selamlar herkese...öncelikle
hugocuk sanırım mehmet hasta çok geçmiş olsun üzülme sen ona çok ii bakıyosun atlatır en kısa zamanda..
çok karışık bi hafta geçirdim kızlar sizlerle de paylaşmak istiyorum
yanlış hatırlamıyorsam pazartesi günü sağ göğsümde tuhaf bi acıyla uyandım.üzerine dokunamıyordum bile o derece acıyordu.kızımın burnu tıkalıydı o göğsümü ememiyordu bi türlü..bende ondan acıyor heralde diyorum ama aklımda karışık çünkü hani süt dolunca şişer ya göğüs benimki şiş değil sadece dokunamıyorum acıyor.zaten sabahları okula giderken süt sağıp öyle gidiyorum.neyse 3 gün acıdı 3.günün sonunda banyoda alt kısmında bi sertlik farkettim.eşime gösterdim oda farketti.tabi tahmin edersiniz o anda aklıma bin türlü şey geldi.
en önemlisi herşeyden önce kızım geldi.eşim hemen doktora gidelim dedi ama dur bakalım biraz daha bekleyelim dedim belki gerçekten kızım ememediği için olmuştur diye ama ben ona belli etmeden bunu kendime acayip sıkıntı yaptım depresyona girdim resmen..
veee peşinden ertesi sabah kızıma süt sağarken sade 30 cc çıkarabildim.bi gün önce 1 biberon doldurdum yanlışlıkla döktüm sonra tekrar doldurdum düşünün yani o kadar vardı sütüm ama o sabah tam 45 dk uğraşmama rağmen çıkaramadım.tabi resmen bunalıma girdim.göğüslerim dolmuyor sütüm çıkmıyor çok üzgündüm.sonra ertesi gün o göğsümdeki acı kayboldu.sertliği aradım oda kayboldu.hala bakıyorum iyice bakıyorum ama yok.işte dünde ilk defa regl oldum.acı yok sertlik yok ama sütümde acayip azaldı yani yok gibi resmen.
sizce ne bu şimdi kızlar??
kızım ememediği için damar içinde süt mü birikti de bi anda sertlik gibi geldi bana??
yoksa adet olacaktım onun sıkıntısı mı dersiniz??başına böyle bişey gelen var mı?
veee sütüm neden azaldı??yine sizce adet olmamla alakalı olabilir mi??yoksa o akşam yaptığım bunalım yüzünden kesildi mi

14:
süt konusunda şuan yine sıkıntı yaşıyorum ve çok üzgünüm tekrar başa sardım still tea, pekmezler helvalar..

akşamları da bi kere daha sağmaya karar verdim artsın diye
umarım tekrar gelir