2012 Şubat Anneleri

bütün gün hastanedeydik
buhar tedavisi yaptılar çok zordu çok ağladı yiine
larenjit dedi doktor mikrobik bişey dedi
bugün hiçbişey yemiyor mamayı istemiyordu
antibiyotik iğne verdi
iğnenin birini orda yaptılar rahatladı eve gelince uyudu uyandı tarhana çorbası içti çok şükür
mamada içiyo eskisi gibi değil ama iyi
dün geceki öksürük yok oldu sesi azda olsa düzeldi
saat başı 10 dakika buhar makinası çalıştırıp odayı nemlendiriyoruz doktor söyledi

Tospğim uyuyor ben de aldım kahvemi çalışmaya başlıcam bir bakayım dedim.
Bugün üç oyuncak aldım Ata'nın önüne sıraladım. Sonra "Hadi al dütü oğlum, hani düt" dedim. Arabayı aldı. Ben de abartılı alkışşşş diyerek alkışladım, o da arabayı sevinçle salladı güldü.
Sonra hani bebek dedim, bebeği aldı, topu da öyle. Defalarca denedim, hepsinde tutturdu. Hatta kameraya aldım tospiği.
Hepsini derin kutuya koydum, hadi topu al dedim. Bebeğin altından sıkışmış topu aldı çıkardı.
Tabii bunlar daha evvel adını bildiği nesneler, yarın adını hiç duymadığı nesnelerden birini de ekleyeceğim. Böyle böyle hafıza oyunu oynayacağız kuzuyla.

maşallah kuzucuklara..çok hızlı öğreniyorlar çok zekiler..her geçen gün bizi şaşırtıyorlar..Yağmurda küp şeklinde bir oyuncağı var içine şekilleri atıyorsun.üçgen kare yuvarlak ve yıldız şekilleri var..bunların içinden yuvarlakları seçip küpün içine atıyor..şekilleri ayırt edebiliyor..diğerlerini de seçiyor ama içine atarken zorlanıyor..en rahat yuvarlakları atıyor..oyuncaklarını altına herhangi bir şeyi koyup hangisinde oyunu oynuyoruz, ya da ellerimizin içine alıp hangisinde diye soruyoruz..ne demek istediğimizi anlayıp bulmaya çalışıyor..dediğim gibi maşallah kuzular çok zeki..herşeyi öğreniyorlar

bütün gün hastanedeydik
antibiyotik iğne verdi
iğnenin birini orda yaptılar rahatladı eve gelince uyudu uyandı tarhana çorbası içti çok şükür
saat başı 10 dakika buhar makinası çalıştırıp odayı nemlendiriyoruz doktor söyledi

çok geçmiş olsun...kıyamam demek çok ağladı..inşallah en kısa zamanda atlatır mehmet..

gece oldu ateşlendi yine
buhar makinası çalıştırıyoruz rahatlatıyo biraz ama ateş çıktı hafif uyuyamıyo kıvranıp duruyo

bütün gün hastanedeydik
antibiyotik iğne verdi

hugocum çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah memoşa
çok zor oluyo insanın evladı hastayken, sanki dünyanın hiç bir anlamı yok gibi onlar hasta olunca
allah kimseyi evladı ile sınamasın
inşallah çoook çabuk atlatacak memoş bu hastalığı, sen üzülme sakın annesi

evet korkuyo ondan
gece huysuzlaştıran bir rahatsızlık uyuyamadı hala kıvranıp duruyo annem bakıyo

yusuf kayra'da çok korkuyo buhar makinasının maskesinden, en son hasta olduğunda ventolin verirken önce oyuncak dinazoruna tuttuk maskeyi onunla oynatarak alıştırdık
birkaç kereden sonra alıştı ama hastanede daha zor oluyo, çok iyi anlıyorum seni canım

benim_olan, playdoh8484, mozp iyi akşamlar nasılsınız :)

ben iyiyim canım sağol sen nasılsın?
oğlumun ateşi kontrol altında çok şükür, bu gece annemde kalacak yarın iş var diye bıraktım kaç gündür izinliydim gece nöbetleşe baktık
yatmadan bi bakayım dedim :)

merhaba kizlar hclc ben ilk dogdugunda chicco kullandim sonra sebamed denedim onuda sevmedim eart firiendly kullanmistim en son ama kizimin yanaklarinda kizarikliklar oldu dr goturdum cildi hassas, atopikmiş .. en son burt's bees diye bir sampuan aldik vucut icinde kullaniliyor ben ikisi bir arada urunlerden kullaniyorum cok memnunn kaldim ama pahali bi urun, gunisigim bende hic demir damlasi kullanmadim bir kac yerde okumustum leke yaptigini

Hclc cnm ben dalin kullanıyorum nıvea almıştm bebekken hem vucut hem saç için 2 side çok iyi uygun olsn dersen dalin al derm sebamed çok pahalı valla yazık o parayaa

hugocum çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah memoşa
çok zor oluyo insanın evladı hastayken, sanki dünyanın hiç bir anlamı yok gibi onlar hasta olunca
allah kimseyi evladı ile sınamasın
inşallah çoook çabuk atlatacak memoş bu hastalığı, sen üzülme sakın annesi

üç gündür hastanelerdeyiz neyseki annem geldi yoksa mümkün değil tek başıma yapamam eşimde izin alamadı
bugün öksürük yok seste iyileşti ateş var bu saat oldu ateşten uyuyamadı annem ıslak pamuk koydu koltuk altlarına başına düşürdük
fitlide verdim ateş düşürücü
ateşi 37.7 çok değil ama uyutmuyo yinede

telefondan zor oluyormus takip etmeside muhabbet etmeside :) bende yatayim cocugum uyumus hazir :) cok surmez uyanir simdi, hepinize iyi geceler hugocuk insallah geceniz kolay gecer yarinda toparlar memik hoscakalin:)

bende iyiym sağolun cevapları görmedim bende diyorum niye cevap vermediler :) kızım uyudu uyandı emdi tekrar uyudu inşallah uyanmaz. bende ceptn girmeye alıştım demekki bilgisayar tuhaf geldi. bende namaz kılıp yatayım en iyisi kız uyurken. boğazım yanıyo inşallah hasta olmam. herkese iyi akşamlar.

Hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun.

Bizim oğlan atopik dermatit olduğu için mustela stelatopia serisini kullanıyoruz.

Son zamanlarda en çok sevdiği oyunlar bir şeyleri bir şeyin içine koyup çıkarmak. Şekillerin atıldığı küp kutusuna şekilleri doldurmak boşaltmak. Üst üste dizilen renkli halkaları dizmek. Getir dediğimiz oyuncakları oyuncak sepetinden alıp getirmek. Küplerini üst üste dizmek. Alkış yapmak, bay bay yapmak, gel gel yapmak.

Yürüme konusunda çekimser Geç yürüyecek bizimki gibi. Her yere tutunup kalkıyor sıralıyor. Tek eliyle tutunup duruyor o kadar.

Drusella Ata'nın daldığını söylemişsin. Ben de titreme ürperme var diye internetten bakmıştım genelde bu tarz şeylere epilepsi olabilir diyorlar. Çocuklar dönem dönem yapıyor bir şeyler internetten bakmadan ben direk doktoruyla konuşma kararı aldım aklıma bir şey takıldığında.

bütün gün hastanedeydik
antibiyotik iğne verdi

tekrardan geçmiş olsun hügocuk. daha o kadar masum ve savunmasızlar ki hasta oldukları zaman çok üzülüyorum:14: (Allah dermansız dert vermesin o ayrı tabi de)

bu sabah nasıl???

çok geçmiş olsun arkadaşım, geçmişi fazla okuyamamıştım ,şimdi gördüm senin bebişinde hastalanmış.şimdi nasıl?

geç gördüm, kusuruma bakma emi?

Back
X