- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.261
günaydın temmuz anneleri nasılsınız ? Ben dün prensesimi gördüm yüzünü göstermedi yine 929 gr olmussuz. ölcumlerde 26+1 cıktı bır yıne bir hafta geriden geliyor ama gelişimde bir problem yok benim gibi minyon olucak :)
sanada cnm...
Olsun ne güzel bebişini gördün belkide senin hamile kaldığın tarih ile alakalıdır cnm hem sağlıklı olsunda rabbim nasip etsin sağ salim alalım minnak kuzularımızı kucağımıza almayı...
Sen kontrole ne kadar zamanda gidiyosun sanki çok sık gidiyosun gibi geldi:ı))))
:) ay valla oyle oldu son zamanlarda tahlılerı bahane edıp gittim :) ama artık bir ay sonra gideceyim :) sen nasılsın ?
EVT CNM BENDE TAM YEDİ AYDIR YATAĞI GÖRDÜĞÜMDE YATAK ÇEKİYO BENİ AMA BUGUN SİNİRDEN OLCAK HERHALDEW UYUYAMADIM...
EMİNÖNÜNE HALA GİDEMEDİM İYİCE aĞIRLAŞTIM .....
hayırlı sabahlarrrrr....
bu gece uykusuzzdum hala uykusuzum
bu gece döndüm durdum bacaklarım karnım nasıl ağrıdı öyle bebek de kilo almış olmalıki
ben aç tartıldığım halde dünle bugun farklı çıkıyor :26:
bi doğsaydı yavrum ya
ay canımya akşam bende senin gibiydim once kasıklarıma agrı gırdı esımı uyandırsam mı dıye dusundum sonra yavas yavas gecti sonra ayagıma kramp girdi onunla ugrastım ay wc ye kac kez gittim hatırlamıyorum bile . uyumadım düzgün şimdiden uykusuzluga alıstırıyo kızım beni
. şimdi nasılsın ağrın varmı halla
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn....
yok canım ya midem bulanıyor
sen nasılsın kramplar için süt peynir yumurta diyorlar yiyoz geçmiyor hiç bişe
benimde dişler dipleri hep kırılmış :26:
eşimi uyandırsam nolcak ki napayım hadi kalk hastaneyemi gidelim şimdi böyle şeyler olması normalmş diyor
çok biliyor
canım kram için magnezyum ve kalsıyum ilacı veriyor doktor mide bulantın kotuyse ve sureklıyse konus doktorunla sana mıde bulantısı ıcın ılac versın. diş doktorunada mutlaka git bakın bakalım ne dıycek doktor. benım dıs ettı kanamam baslamıstı 2 gun karbonatlı suyla calkala gel dedı gıttım kendısı temızledı damaklarımı devam wt dedı karbonatlı suyla calkamaya da fırcaladıktan sonra bu sekılde ıdare edelım erken gıttıgım ıcın fazla sorun yasamadım ıhmale gelmez dışler
miniciğim kusura bakma cnm şimdi ancak gördüm yarın güya eminönüne gitcektim, eşim "annemsiz tek başına bu halinle gitme diye buyurunca, bende el mahkum kayınvalidemin keyfine kaldım.... oda maşallah her niyetlendiğimizde hastalanıyo ,yarında gidemiyorum afffffff.... sinirlerim 300-500 anlıycannn .
günaydın temmuz anneleri nasılsınız ? ben dün prensesimi gördüm yüzünü göstermedi yine 929 gr olmussuz. ölcumlerde 26+1 cıktı bır yıne bir hafta geriden geliyor ama gelişimde bir problem yok benim gibi minyon olucak :)
hayırlı sabahlarrrrr....
bu gece uykusuzzdum hala uykusuzum
günaydın anneler işe gelmek cok zor oldu bugun yoruldum artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?