2012 Şubat Anneleri

halılar hala hafif nemli ayakları buz gibi olmuş ayakkabı giydirdim çok sinirlendi çok kederlii :1:
hiç sevmiyor ayakkabı hareketlerini kısıtlıyo diyee
oturmuş yere bi karış surat :1:
minik kermit :52:
:) Canımmm yaaa, ağırlık da yapıyordur ayakkabılar. Bir yerde okumuştum bana da gayet mantıklı geldi. Yürümeye başladıktan sonra uzunca bir süre ayakkabı giydirilmemesi ile ilgili. Çorap ya da çıplak ayakla yürümek ayak gelişimini için çok daha iyiymiş.

Biz hastayiz demistim dun pazar gunumuze action kattik hastaneye gittik. Kizim grip ve kulak enfeksiyonu bende ust solunum yollari. Antibiyotikleri aldik geldik. Uc dort gundur direndim ama bugun iyice kotulestim.
Bu arada benim minik kizda ilk adimlarini atti bi hafatyi gecti. Ama yinede yurumuyo emekliyo surekli. O yuzden ben o adimlari saymiyrum. Arada bir yuruyo farkedince emekliyo hemen.

Bu arada herkese iyi aksamlar

Çok geçmiş olsun ikinize de.

Eki Görüntüle 635560 Eki Görüntüle 635561

günaydın kızlar,
dün doğumgünümüzü yaptık çok şükür herşey çok güzel oldu
2 resim ekledim.
Keklerin üzerindeki yazıları ben yaptım,uğraştım biraz ama aslında çok basit oldu.fikir olur diye koydum resmini.
Oğlum bugün 08.47 de açtı gözlerini , iyiki doğurmuşum onu dünyamıza,hayatımıza renk kattı balım benim.
:) Nice mutlu güzel senelere, çok güzel bir duygu bu.

$537090_10151401388842088_418885282_n.webp $574665_10151401388022088_41610616_n.webp $21766_10151401401492088_877773447_n.webp $66153_10151401393872088_1529054475_n.webp $Dogum Günü 1. Davetiye.webp
Bunlar da benim ikizlerin doğum gününden resimler. Düşünenlere fikir olması açısından ve bazılarını da ben beğendiğim için bu resimleri ekledim.
Doğum gününü kutlayacak diğer bebişlere sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.

Ooooo tebrik ederim, gözünüz aydın. Çok şekerdir eminimm :1: Darısı bizimkilere

amin canım darısı sizin bşınıza ama durdurak bilmiyor yahu.sende de iki oğlan işin zor benim oğlan durmuyor yerinde aldı başını gidiyor.işim daha da zorlaştı ya.:52: kızda yürürse oğlan gibi yandım ben.biri bi tarafa bri bi tarafa.:53:

memoş oğlanın doğumgünü çok güzel geçtii
bol bolda para geldii nakit :1:
hediye oyunxaklarını çok beyendi
mutfağın sonraki hali çok kötüydü canım çıktı toplamaktan çok yorucu oldu ama çok güzeldi değerdi
toplam 14 kişi vardıı

amin canım darısı sizin bşınıza ama durdurak bilmiyor yahu.sende de iki oğlan işin zor benim oğlan durmuyor yerinde aldı başını gidiyor.işim daha da zorlaştı ya.:52: kızda yürürse oğlan gibi yandım ben.biri bi tarafa bri bi tarafa.:53:
Yeni birşey öğrendikleri ilk zamanlar onlar için çok heyecanlı bizim için ise çok zor bir süreç başlıyor :1: Hep o hareketi yapmak istiyorlar.
İkizlerimden bir tanesi ayağa kalkmayı öğrendiği günlerde yatıramaz olmuştuk. Yatağa ne zaman koysak kalkıp tırmanmaya çalışıyordu, uyku falan hak getire...
Yürümeyi düşünemiyorum o yüzden. Aynı anda yürümemeleri iyi bir taraftan. Diğeri ilk heyecanını atarken sen öbürüne hazırlanıyorsun. İkisi aynı anda yürüyünce de alışmış oluyorsun. ( Diye düşünüyorum tabii, uygulama nasıl olur, tecrübem yok :1: )
Sen devamlı peşinde koşturuyorsundur şimdi. O hallerini düşünüyorum da çok sevimlilerr yaa, herşeye değer.

selam kızlar ben çocuktan fırsa bulup giremiyorum sürekli yazanlara şaşıyorum nasıl fırsat buluyorsunuz .Doğum günü olan bebişlerin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yaşlara inş.Aşılar yapılmış sanırım su çiçeği ası bedava olacak diye bizde bekliyoruz.Bebişlerin gelişimleri nasıl boy kilolar bizimki 10.600 boyu 79 bana biraz az geldi sizinkiler ne durumda ?

selam kızlar ben çocuktan fırsa bulup giremiyorum sürekli yazanlara şaşıyorum nasıl fırsat buluyorsunuz .Doğum günü olan bebişlerin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yaşlara inş.Aşılar yapılmış sanırım su çiçeği ası bedava olacak diye bizde bekliyoruz.Bebişlerin gelişimleri nasıl boy kilolar bizimki 10.600 boyu 79 bana biraz az geldi sizinkiler ne durumda ?
Selamlar,
Genelde iş yerinde olunca daha kolay oluyor, evde olunca girip yazmak mümkün değil :)
Su çiçeği aşısı bedava oldu. 2013 Ocak itibariyle. Aşı takvimine göre 15. ayda ama bizim aile doktorunda 1 yaş aşısıyla beraber o da yapıldı.
Benim ikiz bebeklerim var,erkek. Biri 73 cm, 9,300 gr, diğeri 75 cm 12,300 gr. Seninkinin boyu bayağı uzunmuş, kilosu da çok iyi benceç Benimkiler biraz kısa kaldı , bilemedim şimdi:1:

Selamlar,
Genelde iş yerinde olunca daha kolay oluyor, evde olunca girip yazmak mümkün değil :)
Su çiçeği aşısı bedava oldu. 2013 Ocak itibariyle. Aşı takvimine göre 15. ayda ama bizim aile doktorunda 1 yaş aşısıyla beraber o da yapıldı.
Benim ikiz bebeklerim var,erkek. Biri 73 cm, 9,300 gr, diğeri 75 cm 12,300 gr. Seninkinin boyu bayağı uzunmuş, kilosu da çok iyi benceç Benimkiler biraz kısa kaldı , bilemedim şimdi:1:

maşallah onlara.evet tek başına çocuk bakmak zor yetişemiyorum bazen:)bizimki de fazlasıyla hareketli uykuya hasret kaldık.bizimkinin by uzun olunca zayıf gözüküyor işte bende haliyle takılıyorum.

maşallah onlara.evet tek başına çocuk bakmak zor yetişemiyorum bazen:)bizimki de fazlasıyla hareketli uykuya hasret kaldık.bizimkinin by uzun olunca zayıf gözüküyor işte bende haliyle takılıyorum.

Çocuk bakmak çok zor bir şey, kolay gelsin hepimize.
Hiç takılma kilosuna, bence ideal bir kilo, ne çok ne az. Her çocuk farklı gelişiyor, karşılaştırma yapmıyorum ben. Benimkiler arasındaki fark öyle çok ki bırak ikiz olmalarına , kimse kardeş olduklarına inanmaz. İkisini de ben doğurdum, ikisini de ben besledim. Aynı şeyleri yediler, hatta zayıf ve kısa olan diğerinden daha çok ve çeşitli yiyor. Herşeyi istiyor ama kısa ve zayıf. Bu iş bünyeyle, vücut yapısıyla da ilgili. Hiç üzme kendini

Back
X