25. haftada 10 kilo iyi ama çok değilki, bence doktorlar bu konuda çok takıntılı.Bizim kilomuz onları niye bu kadar rahatsız ediyorki

Alışveriş yaptın mı bebiş için ben lcwakiki nin sitesinden elbiselere, şortlara baktım bayıldım ya çok güzeller.
Bu arada almayı düşündüğün araba setini de çok beğendim; ama fiyatı biraz yüksek mi?Yoksa ben hiç bakmadığım için, fiyatlardan mı habersizim?
NİLAYU canım güzel haberlerle gelmene çok sevindim...Ooooh be

senin kıs baya nazlı olcak anlaşılan

Kendine ve minişine iyi bak tatlım,bi daha hiç böyle korkular yaşamayın İNŞALLAH
Saol kuzum valla çok korkuttu beni, bi ara karnımda çıkarıp dövmek istedim onu

Neyseki sadece çok nazlı bir kızım olacakmış

Sen napıyorsun nasılsın, sağlık durumun şekerin?Doktora gittin mi?
Doktorlara göre çok işte :) napcaz bilmiyorum. ben şubatda düşük yapmıştım o aralar 70 kilo falandım banada kilo ver bi dahakine kadar demişti ben 7 kilo aldım da kaldım
ben daha alışveriş yapmadım bakıyorum sadece netde ve mağzalarda. baktıkca kafam karışıyor. Bende liste yapmaya karar verdim bakalım :)
ama annemler alışveriş yapmış çok ona göre eksikleri alıcam ben. ya insan nasıl heves ediyor görünce o minik şeyleri herşeyi alasım geliyor.
fiyat eh işte aslında genelde bu civarda ya iyi bişey almak istersen. bunlar aluminyum plastik değil. netde daha uygun olanlarını beğenmiştim ama mağzada görünce hayal kırıklığına uğradım. Sonra bizde satarız yada kardeş gelirse kullanır diye düşünüyorum :)
bende konudan konuya atlıyorum ama kanguru almayı düşünen var mı. Eşim çok heves ediyor ona...