- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.621
Anadolu yakasında oturan aradaşlar,
bebek odası takımlarınızı nerden aldınız?
önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum. Fikirleiniz var mı?
tesekkkurler kozmatik.canderincim ben oğlumda almıştım yeşil ağırlıklı bi oda takımı, 3 kapılı gardrobu, 5 katlı şifon yeri ,büyüyebilen beşiği beşiğindede büyütürken iki katlı bi komodin ve ufak bi oyuncak dolabı ayrıyeten yine bir oyuncak dolabı ile toplamda 4 parça oda takımı ve uyku seti cibinliği ,kapı süsü,avizesi hepsi dahil teşhir ürünü diye 1.500 tl ye almıştık o zaman kayın validem 500 annem 500 bizede 500 tl düşmüştü ve bana gayette uygun gelmişti:)))
ha bu arada ikitelli masko mobilyecılar çarşısından almıştık ,çok uçuk fiyatlarla karşılaşabiliyosun ama biraz dolaşınca bide eğer teşhir ürünü ise aldığın çook uygun fiyatada bulmak mümkün oluyor...
valla ben oğlumdada sadece atlet vs gibi tenine direk temes edecek zıbınları fln yıkadım, siz doğru bulmamışsınız ama benim için yeni görünmesi önemli ki yıkandıktan sonra o asaleti en iyi marka bile kaybediyor:)
zaten iki bilemedin 3 .yıkamada iyice kötüleşiyor ki ben ütüleme taraftarıyım iç çamaşırlarını hatta 4 yaşındaki oğlumun kilotlarına varanakadar ütülerim ama yok yani o yepisyeni görüntü başka bşişşiiii napım buda benim takıntım:)
haaa bide gözdeye güle güle kullanın diyeceğime, kellenin demişim ya hasta oldum gülmekten" gözdenur"
tuball cım evet normalde senin dediğin hesap doğru ama ağzından 28 hafta çıktımı hesaplıyan 4 hafta 30 şeklinde hesaplıyor kabataslak...
o yüzden ben ayını söylüyorum ,hatta 17 temmuz son beklenen tarih diyorum yoksa bi saat matematik yap milletle:)))
Kozmatik kellencem ben)) saka saka bazen bende yanlis yaziyorum
Benimde ne aklima geldi dr hep kiz dedi mayisin 10 nunda erkek
Diyomus bana aldigim o kadar kiyafet pembeli yatagi naparim ben vururum
Adami valla))
kızlaaar nasılsınız?benim oğlum arada bir tekmeliyo sanki doğum sancısı gibi tam rahime doğru tekmeliyo çok acıyo sizdede oluyomu?bende erkenmi doğacak acaba diye korkuyorum :18:
kızlaaar nasılsınız?benim oğlum arada bir tekmeliyo sanki doğum sancısı gibi tam rahime doğru tekmeliyo çok acıyo sizdede oluyomu?bende erkenmi doğacak acaba diye korkuyorum :18:
selam kızlar
bizde dün alışverişteydik kuzucuğumuza port bebe ile banyo kuvetimizi aldık eksikleri yavaş yavaş tamamlanıyo çok mutlu oluyorum.
zeynep34 sende pijama takımlarını almışsın güle güle kullan. yalnız hastane için tek parça olan gecelik tercih etmemizi söylüyolarda tek parça bitane bulundur sen bence
biz port bebemizi geçen ay aldık.İlk alışverişimizdi ve çok duygulanmıştım...Küvet eltimde vardı o az kullanmış ondan alacağım, sadece filesini alacağım inş.
ben de şimdi geldim alışverişten.. çok yoruldum..
ama gerekli olan kıyafetleri tamamladım. bebekler için dalin sıvı deterjan da aldım.
attım makineye.. çıkmasını bekilyorum :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?