2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu rahim ağzı ölçüsüne nasıl bakılıo ve hangi haftalarda bakılıo yarın kontrolüm varda:44:

Son düzenleme:
Canim sukran diye kadindogumcu yok orda ben hakan beyin hastayim
Ve cok memnunnum tavsiye ederim istersen dr degistirebilirsin ole bi hakkin var
Canim

şükran kopal canım opr.dr kadın doğum uzmanı belki senin bilgin yoktur hakan beyi secme sansım olmasına sevindim ama randevümü perşembe akşam 19:45 e verdiler orda olurmu bilmiorum

walla cnm haftan normal o zaman geriden gelen bişey yok bence hafta olarak.. böbrek konusunda bi bilgim yok ama istersen hemen üzülme başka bi doktora danış, böyle bi durum var sizce ne yapmalı diye sor başka birine..

dobler ultrasonda bakıldı canım haklısın 2 hafta sonra başka bi dr gideyim esenlerde avecenna gidiyorum radyolaji uzmanı baktı

bakmışlardır bence cnm, ama normal çıktıysa ölçüm bişey dememişlerdir sana.. normal ultrasonla ölçülüyor rahim boyu.. aleti taa kasıklarına tutuyo çok aşağı, biraz bastırarak ölçüyo, fark ettiysen hatırlarsın belki ölçüm anını. bebek olmuyo o ölçümün olduğu anda ekranda..

bende oğlum gelince bakmam ama büyüdümü yine bebekliğini özleyip seyrederim die düşünüyorum:)

saol canım valla herşeyi didik didik araştırıorum ama bu konuda hiç bilgim yok dediğin gibi heralde normalki bana bişi demediler bu gittiğimde kesin sorarım doktora

bende sordum ama cvp alamadım ben de çok merak ettm yaa..

haftası sanırım 24den itibaren yani ben öyle biliyorum.Bence doktorlarınız size çaktırmadan ölçüyordur önemli birşey olsa söylerlerdi.Çünkü kısalığı ciddi risk taşıyor bir anda doğum bile gerçekleşebiliyormuş allah korusun

banada hiç bahsetmedi doktorum inşallah ölçüm yapılmıştır..yaa sanıyorumki doktorum hep bişeyleri unutacak :44: adam artık en sonunda bana bir keresinde istersen gel sen bu koltuğa otur demişti sorularımdan bıkıp :26:

kızlar bu rahim ağzı boyu nasıl ölçülüyor.benim bebişte çok aşağıda sanırm, tekmeleri hep orada hisediyrm kontrolumüde daha 15 20 gün var.. arabyla 40 dkkalık yola çıksam sorun olur mu acaba?

kızlar bu rahim ağzı ölçüsüne nasıl bakılıo ve hangi haftalarda bakılıo yarın kontrolüm varda:44:

ayrıntılıda bakılmıştı, raporunda detaylı bilgiler var. benim bildiğim ilki buydu. ama kendi doktorum daha önceki kontrollerimde bakmıştır diye düşünüyorum. çünkü rahim ağzı yetmezliğinin erken teşhisiyle serklaj denilen bi cerrahi işlem yapılıyor. 18-22 arası sanırım.

doktorlar rutin şeylere bakıyor randevuda. nasıl boyuna kilosuna bakıyor, suyuna bakıyor, rahim ağzını da ölçüyordur. acaba unutuyor mu diye düşünmeyin.

Son düzenleme:
gittim 35 tl zıbın şu bu aldım tek kutusu eksik resmen hastane çıkışı
eldiven aldım kızıma 2 tane
kendime lc den pijama aldım gecelik yani
tek eksiğim bide kısa kollu altlı üstlü pijama
beşiğimizide beğendik :)

şükran kopal canım opr.dr kadın doğum uzmanı belki senin bilgin yoktur hakan beyi secme sansım olmasına sevindim ama randevümü perşembe akşam 19:45 e verdiler orda olurmu bilmiorum

baktım şimdi canım şükran hn yeni başlamış hastaneye bildiğim kadarıyla hakan beye 5 e kadar randevu veriyorlar ve 1 ay 1,5 ay sonraya eğer hakan beye gitmek istersen şimdiden randevunu al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…