2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün bizde eşimle Eskişehir'deki Sazova Parkına gittik.Millet çocuğunu getirmiş oynuyolar.Biz de onlara bakarak bizim oğlan da şöyle oynar böyle oynar diye hayal kurduk.Allah o günleri görmeyi de nasip eder inş. cümlemize :)

benım de muhtemel doğum 7 temmuz dedı doktor. 6 temmuz hesaplamıstı ınternet.. normal mı yapıcaksın sezaryen mı?

Doğumdan sonra acısız bir şekilde bebeğimle ilgilenmek için ve daha sağlıklı olduğundan normal istiyorum ama çok da tırsıyorum.Sen hangisini düşünüyorsun cnm?

Doğumdan sonra acısız bir şekilde bebeğimle ilgilenmek için ve daha sağlıklı olduğundan normal istiyorum ama çok da tırsıyorum.Sen hangisini düşünüyorsun cnm?

benımkı mecburu normal olucak. kanımda sorun var. nasıl yapıcam bılmıyorum.. hangı ıldesın pekı? dogum yapacagın hastanede epıdural yapılıyor muymus?

kızlaaar nasılsınız?benim oğlum arada bir tekmeliyo sanki doğum sancısı gibi tam rahime doğru tekmeliyo çok acıyo sizdede oluyomu?bende erkenmi doğacak acaba diye korkuyorum :18:

Doğru mu anladım bilmioyrum ama benim oğlan da aşağı doğru tekmeliyo çoğu zaman ve eğer ayaktaysam çıkıverecekmiş gibi gelio...Bundan önce de aşağı doğru baskı hissediyordum.Doktoruma sordum rahim ağzı açıklığına baktı normal dedi.Böyle hissettiğin zaman bol su iç ve uzan demişti.İnş. zamanında sağlıkla doğururuz bebişlerimizi...

benımkı mecburu normal olucak. kanımda sorun var. nasıl yapıcam bılmıyorum.. hangı ıldesın pekı? dogum yapacagın hastanede epıdural yapılıyor muymus?

Allah yardımcın olsun canım.Ben Eskişehir'deyim.Sormadım ama varsa bile hiç düşünmüyorum.Epiduralde az da olsa felç kalma riski varmış.Allah korusun...

Kızlar karnında çatlak oluşan var mı ? Ben de henüz yok ama karnım çok gerildi 1 aydır.Krem falan da kullanmıyorum.Korka korka çatlakları bekliyorum :18:

ya ama noldu bu foruma,artık herkes kendi yazıyor kendi okuyor.Sabun tozunu sordum ama kimseden çıt yok,kimseciklerde yok eskisi gibi noldunuz kızlarrrrr :))
Sabun tozunun neyini sormustun bilmiyorum cnm ama ben normal kalip sabunu rendeleyip kendi sabun tozumu yapmayi dusunuyorum yada piyasada hazir bulunan sabun tozlarndan kullancam
Kızlar karnında çatlak oluşan var mı ? Ben de henüz yok ama karnım çok gerildi 1 aydır.Krem falan da kullanmıyorum.Korka korka çatlakları bekliyorum :18:

Benim karnim degil ama gogsumde catkak oldu kremde kullaniyorum ama vucut yapisiyla alakali oldugndan pek ise yaramadi

kızlarrrrrrrrrr mide agrısından geberıyorum sanki taş var midemın ıcınde . benım oğlan kafa atıyor sankii 3 gundr uyku yooooooookkkkkkkkkkk

kızlaaar nasılsınız?benim oğlum arada bir tekmeliyo sanki doğum sancısı gibi tam rahime doğru tekmeliyo çok acıyo sizdede oluyomu?bende erkenmi doğacak acaba diye korkuyorum :18:

Benim oğlumda yapıyor canım büyüyorlar artık bisey olmaz eskiden kafası kaburgamdayi oydu orayı şimdi dondü alttan tekmelio bunada şükür

Mide ilacı yokmu evde esın yanindaysa yakın eczane varsa aldir gaviscon şurup rennie yada dramamine yada açık market varsa beyaz nohut yada sade soda yada patates hasla yada sakız çiğne inşallah gecer
bacım eşim calısıyor . sade sodam var içsem gecer mi acaba ıceyım hemen . agrıdan kıvranıyorum arkadasım yanma vs bısey yok ama kafa atıyor benıım oğlan sankii

bacım eşim calısıyor . sade sodam var içsem gecer mi acaba ıceyım hemen . agrıdan kıvranıyorum arkadasım yanma vs bısey yok ama kafa atıyor benıım oğlan sankii

Sade soda bana iyi geliyor ama bende yanmada oluyo oğlusun kafa atıyorsa ona bisi diyemem alışman lazım elinle karnını yavaş yavaş ov canım yerini değiştirir belki miden rahatlar

günaydın temmuz anneleri ve kuzucukları

Oglusumla bendende gunaydiiiin:) bugun erkenciyiZz sabahin 6 sindan beri balik gibi oynuyor oglum:)

Size de günaydınnn kızlarrr... Keyifler yerindedir inşallah... Maşallah oğluşuna cnm. Benim ki gece geç uyudu o yüzden galiba yeni kalktı )))

günaydın kızlar nasılsınız? biz prensesimle iyiyiz içimde kıpır kıpır maşallah hiç durmuyo

günaydın temmuz anneleri ve kuzucukları

sanada hayırlı sabahlar cnm...
Oglusumla bendende gunaydiiiin:) bugun erkenciyiZz sabahin 6 sindan beri balik gibi oynuyor oglum:)
oh oh ne güsel daha ne olsun...hayırlı sabahlar hepinize...
Size de günaydınnn kızlarrr... Keyifler yerindedir inşallah... Maşallah oğluşuna cnm. Benim ki gece geç uyudu o yüzden galiba yeni kalktı )))
sanada hayırlı sabahlarrrr,şükür biz kızımla iyiyiz ben uyudum ama hala uykum var hiç geçmiyo bendeki bu uyku hali....

günaydın arkadaslar
meleklerınıze maşallah ayy dıyorum bazen gecenın bir vaktı hala kıpır kıpır olunca şimdi dünyada olsa toptan ayaktaydık :)
bazende çok sabırsızlanıyorum gelsede zamanımız büyütsem bian evvel artık dıye heyecan basıyor
eşimde dıyor tam rahata ermiştik şimdi basa dönücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…