2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sanada cnm...
Olsun ne güzel bebişini gördün belkide senin hamile kaldığın tarih ile alakalıdır cnm hem sağlıklı olsunda rabbim nasip etsin sağ salim alalım minnak kuzularımızı kucağımıza almayı...
Sen kontrole ne kadar zamanda gidiyosun sanki çok sık gidiyosun gibi geldi:ı))))

:) ay valla oyle oldu son zamanlarda tahlılerı bahane edıp gittim :) ama artık bir ay sonra gideceyim :) sen nasılsın ?

unnado.com da Dalin 'in deterjanları indirimde. Geçen annem 21 e almış gerçekten deterjanı burda 14.9 görünüyor. Yalnız granül sabun mu yoksa sıvı deterjan mı almam gerektiğini bilemedim. Fikri olan var mı? Yada yumuşatıcı almalımıyız?

EVT CNM BENDE TAM YEDİ AYDIR YATAĞI GÖRDÜĞÜMDE YATAK ÇEKİYO BENİ AMA BUGUN SİNİRDEN OLCAK HERHALDEW UYUYAMADIM...
EMİNÖNÜNE HALA GİDEMEDİM İYİCE aĞIRLAŞTIM .....

Yıpratma kendini cnm bu kadar anlaşılan sen de benim gibi tez canlısın. Ben de birşeyi kafama koyduğum zaman yapana kadar rahat yok bana. Ama artık durumumuz özel sen yine de sıkma canını. Biraz geniş olmak gerek bu dönemlerde. Ağırlaşmaya gelince ilk gebeliğimde hoplaya zıplaya hareket ediyordum ben bunda da gündüzleri iyiyim ama geceleri bazen yataktan emekleyerek iniyorum. Dr.uma sordum ikinci gebelik her zaman daha çok zorlar diyo başka bişi demiyo... Biz doğuma kadar ne hallere gireceğiz acaba diye merak etmiyor da değilim hani...

bu gece döndüm durdum bacaklarım karnım nasıl ağrıdı öyle bebek de kilo almış olmalıki
ben aç tartıldığım halde dünle bugun farklı çıkıyor :26:

bi doğsaydı yavrum ya

hayırlı sabahlarrrrr....
bu gece uykusuzzdum hala uykusuzum

günaydınnnn

bende aynı durumdayım kozmatik...dün çok uykum var diye işten izin aldım eve gider gitmez kafayı yastığa koyup uyuma hayaliyle geçti yol...ama eve gelince yorgunluktan ve uykusuzluktan ölsemde uyuyamadım...şuan işteyim ama çok uykum var...28.haftada böyleyim ilerleyen zamanlarda nasıl yapacağım bilmiyorum

ben 26.haftadayım bendede uykusuzluk var doktor demişti 35.haftaya kadar olur .
3.tramester dönemi uykusuz geçecekmiş :2:

bu gece döndüm durdum bacaklarım karnım nasıl ağrıdı öyle bebek de kilo almış olmalıki
ben aç tartıldığım halde dünle bugun farklı çıkıyor :26:

bi doğsaydı yavrum ya

ay canımya akşam bende senin gibiydim once kasıklarıma agrı gırdı esımı uyandırsam mı dıye dusundum sonra yavas yavas gecti sonra ayagıma kramp girdi onunla ugrastım ay wc ye kac kez gittim hatırlamıyorum bile . uyumadım düzgün şimdiden uykusuzluga alıstırıyo kızım beni
. şimdi nasılsın ağrın varmı halla

yok canım ya midem bulanıyor
sen nasılsın kramplar için süt peynir yumurta diyorlar yiyoz geçmiyor hiç bişe
benimde dişler dipleri hep kırılmış :26:
eşimi uyandırsam nolcak ki napayım hadi kalk hastaneyemi gidelim şimdi böyle şeyler olması normalmş diyor
çok biliyor

canım kram için magnezyum ve kalsıyum ilacı veriyor doktor mide bulantın kotuyse ve sureklıyse konus doktorunla sana mıde bulantısı ıcın ılac versın. diş doktorunada mutlaka git bakın bakalım ne dıycek doktor. benım dıs ettı kanamam baslamıstı 2 gun karbonatlı suyla calkala gel dedı gıttım kendısı temızledı damaklarımı devam wt dedı karbonatlı suyla calkamaya da fırcaladıktan sonra bu sekılde ıdare edelım erken gıttıgım ıcın fazla sorun yasamadım ıhmale gelmez dışler

günaydın :)
sabah zor kalktım yataktan kasıklarımda bi ağrı neyse şimdi geçti çok şükür sizler nasılsınız?
hamilelik günlüğündede yazıyormuş kasık ağrılarınız artmış olabilir diye:)

Son düzenleme:

bilmiyorumki canım ya sağlık ocağına gideyimde alayım yarında doktora gidecem dişe dolgu yapsın düştü :/
kramplarada eşine masaj yaptır geçiyor
ben yaptıramıyorum iki yapıyor yoruldum diyor

sağlık olsun be canıııım.. benim eşim de (yarım saat uzaklıkğındaki) bi yere gidicem diyorum, 'kimle?' diyo.
korumacılığı arttı iyice. aslına bakarsan, ben kendimi iyi hissediyorum. yani gözüm kesmese zaten oraya gitmem.
ama ağırlaştığımız da doğru. bi şey olur diye korkuyorlar. geçen ilk kez kendi başıma hastaneye gittim.
kaldırımda karşıdan bi anne kız geliyordu,onlara yol vereyim diye, kaldırımdan aşağı ineyime dedim. nasıl olduysa ayağım kaydı.
bi de baktım yerdeyim. ALLAHtan düşerken ellerimi kullanabildim :18:hamileyim ya, millet başıma üşüştü. herkes yardımcı olmaya çalıştı, saolsun.
bi şeyim de yoktu, elim ve dizim biraz zedelendi. ama kalkar kalkmaz elim hemen karnımda psikolojik olarak. :26:
hastanenin önüydü orası, millet bırakmayınca zaten hastaneye gidiyorum dedim
ama eşime anlatmadım bu olayı, yoksa var ya.. evden çıkıp yolun karşısındaki bakkala gitmeme bile izin vermeeez

gözün aydın, gördün bebisiniii
ufak falan diyonuz benim yeğenime
ama bir kilo olmuş neredeysee
annesi gibi zarif olcak bellikiii

Son düzenleme:
hayırlı sabahlarrrrr....
bu gece uykusuzzdum hala uykusuzum

günaydın anneler işe gelmek cok zor oldu bugun yoruldum artıkkkk

günaydın GOZDENUR...

sanırım sende benim gibi çalışıyorsun...işte hiçbirşey yapmasamda artık çok yorucu geçiyor...37 haftaya kadar dayanıpta doğumdan sonra doğum iznini kullananlar nasıl dayanabiliyor acaba ??? 4 hafta sonra kısmetse 32 haftada bırakacağım bu gidişle bu yorgunlukla başı çıkamayacağımmm ........

günaydın kızlar...bende çok uykusuzum bugün 6dan sonra ancak uyuyabildim oda 2 saatçik,sonra kontrole gittik daha iyiyiz rahim boyu uzunluğumuz biraz daha artmış ama kalkmıcaz bi iki hafta daha.Kesinlikle bu işin çözümü dinlenmek onu anladım artık.Bu arada herkeste uykusuzluk baş göstermiş ben 6dan sonra eşimi kanepeye yollayınca uyuyabildim artık sığamıyoruz beraber sanırım sizde deneyin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…