2012 Şubat Annelerinin Bebeklerinin Ultrason Görüntüleri

Eki Görüntüle 246737

budaq bnimm cinsiyetsizz inatcıı ve akrobatt cocugummm

sat a göre 16+2
usg ye göre 17+1
170 gr
15 cm teyzelerii.. gördügünüzz üzree haaalla kafa üstü ve yarım saatt dürtüldüü sadece kol bacak oynattı..

Masallah canım, cok ters bir cocugun olucak
Keske meyvesuyu icseydin bana doktor icirdi. İlk once tahmin yaptı erkek gibi diye meyvesuyunu icince kesinlesti erkek cıktı yavrum =)

Masallah canım, cok ters bir cocugun olucak
Keske meyvesuyu icseydin bana doktor icirdi. İlk once tahmin yaptı erkek gibi diye meyvesuyunu icince kesinlesti erkek cıktı yavrum =)

kızz 20 dk ugrastıkk kadın beni gitt tatlı bişiler ye diye gönderdi. azcık dolan o arada kana karıssınn dedi.. gittim 20 dk sonra geri döndüm.. yukarda sekerli süt içtim brownie yedimm yürüdümm.. ama daha 15 dk ugrastıkk hiçç bizi takmadı cocumm

meraba kızlar 9 eylül kontrolümden fotograflar oğlum olacağı kesinleşti yavrum benim annesine nasıl baktı bu sefer ayaklarıyla çok oynadı ve bize minik cinsiyetini ayaklarını aça aça göstertti yerim ben onu ama çok foto alamadım neyse artık

15+6 idi bu fotoda rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…