Merhabalar güzel anne adaylarıııı..Herkesler iyi mi bakalımmm
PANADOL aramıza hoşgelmişsin canım,sanırım başka bi başlıkta seninle 1-2kere yazıştık bundan sonra dediğin gibi burdan hep beraber devam edelim İNŞALLAHBebişin MAŞALLAH iyiymiş,gram olarak ne kadar doktorun bişey söyledi mi....Bu arada İNŞALLAH şeker çıkmaz ben de perşembe ya da cuma yaptırcam bakalım hayırlısı...
Su içme konusuna gelince suyun hiç bi zararı olmaz diye biliyorum ben,günde 3litreden fazla içmiyosundur herhalde onunda bi zararı olmaz bildiğim kadarıyla:44:
HLYcim şeker yüklemen çok yüksek çıkmamış muhtemelen 100lükte hiç bişey çıkmıycaktır,canını şimdiden sıkıpta bebişide üzme annesiii
AKG tatlım oğlundu,eşindi,hamilelikti,yatmaktı derken iyice bunaldın,ama İNŞALLAH minicik yavruna kavuşunca bütün sıkıntıların geçivericekDestek al tabi,konuş ki rahatlayasın,canın sıkıldıkça burdan da yaz elimizden geldiğince yanında olmaya çalışırız güzelim
SENİZAYYYY tatlım ben geldimmmmAslında ara ara girip okudumda bi türlü yazasım gelmediydi,şimdi sizi özledimde artık yazıyım dedimmm:26:Senide gayet iyi gördüm,iştahında açılmış,ooooooh gelsin kilolarrrr
MELİTTAcım şekercim eski sayfa arkadaşımmmm,hoşgelmişsin aramızaaaRABBİM hayırla miniklerine kavuşmanı nasip etsin güzelim,nasılsın bakalım herşey yolunda mı
![]()
tşk ederim arkadaşım inşallahda birşey çıkmaz söz veriyorum kendime. doğumdan sonra zayıflayacam dikat edeceğim ailesel genetik şeker var çıkması ne kadar geç olursa o kadar iyi. :18: