2012 Şubat Annelerinin Bebeklerinin Ultrason Görüntüleri

merhaba ben 1 yıl kk ya girmedim hiç eskiler bilir beni 2 aşılama 1 tüp bebek tedavim var hepsi de negatifti malesef ki uzun zaman kk ya bile girmedim şuan ise anlamadan ugraşmadan allah hamile olmayı bana da nasip etti sat bile net hatırlamıyorum o kdr umursamıyordum yani :))) ben tez imi tüp bebek üzerine yapmıştım nasıl olacagı konusu uzmanlık alanım kac hafta kac gunlük nasıl hesaplanıyor ınanın net bılmıyorum zaten bekmedıgım bişeydi ve 6 haftalıktı fark ettıgımızde de nasıl gelişiyor gun gun neler oluyor yenı yenı takıp edıyorum dr gittiğimde kese için aynı anda da kalp atışını duyduk bebeğimin allah çok büyük şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sat tahmini 4 mayıs 2011 tahmini doğum ise 8 şubat dedi dr şuan da da 8 haftalık oluyorum galiba :)) ama + kaç bilmiyorum :)

Masallah canım ya kocaman olmussss..
Of ben de 8 gun daha bkliycem melegimi gormek icin

Sağol teyzesi, ben de çok şaşırdım görünce, girerken çikolata yemiştim kıpır kıpırdı içerde Seninde aklında bulunsun.
8 gün sonra ekle annesi resmini, şaşırtıcı derecede hızlı büyüyorlar.

Zaten ben soylemistim cikolatayı kız size
Evet kocaman olmustur yavrum Allah'ın izniyle..

Zaten ben soylemistim cikolatayı kız size
Evet kocaman olmustur yavrum Allah'ın izniyle..

Ya inanmazsın ilk yazarken "sen demiştin ya hani" diye yazdım, sonra sildim emin olamadım birden Valla Allah razı olsun, sayende bebeğimi amuda kalkmışken gördüm Bu arada ultrason için bekleyen hamilelerin elinde hep çikolata vardı

hahahahaha güldürdün beni valla
Evde var cikolata saklıyorum bebisim icin bakalım giderken yiycem ben de.
İnsallah cinsiyetini de gosterir

Kızlar merhaba bunlarda benim meleğimin resimleri
5. Hafta - 7+5 ve 10. Hafta resimleri

BİR TANEDE 3 BOYUTLUSU VAR

Eklentiler

• $2011-07-03 10.08.25.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 121
  • $2011-06-18 14.54.53.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 111
  • $2011-06-05 14.50.42.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 88
  • $2011-07-03 10.11.04.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Allah hepinizi nazarlardan korusun, saglıkla kucagınıza almayı nasipetsin, uzun ömürlü hayırlı evlatlar olsun...

Ultrasona gidemeyen ve acaba bebegim şuan ne kadardır nasıl görünüyordur diyenler için çok güzel bir paylaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…