İyi akşamlar kızlarr eşimde yolda 8 de bindi sabah burda inş.işe gidecek bide çokkk uykususuz kaldı.babasının ağrısı varmış ama iyiymiş şükür...bu gecede hastanede ama..kaynanamdan yumurta istedm esada pişirmek içn.mis gibi köy yumurtası inş getiriyodur yükü sevmez hiçte...beni gıcık eder sonra benden fazla yer

...benmde sırtım çok ağrıyo fena üşütmüşüm...ilaçta içemedim süte geçiyo diye..anca yatarken içerim..halılarımı kirçözle sildim bugün... burda bayanlar önermişti harika çıkarıyor cidden çok beğendm..tavsiye ederim..ama esad sağ olsn bi leğen suyu döktü halıya ben silerken.şimdi kurumasını bekliyorum balkona attım mecbur..inş yağmur yağmadan kurur....başka yolu yok sanırım..pazarada tek gittim bugün esada ıspanak pişirdim yarın yer artık akşam oldu...
Nisane doğum günü kutlu olsun kızının canm adını unuttum şimdi..sağlıkla büyüsün..
Melitta ikizlerini öp bnm için sağlıkla büyüsünler cnm..bende senin gibi yapamadım biberon falan mevlüd bile yapamadım bizde pastayla falan kutlarız artık aynı sizin gibi..annemlerle falan..zaten kalabalıkla bişey anlayamam ben hizmet etmekten..böyle daha iyi bence...
Şaka maka sevgililer günüde geliyoo eşim çorap almasa kendine nisanenin fikir iyiydi çorapları mandallamak..(nisaneydi dimi yanlış yazmadım kafa gidik yaa ).