2012 Şubat Anneleri

sabah 9 da randevu aldık doktora götürücez
aklıma rota virüsü geliyo
çünkü isali su gibi gidiyo bez yetmiyo tüm üstü başı su gibi ıslanıyo
işemiş gibi oluyo ve ekşi ekşi kokuyo
iki lokma bişey yese yarım saate tüm üstü başı hatta yerler bile batıyo
bol su veriyorum
çok yıprandım çok üzgünüm allah yardımcımız olsun bize dua edin olurmu

hiçbirşey en ufak fayda etmiyor muz yedirdim patates püresi isali önleyecek antibiyotik reflor hepsini veriyoruz banamısın demiyor su gibi gidiyor
neşesi düne göre iyi yiyor en azından
ateş yok ağlamıyor sadece halsizlik var kilo kaybetti ve isalden göz çevresi çöktü sarardı soldu

Sağol nisanecim aldırdım polipleri çok şükür vücudum yapıyormuş iyileşirken doktor ne kötü iyi oluyorsn dedi..günlerce uyuyamamıştım stres yapmıştım duymadım bile bu defa narkozsuz aldı üstelik...inş bi daha çıkmaz...benmde adet olunca tıkıl tıkıl şişlikler oluyo göğsüm taş kesiyoo hafifte acıyo ama çok değl...bi daha eline gelirse bi git bence...anneminde böyle olmuştu onun yağ bezesi çıktı ortasındaydı tam..yok oldu...ben sanmıyorum kitle olsa kaybolmazdı sanırım gezmez diye biliyorm...

Esadda uyudu şimdi ayağımda hala...kocam işten şimdi gelck garsonluk kadar pis bi meslek yok yüzünü göremez oluyorm bazen...

Hugocum larenjit farenjit bu ara çok yaygınmış ve hava kirliliğnden oluyormuş annem dinlemiş akşam haberlernde...aşı olduysa rotavirüsü kapabiliyormu bencede antibiyotiktendir esadda kulak iltihabı olduğunda languapenmi neydi antibiyotik ishal olmuştu alışana kadar bünye...inş geçer cnm iyi olur...

Sağol nisanecim aldırdım polipleri çok şükür vücudum yapıyormuş iyileşirken doktor ne kötü iyi oluyorsn dedi..günlerce uyuyamamıştım stres yapmıştım duymadım bile bu defa narkozsuz aldı üstelik...inş bi daha çıkmaz...benmde adet olunca tıkıl tıkıl şişlikler oluyo göğsüm taş kesiyoo hafifte acıyo ama çok değl...bi daha eline gelirse bi git bence...anneminde böyle olmuştu onun yağ bezesi çıktı ortasındaydı tam..yok oldu...ben sanmıyorum kitle olsa kaybolmazdı sanırım gezmez diye biliyorm...

Esadda uyudu şimdi ayağımda hala...kocam işten şimdi gelck garsonluk kadar pis bi meslek yok yüzünü göremez oluyorm bazen...

Hugocum larenjit farenjit bu ara çok yaygınmış ve hava kirliliğnden oluyormuş annem dinlemiş akşam haberlernde...aşı olduysa rotavirüsü kapabiliyormu bencede antibiyotiktendir esadda kulak iltihabı olduğunda languapenmi neydi antibiyotik ishal olmuştu alışana kadar bünye...inş geçer cnm iyi olur...

rota virüs aşısı olsa dahi rota virüs kapabilir bizim aşımız yoktu zaten
normal isal olsa neyse çok farklı bu bildiğin su gibi heryer batıyor o derece normal değil
antibiyotik bu derece yapmaz

Benmde kayınpederim geçen gün ameliyat oldu tekrar...prostat kanseri kendisi ve git gide ağırlaşıyor tekrar ciddi bir ameliyat olup safra kesesi alıncakmış ve kol altındn delip açıp o şekilde küçük wc ye çıkabilck torbayla gezck...bunu düşünmek bile çok acı..83 yaşında. Ama bu yaştan sonra böyle ızdırap çekmesi zor olck..son kez raporları ameliyatı yapck olan dr a gitck bakalım kesinleşecek ozaman..Allahtan kalbi falan temiz çıktı sigara içmediği için yoksa ameliyat olmazmış dayanamazmış..yani sigara içmemek ilerleyen yaşlardada bi avantaj..bizde içen yok şükür..eşimde bende içmiyorz...inş acısı azalır[/QUOTE
Çok geçmiş olsun kayınpederine çok üzüldüm okuyunca :(( Umarım en kısa zamanda toparlanır.Yaş ilerledikçe ne kadar çok sorun çıkıyor insan hayatında...

mehmetin isali bir türlü geçmiyor su gibi yapıyor
larenjiti geçti fakat isali geçmedi
dün hiçbişey yemedi gece ağlayarak uyandı yatak döşek batmış yine aldık acile gittik dışkı testi yaptılar bağırsak enfeksiyonu çıkmadı
eşim dedi çocuk hastanesine götürelim dedi
götürmez olaydık serum dedi doktor
aklı çıktı korkudan çok ağladı neticede serumu taktılar geri çıktı heryer kan oldu çok ağladı mehmet bende öyle
doktor kusmasın diye iğne yaptırdı zaten kusması yoktu
eve geldik kusması olursa hastaneyeyatırcaklar
bugün bişeyler yemeye başladı en azından ona şükrediyorum ama çok isal su gibi
uyumuştu uyandı heryanı batmış
canım çok sıkkın çok

Hugocuk, 2-3 gündür giremiyordum, bugün geçmişi okuyunca ne kadar üzüldüm anlatamam Mehmet'in hastalığına:43: Ne kadar zor bir dönem. Üzülme diyemiyorum, çünkü ne olursa olsun insan üzülmesine engel olamıyor, sadece güçlü ol lütfen. Oğlunun sana ihtiyacı var, senin güçlü olmana. Hastalıkla savaşıyor o, vücudu bir mikrobu yenmiş olarak çok daha güçlü çıkacak bu savaştan, hiç merak etme. En kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz.

Kızlar dün arkadaşımın eşi evi terk etti. Biri iki, diğeri dört yaşında iki çocukları var. Başka bir kadına aşık olup, İstanbul'a gitmiş. Arkadaşım resmen bitik durumdaydı, yanında olmaya çalıştım. Adam da çok beyefendi, evinden pek çıkmayan biriydi. İnternette bulmuş kadını, çok şaşırdım ya. Hiç aklıma gelmezdi, konduramazdım. Arkadaşım bebeklerine sarılıp sarılıp ağlıyor.

Çok şaşırdım, resmen şok oldum ve nasıl üzüldüm anlatamam, hem annenin durumuna hem o çocuklara. İnsanlar (Babalar diyemiyorum çünkü çok bencil anneler de var maalesef) ne kadar düşüncesiz davranabiliyor. Muhtemelen geri dönecektir ama o kadar çok şey değişmiş, yıkılmış ve düzelemez şekilde bozulmuş olacak ki. Maalesef herkes kendi tercihinin sonucunu yaşıyor ama çocukların hiç bir suçu yokken bu sonuçlara onlar da katlanıyr:50:

günaydın kızlar herkese

hugocum, tekrar çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatır, aklıma geldikçe dua ediyorum memoya

benim olan, kayınpederinede rabbim şifa versin, hayırlısıyla atlatır inşallah ameliyatını

nisane, canım şişlik adet zamanında oluyo genelde, inşallah sütünde geri gelir

durasella, kimseye güven yok canım, Allah iyi insanları çıkarsın karşımıza, böyle şeyler yaşatmasın kimseye

allah sifa versin cok zor eminim ama sabret rabbim daha kotu hastaliklrdan korusun. Benim bildigim asi dahi olsa rota virus olabilir ama o kadar doktora gittin anlmazlarmi.
Cocuklar cicek gibi hastalninca soluyolar hemen.yeme icmesini dert etme bak tam hatiayamadim ama "hastalarinizi yemesi icmesi icin zorlamayin. Allah onlari besler" manasinda bi hadisi serif var.

herkese merhaba..maalesef aşı vurulmuş olmak o hasatlığa yakalanmıyacağımızı garanti etmiyor..mutlaka o hastalıklara yakalanılıyor ama kimi daha hafif kimi daha zor atlatıyor..ben küçükken su çiçeği aşısı vurulmama rağmen su çiçeğini çok ağır geçirmiştim..rota için de aynı şey Yağmura rota aşısı yaptırdım ama illa aşı oldu virüsü kapmıyacak diye birşey yok..Rabbim bebeklerimizi beterlerinden esirgesin

benimolan kayınpederine Rabbim acil şifalar versin

durasella maalesef bu tür hikayeler o kadar çok ki..o adam iki gün sonra geri dönecek kadın o kadar kırgınlığına üzüntüsüne rağmen çocukları için tamam tekrar deneyelim diyecek..ha devam edince herşey iyi mi olacak..o kadıncağızın yaşadıklarını unutacağını sanmıyorum..çocukların travması ise daha da kötü..imtihanları zor Allah yardımcıları olsun

lalus2373 canım ben şeker hamurundan kurabiye yapacağım..öncesinde hammaddeler.com dan siparişler vereceğim..ama sana sorayım dedim..özellikle şunu al diyeceğin şeyler var mı?

hiçbirşey en ufak fayda etmiyor muz yedirdim patates püresi isali önleyecek antibiyotik reflor hepsini veriyoruz banamısın demiyor su gibi gidiyor
neşesi düne göre iyi yiyor en azından
ateş yok ağlamıyor sadece halsizlik var kilo kaybetti ve isalden göz çevresi çöktü sarardı soldu

Hugocum,

bugun sirf oglusunu merak ettigim icin kk. girdim. Son durumunu nedir doktorlar ne diyor ishali icin

slm kızlar..

bugünlerde hiç fırsatım olmuyor girip yazmaya..

hugo:

girip ara ara memodan bi haber varmı diye merak edip okuyup çıkıyorum.
bugün nasıl durumu,inşalah çok daha iyidir.çok üzüldüm,birden ne oldu böyle memoya.
allahım bir an önce şifa versin..
sende bitkinsindir kaç gün,tahmin edebiliyorum..
eşinede geçmiş olsun.
sende dikkat et kendine,güçsüz kalma ki oğluna bakabilesin.

benimolan.
saeninde kayınpederine allah şifa versin,.((

bizi soracak olursanız çok şükür iyiyiz.
yarın kan tahlili yaptırmaya gidicem.bahsetmiştim ya bi ara lokositlerim düşük çıkıypordu.bakalım yükselmişmi,bayadır yaptırmamıştım.
dua edin,iyi çıksın sonuçlarım:((

hayatımda hiç bukadar direnç göstermemiştim,ilaç almadan,gribe karşı koyuyorum.okadar yorgun ve bitkinimki asslında.yatsam şöyle sabaha kadar hiç kalkmasam.anca kendime gelirim.ama nasıl olacakki..umuta kim bakacak.ayakta geçiştiriyorum..

Birkaç gündür yazmaya fırsat bulamadım, ama okudum. Hugocuk, çok geçmiş olsun, biran önce eski sağlığına ve hareketli günlerine döner yavrun inşallah. Durasella, arkadaşın için çok üzüldüm. Bebeğim olduktan ve onun babasıyla ilişkisini gördükten sonra daha da üzülür oldum bırakıp giden babaların ardında kalan çocuklara, umarım en az zararla atlatırlar bu dönemi. Benim_olan kayınpederine Allah şifa versin, çok zor öyle yaşamak, umarım gerek kalmaz diğer ameliyata. Nisane, daha fazla dert etmeden doktora git de için rahat etsin. Sürekli kötü düşünmekten sütünün de azalmasına neden olduysan en azından bunun önüne geçmiş olursun, sağa sağa da arttırırsın inşallah.

Bu kadar kötü olayın arasında soracağım şey için millet ne derdinde sen ne düşünüyorsun demezsiniz inşallah :44: Bebişlerinize doğum günü için özel bir hediye düşünüyor musunuz? Biryandan zaten herşeyini ben alıyorum, o gün giyeceklerini bile aldım ne gerek var diyorum, sonra da ilk doğumgünü olduğu için birşeyler alayım diyorum. Sanırım kendimi tutamayıp zaten almak istediğim birşeyi alıp paketleyip, hediye gibi vereceğim :1:

nisane..

bendede bekarken göğüslerimde aşırı derecede ağrıyla ve ele gelen sertlikle doktora gitmiştim.ikisindede kistik lezyon çıktı.içi sıvı dolu keseymmiş bu kistler ve hiç bir zaman kötü huyluya dönüşmezmiş.ağırmasıda iyiymiş.
içim rahatlamıştı.o gün bugündür de varlar hala.
seninde enidişe edicek bi durum yoktur.geçmiş olsun canım.

adet dönemlerinde çok ağırır genelde.sende regl olmuşsun,onunla bağlantılıdır..

Kızlar merhaba. Malesef benim oğlumda hastalandı. Öksürügü hırıltısı var. Bu sabah doktora götürdük bronşit başlangıcı dedi. Antibiyotik verdi çok canım sıkkın. inşallah kısa zamanda geçer.
Bu durumda yaptıgınız iyi gelen bişey varsa paylaşırmısınız.

Merhaba cnm oğlunun neyi var okuyamadım çok geçmiş olsun. Sanırım oğlun isal benimde 1-2 ay önce oğlumun kusma ve isali vardı hatta o kadar çoktuki serum takılmıştı bebeğime.
Ne muz, ne patates ne ilaçlar kesmesi isali. Ablamın arkadaşı dediki yogurdun içine nişasta koy karıştır yedir. Bir günde 2 kere verdim şak diye kesti istersen sende bir dene cnm çok geçmiş olsun.

Nisane, büyük ihtimalle stresten azaldı sütün. Rahatlamaya çalış, boğazını da ihmal etme canım.

Nisane benim de adet olmadan önce sol göğsümde değişik bir acı ağrı oluyor. Sertlik oluyor ama kitle gibi deil bütün göğsüm daha ser oluyor. Doğumdan önce böyle bi ağrı acı olmuyordu bende.

nisane, canım şişlik adet zamanında oluyo genelde, inşallah sütünde geri gelir

Nisane, daha fazla dert etmeden doktora git de için rahat etsin. Sürekli kötü düşünmekten sütünün de azalmasına neden olduysan en azından bunun önüne geçmiş olursun, sağa sağa da arttırırsın inşallah.

Bu kadar kötü olayın arasında soracağım şey için millet ne derdinde sen ne düşünüyorsun demezsiniz inşallah :44: Bebişlerinize doğum günü için özel bir hediye düşünüyor musunuz? Biryandan zaten herşeyini ben alıyorum, o gün giyeceklerini bile aldım ne gerek var diyorum, sonra da ilk doğumgünü olduğu için birşeyler alayım diyorum. Sanırım kendimi tutamayıp zaten almak istediğim birşeyi alıp paketleyip, hediye gibi vereceğim :1:
bende o gün için kalıcı özel bi hediye almak isterim aslında ama düşünmem lazım

nisane..

bendede bekarken göğüslerimde aşırı derecede ağrıyla ve ele gelen sertlikle doktora gitmiştim.ikisindede kistik lezyon çıktı.içi sıvı dolu keseymmiş bu kistler ve hiç bir zaman kötü huyluya dönüşmezmiş.ağırmasıda iyiymiş.
içim rahatlamıştı.o gün bugündür de varlar hala.
seninde enidişe edicek bi durum yoktur.geçmiş olsun canım.

adet dönemlerinde çok ağırır genelde.sende regl olmuşsun,onunla bağlantılıdır..
kızlar çok teşekkür ederim iyi dilek ve tavsiyeleriniz içinçşuan göğsümde herhangi bişey bulamıyorum ama yarıyıl tatilinde gidicem doktora yinede
ama içim rahat şuan yok bişey sanki
sadece sütüm hala az
onunla ilgili de internette bi kaç yorum okudum.regl dönemlerinde sütlerinde azalma olduğunu yazmışlar.belki öyle bi dönemdir diye teselli bulmaya çalışıyorum şimdilik
inş düzelir bi an önce

nurum ve günışığım sizlerede çok geçmiş olsun kızlar.nurum bebi"şin toparlanır ini bi an önce..hastalık gerçekten zor ve yıpratıcı bi dönem soğuklardan birer birer hem biz hem bebeklerimiz hasta olmaya başladı dikkat etmek lazım bol bol c vitamini...

durasella kitaplar geldi nihayet canım..çok bekledik,çok geç kargolandı buraya zaten geç ulaşıyor ama kavuştuk sonunda:))
şuan enterasan bi şekilde bakıyor bunlar ne dercesine:)))ama ben asıl senin şu diğer sesli kitaplar vardı ya onlardan alıcam çok beğenmiştim.
bunlar sadece geçiş olsun kızım için:)

hugocum umarım güzel haberler verirsin bugün bize..inş mehmet daha iyidir..

Back
X