bende drumdan memnun değilim hiç ilgilenmiyo anca eşinin hastanesine yönlendirip test yaptırıyo ve aklımda kuşkular bırakıyo bu teste girmen grekiyo kalpte delik beyinde ur varsa ortaya çıkıcak aklında kuşku kalmasın diyo.. ilk hamileliğim ve bankacı olduğum için hafta içi hastane fırsatım pek olmuyo doğuma bu kadar az kalmışken dr değiştirmek doğru mu sizce?
BUKLEcim eğer ki doktorundan memnun değilsen bence doğuma 1hafta kala bile doktor değiştirilir

selam kızlar bende allah izin verirse subat ayında oğluma kavusucam :)
dr tavsiyesi isteyen bir kaç arkadaşın yazısını gordum,ben hamileliğimin başından beri Prof Dr Sureyya Mentes e gidiyorum,dr tavsiye edilmez ama size gonul rahatlıgıyla doktorumu oneririm.
kendisi muthiş deneyimli ve işinde uzman biri,umarım sizlerde memnun kalırsınız..
herkese sevgiler:)
ANGEL canım doktor tavsiye edilmez olur mu,memnun olanlar memnun kaldıkları doktorları yazıcaklar ki başkalarıda istifade edebilsin...
nilayu benim heyet raporu veren konyadaki tek doktor. iki doktora gideyim dedim ne zaman başka bi doktora gitsem beni bu doktora yönlendiriyor yada hepsi bi şey söylüyor farklı ilaçlar veriyor iyce arada kalıyorum. Alllahımmm inş herşey yolunda gider bu sefer...![]()
AKG tatlım nasılsın,akıntın geçti mi artık,bi daha ki kontrolün ne zaman

NİLAYUUUU
Boncuk çok korktum ben ya.Ben tatlı delisiyim.Şeker yükleme testini henüz yaptırmadım.Umarım bana da tatlı yasaklanmaz.:18:Allah sanada kolaylık versin kuzucum.:18:
Bu arada kuzumun hareklerini hissetmeye başladımmm

NİLAYU canım çok sevindim senin adına,insan o pıtpıtları duyunca ne kadar seviniyo dimiiii

aaaayyyy dayanılacak gibi değil ağlıycam nerdeyse.midem çok kötü boğazlarım bile yanıyor.yatarken değil normaldede böyle.çok fena.hiç bişey yapamıyorum.hiç bişey fayda etmiyor.uyutmuyor.süt iyi gelirmi acaba.ne yapsamki.sanki midem delindi.her yediğim şey midemi acıtıyor.herşey dokunuyor sanki.
YETTO mide yanmaların bi an önce geçer umarım,ama bildiğim kadarıyla soğuk süt,leblebi ve elma mide yanmasına iyi gelen şeyler..Bunları bi deneyebilirsin güzelim

Son düzenleme: