2012 Şubat Anneleri

Selam kızlar

hugocum iyimi memoo çok çok geçmiş olsn doktor söylemedimi şundan olur bu hastalık diye inş iyi olur başka bi hastalığa ilerlemeden inş cnm sakın endişelenme üzülme sen sakin olki memoda sakin olsn zor hastalık allahtan şifa isteyelim..

Diclecm beni sormuşun bugündn beri cvp yazdm okeylemedi kk sinir oldm önce geçmiş seninde yavruna ishali azaldımı bol bol su ver muz ver pilav ver cnm inş geçer hepten.ben belden hastayım bu ara zor adım atıyorm desem yeridr incittim tül takarken pek gelemiyorm ama kkya arada bakıyorm neler olmuş diye...

canım mikrobik bir hastalık biyerlerden mikrop kapmış sonuçta bütün gün heryeri elliyorlar ellerini ağzına götürüyorlar
bu akşam ateşi çıkmadı

Simdi okudum çok üzüldüm , bebekler hasta olmasın :(
Biraz okudum simdi, larenjit; gırtlak ve ses telleri iltihaplanmasıymis. Bulaşıcı yani sana da geçebilir , su buhari çok iyi gelirmiş , biraz uzun surebilirmis iyileşmesi . Allah kolaylık, şifa versin. Olacak bunlar bir bir tanıyacaklar mikropları .
Ablamın kızı da domuz gribi olmuş, duyduğumdan beri alt üst oldum resmen. Dinlenecek demiş Dr , ilaç vermiş , ateşi yüksek . Off hastalıklar bırakın yakamızı ...
Oğlum haftaya yuvaya başlıyor resmen ayaklarım geri gidiyor hiç insan icine sokasim yok.

Selam kızlar özledim sizi. Annemlerdeyim kayınvalidemlerden geldim. Merak ettim sizi . Geçmişi okuyabildiğim kadar okuyacağım tabletin şarjı bitenekadar. Hugocum memo hasta galiba. Allah acil şifa versin arkadaşım. İnşallah başka hasta bebiş yada annesi yoktur.
biz iyiyiz Allah a şükür.ömer sürekli yürümeye çalışıyor, iki üç adım atıyor ama çok hevesli . Bu hevesle yürümesi yakındır.

Simdi okudum çok üzüldüm , bebekler hasta olmasın :(
Biraz okudum simdi, larenjit; gırtlak ve ses telleri iltihaplanmasıymis. Bulaşıcı yani sana da geçebilir , su buhari çok iyi gelirmiş , biraz uzun surebilirmis iyileşmesi . Allah kolaylık, şifa versin. Olacak bunlar bir bir tanıyacaklar mikropları .
Ablamın kızı da domuz gribi olmuş, duyduğumdan beri alt üst oldum resmen. Dinlenecek demiş Dr , ilaç vermiş , ateşi yüksek . Off hastalıklar bırakın yakamızı ...
Oğlum haftaya yuvaya başlıyor resmen ayaklarım geri gidiyor hiç insan icine sokasim yok.

saol canım çok zor hakikaten ilk üç gün çok çektik perişan oldu kuzum
şimdi daha iyi ama bişey yiyip içmek istemiyor biberon görünce ağlıyor sürekli ayağımızda sallıyoruz öyle duruyor

geçmiş olsun, Allah bir an evvel şifalar versin miniğine hugocuk..

Selam kızlar özledim sizi. Annemlerdeyim kayınvalidemlerden geldim. Merak ettim sizi . Geçmişi okuyabildiğim kadar okuyacağım tabletin şarjı bitenekadar. Hugocum memo hasta galiba. Allah acil şifa versin arkadaşım. İnşallah başka hasta bebiş yada annesi yoktur.
biz iyiyiz Allah a şükür.ömer sürekli yürümeye çalışıyor, iki üç adım atıyor ama çok hevesli . Bu hevesle yürümesi yakındır.

sağolun kızlarr

mehmet dünkü iğneden sonra toparlandı ama iştahı hiç yok
hiçbişey yiyip içmiyo neredeyse çok üzülüyorum
hastalıkta uzun süren bir hastalık
kilo verdi

hastaneye gidince ölçümde yaptırduk boyu 79 cm kilosu 10 buçuktu ama kesin kilo vermiş halidir çok yıpranmıştı o zaman gözlerini altı bile çökmüştü

Hclc cnm izledim starı doktor yoğurdu sütü çok fazla onaylamıyor aksine pekmezde 400 ml gr kalsiyum varmış maydanozda 200 ml gr kalsiyum varmış ve sütten yoğurttan daha fazlaymış çocuklarınıza pekmezi bol vern diyor bende bilmiyordum ama dut pekmezi veriyordm esada,..ama üzümmü dutmu onu söylemedi..üzüm ben sevmiyorum ama bilemedim hangisi...maydonoza hepten şaşırdım zaten kadınlarda iltihap söküyo taş falan döküyo ama kalsiyum olduğunu bilmiyrdm...

Ne yedirecegimi sasirdim.
Hergun sunu yemeli bunu yemeli derken paranoyak oldum. Cok takilmiycam artik.

hugocuk

Canim cok gecmis olsun. umarim oglusun iyidir. Kilo kaybini dert etme iyilesince yedirirsin verdigi kiloyu geri alir. Sonucta boyuda kilosuda gayet yerindeymis masallah. Ben oglum hastayken derdim ki o hasta olmasin ben olayim. Ben hasta olunca daha beter tum ailecek rezil oluyoruz. (yemek olmuyor, camasir birikiyor, cocuk bile ac kaliyor) Hele de benim gibi yardimci olacak kimsen yoksa. Sen kendine dikkat et. Hasta olma

hastaneye gidince ölçümde yaptırduk boyu 79 cm kilosu 10 buçuktu ama kesin kilo vermiş halidir çok yıpranmıştı o zaman gözlerini altı bile çökmüştü

canım kilo hiç önemli değil,sonra telafi eder canını sıkma..hastalığı sırasında Yağmurda kilo verdi..kilodan ziyade keyifsiz olması canımı sıkıyordu
ama sonra dedim biz hastayken nasıl keyifsiz iştahsız oluyorlarsa onlarda öyle normal bu diye kendime telkin veriyordum
yemiyor diye üzülme ilaçlarını alsın şimdilik toparlanır

İyigeceler canlarrr

hugocum memo nasıl iyiye gidiyodur inş esad yazana kadar döktü bütün çekmeceleri şuan hemen yazıp çıkıcm yaramazz..kilosu dert etme nasılsa alır cnm yeterki iyi olsn sen ona yine sebze çorbalarıyla kilo aldırırsn

Dicle slm cnm...sanırım yaramazlıklar başladıya kimse fırsat bulamıyoo yazmaya pc başına oturmaya şahsen ben öyleym bu ara...şuanda bile aman vermiyor valla...

Hande yenern yeni parçası hasta çok güzelmiş çok beğendm yeni dinledm...esadla uğraşıyorm bütün gün...çok yaramaz valla çokta akıllı ama idare ediyorm yeterki hasta olmasın o en zoru...Allahtan şifa diliyorm tüm bebelere...ayın 23de kandil bol bol dua edlim inş...

hareketlilik, çekmecelerin dökülüp saçılması,dolapların boşaltılması bizde de var..Allah canlarını sağetsin,sağlıklı olsunlarda bugünlerde geçecek ne yapalım
bi gece nöbetçiydik dün gece 10 da uyuyan Yağmur gece 2 de uyandı sabah 7 ye kadar uyumadı..hiçbir sıkıntısı ağlaması yok sadece beni sallayın diyo sıpa..
en son açtık ışıkları gece gece oynadık sonra uyudu sıpa..sbah 10 da tekrar kalktı..gündüz de sadece 1 saat uyudu..
saat 9 da uyudu bakalım bu gece neler bekliyor bizi :)

hastalıklar gelince tam geliyo bugünde eşim hastalandı bu saate kadar acildeydik bağırsak enfeksiyonu olmuş
mehmettende şüpeleniyoruz üç gündür su gibi yapıyo kakasını yatak döşek batırıyo ve hiçbişeyyemek istemiyor üç gündür sesleri düzeldi sayılır larenjitten ishal olacağını hiç sanmam
yarın acile gidicez

mehmet dünkü iğneden sonra toparlandı ama iştahı hiç yok
hiçbişey yiyip içmiyo neredeyse çok üzülüyorum
hastalıkta uzun süren bir hastalık
kilo verdi

hugocum tekrar çok geçmiş olsun
geçen gün sormuştum ilk hastalığımı diye evet demişsin, yusuf kayra ilk hasta olduğunda 35 günlüktü gelen gidenden mikrop kapmıştı yavrum
bir gün hastanede yattık, hep kendimi suçladım çok ağladım üzüldüm o kadarcık bebek antibiyotik kullanmak zorunda kaldı, ama çok şükür geçti gitti
onun üzerine kaç kez daha hasta oldu hatırlamıyorum bile
malesef salgın var ve geçmesi biraz zaman alıyo
bu dönemlerde kilo veriyolar ama geçtikten sonra gayet güzel topralıyorlar
sen üzme kendini memoş atlatacak bu namussuz mikropları
unutma üzülmen hastalığın geçmesini hızlandırmıyo bu yüzden güçlü ol
en yakın zamanda iyileşmesi dileğiyle, rabbim şifa versin inşallah

hugocum, bu arada eşin içinde çok geçmiş olsun, rabbim onada şifa versin inşallah

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese forum çok sessiz hakikaten kimse çocuklardan fırsat bulup yazamıyo. allah sağlık versin hastalıkla uğraşmak çok zor. eşinede allah şifa versin hugocuk. benim kızda uyudu çok uykum var ama canım uyumak istemiyo uykusuzluk hastalığına tutuldum galiba.eşime diyorum düşünsene kız sabaha kadar uyurmuş. şimdilik hayal gibi geliyo. o günler geldiğinde hemen yazcam arkadaşlar kızımuyudu diye :)

Back
X