- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.641
Canim 50 derece fazla degilmi benim aldigim
Kiyafetlerde 30 40 derece yaziyor bende dun alisveris yaparken
Gozlerim doldu hep hayal ettim bugun 23 nisan
Gosyerilerini seyrederken bile agladim
Sonra kendi kendime guldum neye agladum diye duygusal
Oluyoruz)
Ya ne zamandır ben de bakıyorum hacı şakirin var bebek kıyafetleri için elde yıkama mı alsam, matik mi alsam diye.Dalinin de mi varmış?Memnun kaldın mı ? Ben de bebişime aldığım tüm giyecekleri yıkamayı düşünüyorum.
benım de muhtemel doğum 7 temmuz dedı doktor. 6 temmuz hesaplamıstı ınternet.. normal mı yapıcaksın sezaryen mı?
Doğumdan sonra acısız bir şekilde bebeğimle ilgilenmek için ve daha sağlıklı olduğundan normal istiyorum ama çok da tırsıyorum.Sen hangisini düşünüyorsun cnm?
kızlaaar nasılsınız?benim oğlum arada bir tekmeliyo sanki doğum sancısı gibi tam rahime doğru tekmeliyo çok acıyo sizdede oluyomu?bende erkenmi doğacak acaba diye korkuyorum :18:
benımkı mecburu normal olucak. kanımda sorun var. nasıl yapıcam bılmıyorum.. hangı ıldesın pekı? dogum yapacagın hastanede epıdural yapılıyor muymus?
Sabun tozunun neyini sormustun bilmiyorum cnm ama ben normal kalip sabunu rendeleyip kendi sabun tozumu yapmayi dusunuyorum yada piyasada hazir bulunan sabun tozlarndan kullancamya ama noldu bu foruma,artık herkes kendi yazıyor kendi okuyor.Sabun tozunu sordum ama kimseden çıt yok,kimseciklerde yok eskisi gibi noldunuz kızlarrrrr:))
Kızlar karnında çatlak oluşan var mı ? Ben de henüz yok ama karnım çok gerildi 1 aydır.Krem falan da kullanmıyorum.Korka korka çatlakları bekliyorum :18:
kızlaaar nasılsınız?benim oğlum arada bir tekmeliyo sanki doğum sancısı gibi tam rahime doğru tekmeliyo çok acıyo sizdede oluyomu?bende erkenmi doğacak acaba diye korkuyorum :18:
bebegım ben nefes alamıyorum mıde agrısından napcam bılmıyorum yaaaaaBenim oğlumda yapıyor canım büyüyorlar artık bisey olmaz eskiden kafası kaburgamdayi oydu orayı şimdi dondü alttan tekmelio bunada şükür
bebegım ben nefes alamıyorum mıde agrısından napcam bılmıyorum yaaaaa
bacım eşim calısıyor . sade sodam var içsem gecer mi acaba ıceyım hemen . agrıdan kıvranıyorum arkadasım yanma vs bısey yok ama kafa atıyor benıım oğlan sankiiMide ilacı yokmu evde esın yanindaysa yakın eczane varsa aldir gaviscon şurup rennie yada dramamine yada açık market varsa beyaz nohut yada sade soda yada patates hasla yada sakız çiğne inşallah gecer
bacım eşim calısıyor . sade sodam var içsem gecer mi acaba ıceyım hemen . agrıdan kıvranıyorum arkadasım yanma vs bısey yok ama kafa atıyor benıım oğlan sankii
Oglusumla bendende gunaydiiiin:) bugun erkenciyiZz sabahin 6 sindan beri balik gibi oynuyor oglum:)günaydın temmuz anneleri ve kuzucukları
günaydın temmuz anneleri ve kuzucukları
Oglusumla bendende gunaydiiiin:) bugun erkenciyiZz sabahin 6 sindan beri balik gibi oynuyor oglum:)
Oglusumla bendende gunaydiiiin:) bugun erkenciyiZz sabahin 6 sindan beri balik gibi oynuyor oglum:)
Size de günaydınnn kızlarrr... Keyifler yerindedir inşallah...Maşallah oğluşuna cnm. Benim ki gece geç uyudu o yüzden galiba yeni kalktı )))
oh oh ne güsel daha ne olsun...hayırlı sabahlar hepinize...Oglusumla bendende gunaydiiiin:) bugun erkenciyiZz sabahin 6 sindan beri balik gibi oynuyor oglum:)
sanada hayırlı sabahlarrrr,şükür biz kızımla iyiyiz ben uyudum ama hala uykum var hiç geçmiyo bendeki bu uyku hali....Size de günaydınnn kızlarrr... Keyifler yerindedir inşallah...Maşallah oğluşuna cnm. Benim ki gece geç uyudu o yüzden galiba yeni kalktı )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?