönmekten üstü açılıyor
üstünü örtmek için kalk emzirmek için kalk derken iyice yoruldum..habire kilo veriyorum bir deri bir kemik kalcam yakında:)

atagil dönmedi galiba duruselayı göremiyorum ne zamandır
birde ikizleri olan bir arkadaş daha vardı nickini unuttum kıbrıstaydı izmire gelmişti annesine
hiç gelmiyo ne zamandır

evet ben de durasellayı merak ediyorum..bahsettiğin ikizleri olan melittaydı sanırım kıbrısa daha dönmedi
bir de eskiden elefera yazardı..sorunları vardı sonra uğramamaya başladı.
kuzucukk da merak ettiklerim arasında

bu arada playdohun hesabı geçici olarak pasif görünüyor neden olabilir?
amma meraklıçıktım ben de yaw:1:

aaaaa yazmayı unutuyordum. kızımın dişi sallanıyordu, bugün düşmüş. babaannesinde kalıyor iki gündür. heyecanla beni aradı yavrum. anne dişim düştü diye. ben de sakla onu gelince öpücem dedim :) kızım büyüyor teyzeleri :16:

maşallah kızına..Allah nice özel, nice güzel günlerini görmeni nasip etsin inşallah:9:

üç gündür nihayet oturabildim bilgisayarın başına..
hasta olan arkadaşlara ve bebişlere çok geçmiş olsun..

3-4 gündür Yağmur'un ishali arttı..dişler yüzünden sulu kaka yapıyor derken ishali arttı
günde 5 kere sulu kaka yaptı..poposu felaket oldu kuzumun..doğduğundan beri hiç pişik olmamıştı..neyse ki dünden beri daha iyi..
ama bu seferki diş olayı yıprattı yavrumu..iştahı azalmıştı bi de üzerine ishal olunca ne yedireceğimi şaşırdım..
şimdi uyuyor..bakalım ne kadar uyuyacak..

geceleri üstünü çok açmazdı şimdilerde sıkıntısından galiba yatakta ordan oraya dönmekten üstü açılıyor
üstünü örtmek için kalk emzirmek için kalk derken iyice yoruldum..habire kilo veriyorum bir deri bir kemik kalcam yakında:)

patates isali keser
patatesin kabuğunu soy dilimle koy tencereye üzeiini su koy kaynat pişince suyuyla blendrdan geçir püre olsun sonra içine peynir koy tekrar ateşe koy peynir erisin içinde
sonra kapat tereyağıda ekle çok nefis oluyo sevecektir kızın

evet ben de durasellayı merak ediyorum..bahsettiğin ikizleri olan melittaydı sanırım kıbrısa daha dönmedi
bir de eskiden elefera yazardı..sorunları vardı sonra uğramamaya başladı.
kuzucukk da merak ettiklerim arasında

bu arada playdohun hesabı geçici olarak pasif görünüyor neden olabilir?
amma meraklıçıktım ben de yaw:1:

cezamı aldı acaba playdoh
hah tamam melitta hiç girmiyo epeydir
fitil versene çok sıkıntısı varsa
geceleri deliksiz uyuyor fitille

enginar çorbasını çok sevdi
saplarını yapmadım onlarıda bikaç gün sonra yapıcam
enginar havuç patates ve kuzu etiyle yapmıştım
sonrada tatlı yaptım çok sevdi
buzlukta yazdan üzüm suları vardı ve mehmet içmiyordu bende atmaya kıyamıyordum aklıma bir fikir geldi :28:
sütü tencereye koydum içine irmik ve buzluktaki üzüm suyunu ekledim
ve içine dut kurusu 1 medine hurması 1 kuru incir ekledim inciri doğradım
karıştırarak pişirdim
blendrdan geçirdim meyveler ezilmez yeterince diye göze alamadım
valla çok lezzetli olmuştu yarısınıda yarına ayırdık

eşimin bugün doğum günü,biz küsüs.akşam tartıştık.umutun yüzünden.doğumgününü bile kutlamadım.
geçengün pasta taban almış ,pasta yaparsın demişti..kendi pastasını kendi istiyor:))
(hazır yaş pastaları pek sevmez eşim)benim yaptıklarımdan yer.pastayıda yapmadım.küs olmasaydık o işteyken bugün sabahtan yapacaktım ama hiç içimden gelmedi.çok kırdı..((

hafta son aynı durum bizde de vardı..saçma sapan bir sebepten tartıştık..gereksiz yere ortalık gerildi..ama biz küslüğü devam ettirmedik..gerginliklerin sonrasında mutlaka sorun neyse oturup konuşur tatlıya bağlarız...benim tahammül gücüm epey azalmış herşeye kızıveriyorum..biraz daha sakin olmam gerekecek..haklıyken haksız duruma düşüyorum sonra..küslüğü devam ettirme mümkünse konuşup tatlıya bağlayın ..insanlık sende kalsın:1:

patates isali keser
patatesin kabuğunu soy dilimle koy tencereye üzeiini su koy kaynat pişince suyuyla blendrdan geçir püre olsun sonra içine peynir koy tekrar ateşe koy peynir erisin içinde
sonra kapat tereyağıda ekle çok nefis oluyo sevecektir kızın

canım dediğin gibi yaptım yemedi benim cadı..iştahı da yok ya yemiyor sıpa..bugün biraz birşeyler yedi..muz yedirdim o da ishale iyi gelir..patatesi dediğin gibi yine haşladım bakalım tekrar yedirmeyi deneyeceğim

hafta son aynı durum bizde de vardı..saçma sapan bir sebepten tartıştık..gereksiz yere ortalık gerildi..ama biz küslüğü devam ettirmedik..gerginliklerin sonrasında mutlaka sorun neyse oturup konuşur tatlıya bağlarız...benim tahammül gücüm epey azalmış herşeye kızıveriyorum..biraz daha sakin olmam gerekecek..haklıyken haksız duruma düşüyorum sonra..küslüğü devam ettirme mümkünse konuşup tatlıya bağlayın ..insanlık sende kalsın:1:

Bu bebekler bizi yıpratıyor psikolojik açıdan sanırım. Benim de sabrım çok çabuk tükeniveriyor, hemen herşeye, herkese kızıp söyleniyorum, eşim ve bebeğime bakan annem dahil :14: Daha ne kadar gidecek böyle bilemiyorum. Sen çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmak da bir yandan evden uzaklaşıp rahatlamana yararken bir yandan da ekstra yük demek. Şu aralar benim iş yerinde de stresli durumlar var. Bebeğim hariç herkes benim stresimden nasibini alıyor :27: Çok şükür ki ona kızmıyorum :emir_bebek:

canım dediğin gibi yaptım yemedi benim cadı..iştahı da yok ya yemiyor sıpa..bugün biraz birşeyler yedi..muz yedirdim o da ishale iyi gelir..patatesi dediğin gibi yine haşladım bakalım tekrar yedirmeyi deneyeceğim

Pirinç çorbası da işe yarar ishal için. Hem pirinç hem yoğurt iyi gelir. İştahsızsa çok daha zor, suyunu eksik etme önemli olan o. Geçmiş olsun...

Pirinç çorbası da işe yarar ishal için. Hem pirinç hem yoğurt iyi gelir. İştahsızsa çok daha zor, suyunu eksik etme önemli olan o. Geçmiş olsun...

teşekkür ederim , pirinç çorbası da yapıyorum..yoğurtta veriyorum..muz mümkün olduğunca vermeye çalışıyorum..suyu Allahtan çok seviyor içiyor devamlı..bakalım inşallah atlatacak kuzum ..

ben çalışmıyorum evdeyim ama dediğin gibi çalışmakta çalışmamakta ayrı bir stres..sinirleri sağlam tutmak gerekiyor..ben de en çok kuzuma patlarım diye korkuyorum

Selam cozget ve dicle özellikle size selam verdm çünkü bugün günlerdir strese sokan poliplerimden 10 dak kurtuldum 2 haftadır gerim gerim geriliyordur o masaya çıkacağımı düşünüp duymadım bile üstelik 2 tane et parçasını narkozsuz çğnesiz aldılar duymadım bile...sizede tavsiyem arkadaşlarım sizi üzen yada geren neyse sebep halletmeden olmaz..yoksa çok sinirli birer insana dönüşüyoruz bende dahil.sizde sorun neyse kurtulun derm yavrularımıza yansımasın..ohh bee üstümden bi yük kalktı sanki..doktor iyi olurken vücudunun yaptığı bişey bunlar inş bi daha olmaz olacağını sanmam ama dedi..yani dikişlerim zor iyi oluyormuş bi daha normal yaparmıyım aslaaa olursa olmasın ama kesinlikle sezeryancıyım artık..çok çektim çünkü...

Dicle geçmiş olsn cnm kuzun ishal olmuş acaba diştenmi geçmişe bakamadım ama damaklarını kontrol etseydin dişte ishal yapıyoo bazı bebeleri..inş üşütmeden değldir nane çayıda mideyi yatıştırırmış üşüttüyse..

Yaaa inanmıyorum kızlar size valla bende küsüm kocamla akşam iş çıkışı kahveye uğramış geç geldi bende yüzüne bile bakmadım yarında izinli bakalım nasıl gönlümü alacak sıktı bu ara kahve tutkusu beni...konuşmicam onla yarın alışverişe vurcm kendimi..görcek ooo...sizlerdede küs varmış aynı zamanda güldüm valla bu bi dönemmi acaba yahuu:9:...olacak iş değl...

Back
X