- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.121
Ne güzel canım maşallah bebişineben de 8. aydan sonra 4 d ye girip cd almak istiyorum hatıra kalsın diye...
cnm 22 haftalık çıktı demişsin. normalde kaç haftalıksınki???
Canim sukran diye kadindogumcu yok orda ben hakan beyin hastayim
Ve cok memnunnum tavsiye ederim istersen dr degistirebilirsin ole bi hakkin var
Canim
son adet tarihim 14 kasım dr 22 haftalık dedi
kızlar bu rahim ağzı ölçüsüne nasıl bakılıo ve hangi haftalarda bakılıo yarın kontrolüm varda:44:
walla cnm haftan normal o zaman geriden gelen bişey yok bence hafta olarak.. böbrek konusunda bi bilgim yok ama istersen hemen üzülme başka bi doktora danış, böyle bi durum var sizce ne yapmalı diye sor başka birine..
benim 2 haftada 4. doktora gidişim olcak bu perşembe ama hiçbiri bakmadı banada demekki gerekli görülürse bakılıo yada bakıolar normal bişi sölemiyorlarbende sordum ama cvp alamadım ben de çok merak ettm yaa..
hadi bakalım, saatler geçmek bilmez artıkk..inş yarın güzel geçer, iyi haberleri bekliyoruzzz
kızlar da söylemiş, bence de emzirmek için kullanışlı değil. önünde göğüsaltına kadar düğmeli olanlara baksan daha iyi olur
valla erken olmadığı gibi geç de değil.ben 30. haftada yıkayıp ütüyeceğim, doğum çantasını hazırlayacağım. zaten birkaç çıtçıtlı zıbın, iki tulum, bi de pamuklu ince battaniyesi var kızımın.. şimdilik yeter..
maşallah bebişine..size güzel pozlar vermiş belli ki cd alabilmeniz güzel, hatıra kalacak. çünkü ultrason resimleri bir süre sonra sararıp soluyormuş. ben de fotoğraf ve video cdlerime gözüm gibi bakıyorum. ama kızım gelince yüzlerine bakmam
bakmışlardır bence cnm, ama normal çıktıysa ölçüm bişey dememişlerdir sana.. normal ultrasonla ölçülüyor rahim boyu.. aleti taa kasıklarına tutuyo çok aşağı, biraz bastırarak ölçüyo, fark ettiysen hatırlarsın belki ölçüm anını. bebek olmuyo o ölçümün olduğu anda ekranda..
bende sordum ama cvp alamadım ben de çok merak ettm yaa..
kızlar bu rahim ağzı ölçüsüne nasıl bakılıo ve hangi haftalarda bakılıo yarın kontrolüm varda:44:
haftası sanırım 24den itibaren yani ben öyle biliyorum.Bence doktorlarınız size çaktırmadan ölçüyordur önemli birşey olsa söylerlerdi.Çünkü kısalığı ciddi risk taşıyor bir anda doğum bile gerçekleşebiliyormuş allah korusun
kızlar bu rahim ağzı boyu nasıl ölçülüyor.benim bebişte çok aşağıda sanırm, tekmeleri hep orada hisediyrm kontrolumüde daha 15 20 gün var.. arabyla 40 dkkalık yola çıksam sorun olur mu acaba?
şükran kopal canım opr.dr kadın doğum uzmanı belki senin bilgin yoktur hakan beyi secme sansım olmasına sevindim ama randevümü perşembe akşam 19:45 e verdiler orda olurmu bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?