Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aranızda hastane çıkışı alan var mı canlar?
ben bi kaç yere baktım ama ne çeşit bişey alacağımı bilemedimkaç parça almak gerekir 20 parçalı olanları bile vardı bana çok fazla geldi.
bi de fiyatları ne kadardır aşağı yukarı? 70-80 liraydı benim sorduklarım. çok kısa bi süre giyeceği şeyler için bu kadar para vermek mantıklı mı değer mi sizce?
tecrübesi olanlardan fikir bekliyorum![]()
AKG bacak aran derken kusura bakma biraz açık sorcam ama vajinal bölgede mi ağrın var canım...:26:Bence biraz otur dinlen geçmezse doktorunu ara tatlım..Muhtemelen bi kramptır tatlım,kötü düşünme...Doktorunu ararsan bizi de haberdar et![]()
ZAMANcım mide yanmasına daha öncede yazmştım,soğuk-2yudum süt içmek,leblebi yemek,elma yemek iyi geliyo diyolar..Bunları deneyebilirsin canımmidem çok yanıyor yaaaaaaaaaaaaa![]()
evet canım rahmimde taşıyamadığım bi şey var gibi ayağa kalkınca ağrı yapıyor. doktoruma bahsettim 'Rrahim genişlemesinden dolayı ağrı oluyordur. Hem sen niye ayklanıyorsun yat dedi. Çıldıracağım yat Allah yat... Hem evde okula giden 10 yaşında bir oğlum, halden anlamayan bi eşim, nisbet yapar gibi yakında oturan sürekli acilleşen bi kayınvalidem, işi hiç anlatmıyorum. Çok moralim bozuk boncukkk evde otumaktan buhranlar geçiriyorum. Kendimi elhamdülillah diye sakinleştiriyorum. En azından bebiş iyi. Oğlum canım anneni üzme bari sen üzme...![]()
Şubat güzelleri merhabalar
Bugünkü düşüncem bebek arabaları..Gerçi bebişler kış bebeği olucağı için yaza doğru anca alırız diye dşünüyorum ama siz ne düşünüyosunuz..Kocaman arabalardan mı,bastonlardan mı,yoksa travel sistemlerden mii:44:
Ben travel sistem düşünmüyorum,onun yerine anakucağını ayrı olarak şimdi alıp dediğim gibi yaza doğru baston almayı düşünüyorum,ya siiiiiiizzz:26:
evet canım rahmimde taşıyamadığım bi şey var gibi ayağa kalkınca ağrı yapıyor. doktoruma bahsettim 'Rrahim genişlemesinden dolayı ağrı oluyordur. Hem sen niye ayklanıyorsun yat dedi. Çıldıracağım yat Allah yat... Hem evde okula giden 10 yaşında bir oğlum, halden anlamayan bi eşim, nisbet yapar gibi yakında oturan sürekli acilleşen bi kayınvalidem, işi hiç anlatmıyorum. Çok moralim bozuk boncukkk evde otumaktan buhranlar geçiriyorum. Kendimi elhamdülillah diye sakinleştiriyorum. En azından bebiş iyi. Oğlum canım anneni üzme bari sen üzme...![]()
ZAMANcım mide yanmasına daha öncede yazmştım,soğuk-2yudum süt içmek,leblebi yemek,elma yemek iyi geliyo diyolar..Bunları deneyebilirsin canım
Folikasit vermişlerdi kuzum.Onu da düzenli olarak kullanmadım, miğde bulantılarımdan dolayı.Kan değerlerim iyiymiş öle dedi doktor.
bugünde sağlık ocağına gittim, tetenoz aşısı için.Ordaki hemşireyede söledim vitamin kullanmadığımı, gerek yok dedi:26:
Arkadaşım sıkma canını.Bak sen sıktıkça karnındaki de geriliyor.Bu haftalarda bebişler anne karnındaki sesler ve kalp seslerini dinler uyurmuş.Sen şimdi sinirleniyorsun ister istemez kalp atışlarında hızlanıyor.
Dolayısıyla bebişde etkileniyor bu ritimden.Sadece çocuklarına odaklan.Benimde 10 yaşında bir oğlum var.Dersleriydi ütüydü işlerdi bayağı hırpalıyor bizleri.
Ama geleceği güzel düşünmen lazım.Unutma sadece çocukların.Başkası yok.
Kaybettiklerinde yerine koyamayacağın insanlar varsa iyi olmak zorundasın.
Biraz geniş ol.Şunun şurasında az kaldı.
Dayan biraz.
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
benim de moralim çok bozuk akg. hamileliğin hayatımda en mutlu anları yaşamama sebep olacağını düşünüyordum ama hiç öyle olmadı. çok mutsuzum. ağlayıp sızlamaktan çocuğa konsantre olamıyorum bile. bu durumda bi yandan vicdan azabı yaratıyor bende. ama insanların bencilliklerinden bıktııııım.![]()
NİLAYU tatlım demek ki ilaç kullanmanı gerektiren bi durum yok..Ama bundan sonra kramplar olabileceği için doktora gittiğinde sorda,bi magnezyum yazar belki...Bu arada düzenli olarak süt ürünleri tüketiyomusun,onun içinde kalsiyum veriyomuş doktorlar ben daha ona başlamadım,şu anlık,sütümü içiyorum,peynirimi yiyorum diye...Tetanoz aşını vurdurdun mu..Benim vurdurduğum gün değilde sonrasındaki 2gün kolum ağrımıştı senin ki ne durumda:26:
Kontrolüm 3 kasımda o zman sorarım hafiften kramplar, başladı bugün bende zaten.Günlük bi bardak süt içmeye dikkat ediyorum, peyniri de seviyorum sanırım kalsiyumda sorun olmaz.Tetenoz aşısını da vurdurdum, benim kolumda çok ağrıyor boncukcum, üstüne yatamıyorum, hareket ettiremiyorum
Bebek arabası konusunda kararsızım ben.Halası almak istiyormuş nasıl bişi istersem.Ama ben karar veremiyorum.Bastonlar çok pratik oluyor, ama diğer büyük olan da çok işlevli kararsızım :26:
slm kızlar bende yeni gördüm bu topiği. bende 22+2 haftalık hamileyim. şubat 22 diye çıkıyo doğum ama bakalım. en son doktora gittiimde 4 kilo almıştım ama biraz daha aldığımı hissediyorum. 2 haftadırda göbeğim çıktı. benm öyle mide ulantım falan olmadı rahatım yani. eşim de 2 haftadır göbeğin çıkınca hamile olduğuna inandım diyoaşerme de olmadı.
bende oda yapmıcam şimdilik. annemler sağolsunlar herşeyi almışlar. ben daha 2-3 parça bişey aldım.
benim bebişime de 21. haftaya kadar 2 doktor da kız gibi dedi. geçen hafta erkek olduğu kesinleşti. bana hep kız gibi geliyodu ama hayırlısı tabii. oğluşumun bi ismi bile yokhep kız isimleri baktık.
nese kızlar çok yazdım hepimize hayırlı doğumlar olur inşallah![]()
AKC cim ya sen şu bacak arandaki ağrıyla ilgili doktora danışmımıydın.bendede sanki bacak aram geriliyomuş gibi bi acı var daha önceleri karnımda gerilme hissediydm doktor rahmin büyümesinden demişti .ama bu acı yürümemi bile değiştirdi.acaba gene aynı sebep tenmidir