2012 şubat anneliği tadacak olanlar

aranızda hastane çıkışı alan var mı canlar?
ben bi kaç yere baktım ama ne çeşit bişey alacağımı bilemedim:30: kaç parça almak gerekir 20 parçalı olanları bile vardı bana çok fazla geldi.
bi de fiyatları ne kadardır aşağı yukarı? 70-80 liraydı benim sorduklarım. çok kısa bi süre giyeceği şeyler için bu kadar para vermek mantıklı mı değer mi sizce?
tecrübesi olanlardan fikir bekliyorum:55:

Bende geçen gün baktım hastane çıkışlarına; çok şirinlerdi minicik minicik.20 tl den başlayıp, 70 tl ye kadar fiyat vardı; kalitesine göre değişiyormuş.Banada çok parçalılar pek mantıklı gelmedi.Dediğin gibi kısa süre için o kadar masrafa gerek yok diye düşünüyorum; ama benim henüz cinsiyet belli olmadığı içinde böyle düşünüyor olabilirim :1: Cinsiyet belli olunca; bi de bakarsın; en çok parçalı, pahalı takımı almışım :33:

Canım ilk başlarda folbiol kullanmışsındır herhalde..Sonrasında de elevit verebiliyo doktorlar...Benim doktorumda vermemişti sağlık ocağına gittiğimde ordaki aile hekimi verdi..Sen de gittiğinde bi danış istersen...Demek ki kan düzeyinde iyi ki demir hapına falanda gerek görmedi..Ama bundan sonra ki haftalarda kramplara karşı magnezyum verir büyük ihtimalle:))))

Folikasit vermişlerdi kuzum.Onu da düzenli olarak kullanmadım, miğde bulantılarımdan dolayı.Kan değerlerim iyiymiş öle dedi doktor.
bugünde sağlık ocağına gittim, tetenoz aşısı için.Ordaki hemşireyede söledim vitamin kullanmadığımı, gerek yok dedi:26:

AKG bacak aran derken kusura bakma biraz açık sorcam ama vajinal bölgede mi ağrın var canım...:26:Bence biraz otur dinlen geçmezse doktorunu ara tatlım..Muhtemelen bi kramptır tatlım,kötü düşünme...Doktorunu ararsan bizi de haberdar et:19:

evet canım rahmimde taşıyamadığım bi şey var gibi ayağa kalkınca ağrı yapıyor. doktoruma bahsettim 'Rrahim genişlemesinden dolayı ağrı oluyordur. Hem sen niye ayklanıyorsun yat dedi. Çıldıracağım yat Allah yat... Hem evde okula giden 10 yaşında bir oğlum, halden anlamayan bi eşim, nisbet yapar gibi yakında oturan sürekli acilleşen bi kayınvalidem, işi hiç anlatmıyorum. Çok moralim bozuk boncukkk evde otumaktan buhranlar geçiriyorum. Kendimi elhamdülillah diye sakinleştiriyorum. En azından bebiş iyi. Oğlum canım anneni üzme bari sen üzme...:43::43::43::43::43:

midem çok yanıyor yaaaaaaaaaaaaa:43:
ZAMANcım mide yanmasına daha öncede yazmştım,soğuk-2yudum süt içmek,leblebi yemek,elma yemek iyi geliyo diyolar..Bunları deneyebilirsin canım:42:

Folikasit vermişlerdi kuzum.Onu da düzenli olarak kullanmadım, miğde bulantılarımdan dolayı.Kan değerlerim iyiymiş öle dedi doktor.
bugünde sağlık ocağına gittim, tetenoz aşısı için.Ordaki hemşireyede söledim vitamin kullanmadığımı, gerek yok dedi:26:[/QUOTE]

NİLAYU tatlım demek ki ilaç kullanmanı gerektiren bi durum yok..Ama bundan sonra kramplar olabileceği için doktora gittiğinde sorda,bi magnezyum yazar belki...Bu arada düzenli olarak süt ürünleri tüketiyomusun,onun içinde kalsiyum veriyomuş doktorlar ben daha ona başlamadım,şu anlık,sütümü içiyorum,peynirimi yiyorum diye...Tetanoz aşını vurdurdun mu..Benim vurdurduğum gün değilde sonrasındaki 2gün kolum ağrımıştı senin ki ne durumda:26:

evet canım rahmimde taşıyamadığım bi şey var gibi ayağa kalkınca ağrı yapıyor. doktoruma bahsettim 'Rrahim genişlemesinden dolayı ağrı oluyordur. Hem sen niye ayklanıyorsun yat dedi. Çıldıracağım yat Allah yat... Hem evde okula giden 10 yaşında bir oğlum, halden anlamayan bi eşim, nisbet yapar gibi yakında oturan sürekli acilleşen bi kayınvalidem, işi hiç anlatmıyorum. Çok moralim bozuk boncukkk evde otumaktan buhranlar geçiriyorum. Kendimi elhamdülillah diye sakinleştiriyorum. En azından bebiş iyi. Oğlum canım anneni üzme bari sen üzme...:43::43::43::43::43:

AKGcım sen daha önce ki düşüklerinden dolayı hep yatıyosun değil mi..Belkide serviks yetmezliği vardır,serklaj falan yapılması gerekiyodur doktorun hiç rahim ağzının boyunu ölçtü mü..Bende geçen ablamdan duydum,o yüzden doktoruna bi daha sorsan gerçi bazı doktorlarda serklaj yapmaktan falan kaçınıyolar ama..Bilemiyorum ki tatlım...Dediğinde de haklısın 10yaşında evin içinde dolaşan bi oğluşun daha var,1kalkmasan ,2kalkmasan eninde sonunda kalkman gereken durum oluyodur:44:Ama moralini çok bozma nolur,biliyorum zor bi durum ben de sadece doktora gitmek için evden çıkıyorum ama şu 6ay bitsin belki daha bi rahatlarız güzelim yaaa:7:Sana yardımcı olucak birinin olmaması da canını çok sıkıyodur,RABBİM yardımcın olsun,biraz daha sabır canım ,bak bu sefer bebişin sağlıkla doğucak İNŞALLAH:emir_bebek:

Şubat güzelleri merhabalar:42:

Bugünkü düşüncem bebek arabaları..Gerçi bebişler kış bebeği olucağı için yaza doğru anca alırız diye dşünüyorum ama siz ne düşünüyosunuz..Kocaman arabalardan mı,bastonlardan mı,yoksa travel sistemlerden mii:44:
Ben travel sistem düşünmüyorum,onun yerine anakucağını ayrı olarak şimdi alıp dediğim gibi yaza doğru baston almayı düşünüyorum,ya siiiiiiizzz:26:

Hıııııım dünkü sorumu tekrarlıyım bariiiiiiii:26:Hadi kıslar sayfalar ilerlesin,yazın bişeylerrr:46:

Arkadaşım sıkma canını.Bak sen sıktıkça karnındaki de geriliyor.Bu haftalarda bebişler anne karnındaki sesler ve kalp seslerini dinler uyurmuş.Sen şimdi sinirleniyorsun ister istemez kalp atışlarında hızlanıyor.
Dolayısıyla bebişde etkileniyor bu ritimden.Sadece çocuklarına odaklan.Benimde 10 yaşında bir oğlum var.Dersleriydi ütüydü işlerdi bayağı hırpalıyor bizleri.
Ama geleceği güzel düşünmen lazım.Unutma sadece çocukların.Başkası yok.
Kaybettiklerinde yerine koyamayacağın insanlar varsa iyi olmak zorundasın.
Biraz geniş ol.Şunun şurasında az kaldı.
Dayan biraz.
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.

benim de moralim çok bozuk akg. hamileliğin hayatımda en mutlu anları yaşamama sebep olacağını düşünüyordum ama hiç öyle olmadı. çok mutsuzum. ağlayıp sızlamaktan çocuğa konsantre olamıyorum bile. bu durumda bi yandan vicdan azabı yaratıyor bende. ama insanların bencilliklerinden bıktııııım. :43:

ZAMANcım mide yanmasına daha öncede yazmştım,soğuk-2yudum süt içmek,leblebi yemek,elma yemek iyi geliyo diyolar..Bunları deneyebilirsin canım:42:

bugünde sağlık ocağına gittim, tetenoz aşısı için.Ordaki hemşireyede söledim vitamin kullanmadığımı, gerek yok dedi:26:

NİLAYU tatlım demek ki ilaç kullanmanı gerektiren bi durum yok..Ama bundan sonra kramplar olabileceği için doktora gittiğinde sorda,bi magnezyum yazar belki...Bu arada düzenli olarak süt ürünleri tüketiyomusun,onun içinde kalsiyum veriyomuş doktorlar ben daha ona başlamadım,şu anlık,sütümü içiyorum,peynirimi yiyorum diye...Tetanoz aşını vurdurdun mu..Benim vurdurduğum gün değilde sonrasındaki 2gün kolum ağrımıştı senin ki ne durumda:26:

AKGcım sen daha önce ki düşüklerinden dolayı hep yatıyosun değil mi..Belkide serviks yetmezliği vardır,serklaj falan yapılması gerekiyodur doktorun hiç rahim ağzının boyunu ölçtü mü..Bende geçen ablamdan duydum,o yüzden doktoruna bi daha sorsan gerçi bazı doktorlarda serklaj yapmaktan falan kaçınıyolar ama..Bilemiyorum ki tatlım...Dediğinde de haklısın 10yaşında evin içinde dolaşan bi oğluşun daha var,1kalkmasan ,2kalkmasan eninde sonunda kalkman gereken durum oluyodur:44:Ama moralini çok bozma nolur,biliyorum zor bi durum ben de sadece doktora gitmek için evden çıkıyorum ama şu 6ay bitsin belki daha bi rahatlarız güzelim yaaa:7:Sana yardımcı olucak birinin olmaması da canını çok sıkıyodur,RABBİM yardımcın olsun,biraz daha sabır canım ,bak bu sefer bebişin sağlıkla doğucak İNŞALLAH:emir_bebek:[/QUOTE]

canım ben dayayanamayıp cumartesi günü için başka bi doktordan randevu aldım. Bakalım ne olucak, daha doğrusu o bu durumu nasıl açıklayacak merak ediyorum. gittiğim prof ne 2li ne 3 lü test ne de bana şeker yüklemesinden bahsetti. Adam alıyor 200 tl yi Rabbim selamet versin. Tek avantajım yazıyor heyet raporunu. 2li 3lü test geçti ama şu şeker yüklemesini bari yaptırayım. canım arkadaşım yatanın halinden yatan anlar!:4::4::4:

Arkadaşım sıkma canını.Bak sen sıktıkça karnındaki de geriliyor.Bu haftalarda bebişler anne karnındaki sesler ve kalp seslerini dinler uyurmuş.Sen şimdi sinirleniyorsun ister istemez kalp atışlarında hızlanıyor.
Dolayısıyla bebişde etkileniyor bu ritimden.Sadece çocuklarına odaklan.Benimde 10 yaşında bir oğlum var.Dersleriydi ütüydü işlerdi bayağı hırpalıyor bizleri.
Ama geleceği güzel düşünmen lazım.Unutma sadece çocukların.Başkası yok.
Kaybettiklerinde yerine koyamayacağın insanlar varsa iyi olmak zorundasın.
Biraz geniş ol.Şunun şurasında az kaldı.
Dayan biraz.
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.

valla pisikolojiler hepten harap desteğinden dolayı teşekkür ederim arkadaşım. (karamel 78):16:

benim de moralim çok bozuk akg. hamileliğin hayatımda en mutlu anları yaşamama sebep olacağını düşünüyordum ama hiç öyle olmadı. çok mutsuzum. ağlayıp sızlamaktan çocuğa konsantre olamıyorum bile. bu durumda bi yandan vicdan azabı yaratıyor bende. ama insanların bencilliklerinden bıktııııım. :43:

zaman zaman: Al benden de o kadar, günlerdir oğlumun odasını mesken tuttum. Küsüp küsüp oturuyorum. Eşim mi herşey normalmiş gibi davranıyor.(şimdilik):52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Kontrolüm 3 kasımda o zman sorarım hafiften kramplar, başladı bugün bende zaten.Günlük bi bardak süt içmeye dikkat ediyorum, peyniri de seviyorum sanırım kalsiyumda sorun olmaz.Tetenoz aşısını da vurdurdum, benim kolumda çok ağrıyor boncukcum, üstüne yatamıyorum, hareket ettiremiyorum :43:

Bebek arabası konusunda kararsızım ben.Halası almak istiyormuş nasıl bişi istersem.Ama ben karar veremiyorum.Bastonlar çok pratik oluyor, ama diğer büyük olan da çok işlevli kararsızım :26:

slm kızlar bende yeni gördüm bu topiği. bende 22+2 haftalık hamileyim. şubat 22 diye çıkıyo doğum ama bakalım. en son doktora gittiimde 4 kilo almıştım ama biraz daha aldığımı hissediyorum. 2 haftadırda göbeğim çıktı. benm öyle mide ulantım falan olmadı rahatım yani. eşim de 2 haftadır göbeğin çıkınca hamile olduğuna inandım diyo:9: aşerme de olmadı.

bende oda yapmıcam şimdilik. annemler sağolsunlar herşeyi almışlar. ben daha 2-3 parça bişey aldım.

benim bebişime de 21. haftaya kadar 2 doktor da kız gibi dedi. geçen hafta erkek olduğu kesinleşti. bana hep kız gibi geliyodu ama hayırlısı tabii. oğluşumun bi ismi bile yok:43: hep kız isimleri baktık.

nese kızlar çok yazdım hepimize hayırlı doğumlar olur inşallah:nazar::emir_bebek::nazar:

slm kızlar bende yeni gördüm bu topiği. bende 22+2 haftalık hamileyim. şubat 22 diye çıkıyo doğum ama bakalım. en son doktora gittiimde 4 kilo almıştım ama biraz daha aldığımı hissediyorum. 2 haftadırda göbeğim çıktı. benm öyle mide ulantım falan olmadı rahatım yani. eşim de 2 haftadır göbeğin çıkınca hamile olduğuna inandım diyo:9: aşerme de olmadı.

bende oda yapmıcam şimdilik. annemler sağolsunlar herşeyi almışlar. ben daha 2-3 parça bişey aldım.

benim bebişime de 21. haftaya kadar 2 doktor da kız gibi dedi. geçen hafta erkek olduğu kesinleşti. bana hep kız gibi geliyodu ama hayırlısı tabii. oğluşumun bi ismi bile yok:43: hep kız isimleri baktık.

nese kızlar çok yazdım hepimize hayırlı doğumlar olur inşallah:nazar::emir_bebek::nazar:

hoşgeldin canım ,topiği ben açtım ama son zamnlarda pek ilgilenemedim,inşallah sende bebeşini hayırlısıyla kucana alırsın.benimde 17 şubat gözüküyr.2 kilo aldım.ve bi prensesim olacak eeeeeeeeeeee sen kız isimlerine baktın fikir versene biraz hangilerini düşünüyodun

AKC cim ya sen şu bacak arandaki ağrıyla ilgili doktora danışmımıydın.bendede sanki bacak aram geriliyomuş gibi bi acı var daha önceleri karnımda gerilme hissediydm doktor rahmin büyümesinden demişti .ama bu acı yürümemi bile değiştirdi.acaba gene aynı sebep tenmidir

AKC cim ya sen şu bacak arandaki ağrıyla ilgili doktora danışmımıydın.bendede sanki bacak aram geriliyomuş gibi bi acı var daha önceleri karnımda gerilme hissediydm doktor rahmin büyümesinden demişti .ama bu acı yürümemi bile değiştirdi.acaba gene aynı sebep tenmidir

kızlar benim de bacak aram ağrımaya başladı :43:

:8:HEY KIZLAR NİHAYET ŞEKER YÜKLEMEM BİTTİ
ya kaabus gibi 4 kere kan aldılar ama sonuç iyi çok şükür ,ya bu gün düşündümde ben kan aldırmaktan korkuyrm nasıl doğum yapacam

kızlar bi de çok merak ettiğim bi konu var

kız annesi bebek için bi çeyiz hazırlıyomuş sanırım. ne var bunların içinde. beşiği annanemi alıyo mesela?

evet canıım beşik oda işte ihtiyaçlardan neyi tamamlayabilirse ama o her il için farklı heralde çünkü bizim orda erkek tarafı hazırlar bebek odasını

şubat annelerinin hepsi şu aralar aynı ağrılardan müzdarip heralde ....herkesin bacak arası ağrıyor ayyyyyyy yürüyemiyrm

Back
X