- 1 Temmuz 2011
- 449
- 9
- 46
- 40
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.661
slm kizlar moralim cok bozuk esimle ailesi yuzunden cok ciddi kavga ettik bosanmaya karar verdik evlendigimizden beri hep ailesi yuzunden tartisiyoruz
slm kizlar moralim cok bozuk esimle ailesi yuzunden cok ciddi kavga ettik bosanmaya karar verdik evlendigimizden beri hep ailesi yuzunden tartisiyoruz
canım ya yaıznı okuyunca cok üzüldüm hiç mi orta yolu bulma şansınız yok?
Saolun kizlar allah hayirlisini nasip etsin aslinda bizim cozum yolumuz belli ama insan annesinin hatasini kola kolay kabl edemiyor hamilelikde 7. Ayin bitiyor ama hic yasayamadim resmen onlar yuzunden kanama bile gecirdim daha 1 yillik evliyiz esimle iyide anlasiyoruz ama konu onlara gelince beni yerden yere vuruyor allah kimseye yasatmasin boyle seyler
Cnm daha yolun o kadar başındasınız ki. Ne yazık ki çoğu evliliğin ilk yıllarında oluyor bu tarz sorunlar. Ben de evlenir evlenmez hamile kalmıştım ve ilk gebeliğimde burnumdan gelen anlar oldu.Eşim tek çocuk. KV hayatımın her alanındaydı. O kadar zordu ki bu benim için.24 yaşıma kadar kendi anne babama hesap vermemişim, kendim kazanmışım kendim yemişim.Herşeyimize karar verir, planlar yapar benden de uymamızı beklerdi. Uymadıkça da sorunları dağ haline getirirdi.Pire için yorganı yakacak pozisyonlara çok geldim ama hep bebeğimi düşündüğüm için son ana geldiğimde frenledim kendimi. Sonra sonra öyle bir oturdu ki herşey rayına.Eşim hep der Allahtan hamileydin yoksa sen benim yüzüme bile bakmazdın. Oğlum bizi öyle bir bağladı ki birbirimize. Eşimde bizim bir aile olduğumuzu anladı.Yavaş yavaş hak verdi bana. Artık bana hiçbir şeyi duyurmuyor. Direk kendi hallediyor.O arada kalmaktan kurtuldu ben de kendimi yemekten.Şimdi hamdolsun herşey yolunda. Umarım sizde bebeğiniz sayesinde anlarsınız birbirinizi.
Ya ne zamandır ben de bakıyorum hacı şakirin var bebek kıyafetleri için elde yıkama mı alsam, matik mi alsam diye.Dalinin de mi varmış?Memnun kaldın mı ? Ben de bebişime aldığım tüm giyecekleri yıkamayı düşünüyorum.
Kızlar karnında çatlak oluşan var mı ? Ben de henüz yok ama karnım çok gerildi 1 aydır.Krem falan da kullanmıyorum.Korka korka çatlakları bekliyorum :18:
kızlaarrr ayın 27sinde central hospital da ki gebelik eğitimine kimler katılıyordu ?
bu arada dun kontrole gıttım. bnım normalde unıversıte hastanesınde femur uzunlugu kısa cıkıyordu. ama özeldekı doktor hıcbır seyı yok cocugunun gayet saglıklı dedı çok şukur. 29+3 teyım boyu 37 cm kılosu da 1455 gr olmus yavrumun. boyle gıderse 3,5 kg doğurursun dedı. 1 a7 oncekı kontrolumde 780 gr cıkmıstı ve kucuk dıye cok uzulmustum. sonra sabah aksam sut ıctım yogurt ve kaşar peynırı yedım. bı kac defa da pekmez ıctım yatarken. sanırım işe yaradı. çocuk daha dönmemiş. sol tarafıma dayalı poposu mesanemın uzerınde, bacaklarını da sağ tarafıma dayamış uyuyordu. 4 boyutlu da gördük. pek bir sinirliydi yavrum :) çatıktı kaşları. doktor dönmesi için sağ tarafının üzerine yat ve üstte kalan bacağını iyice kendine çek. bir ay kadar bu şekilde uyu ve her gün 15 dk tempolu yürü dedi. bende haberler bu şekilde. sizler nasılsınız? ne var ne yok?
Selam,
bende bugun 1 ay aradan sonra doktora gıttım. Kızım tam 1120 gram, 35 cm olmuş.
piiişt aşşağıdaki sessiz çoğunluk neler yapıyorsunuz?
neden bu kadar sessizsiniz?
bebişler büyüyormu?alışverişler bittimi benim gibi reflü sorunu yaşayanınız varmı?
bebeklerinizi ne zaman görmeye gitceksiniz?
doğum şekline karar verdinizmi?vs.vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?