2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım güle güle kullanın bu arada dun dr gittim 32. haftam ne zaman diye sizinle sat ımız aynı 17 mayıs mış raporu o zaman vercekmiş sizede sölemek istedim daha önceden konuşmustuk

Canım çok teşekkür ederim bende daha gitmemiştim doktoruma ama kendimce 12 ya da 17 mayıs diye hesaplıyodum,iyi oldu senden duyduğum teşekkür ederim Gözdenur cum...

Ertesi gün içireceğin sütü buzluğa koymak gerekmiyor. Bknz : anne st nasl saklanr anne st nasl salr anne stnn saklanmas

14 Nisanda 28 haftayı doldurmuştuk.14'ünden başlayıp sayınca Mayısın 12'sinde 32. haftayı doldurmuş olacağız.

Canım beklenen doğum tarihlerimiz adet dönemimize göre hesaplanıyo ama bebeklerin gelişimine göre SAT tarihletimizde değişiklik olabiliyo,yani 32. haftalarımızda bi kaç günlük oynama olabilir,ultrasondaki gelişimine göre 32. hafta ne zamansa o zaman verir doktor raporu.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende 17 temmuzda Rabbimin izni ile oğlumu kucağıma alacağım inşallah. Rabbim herkese hayırlısı ile bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.

merhabalar doğum için hastane araştırmaya başladınımızmı arkadaşlar benim avrupa yakasında orta halli keseye uygun bir hastane ve de doktor bulmam lazım. Aslında 28 haftadır tek bir doktora gidiyorum. Doktorumun tecrübe ve bilgisine herhangi bir şey söylemiyorum ama agresif bir insan soru sormaya korkuyorum ve normal doğum düşüncem var herhangi bir sıkıntı çıkmazsa kendi doktorumla girsem doğuma beni döver herhalde çok tırsıyorum kendisinden o yüzden anlayışlı ve konusunda uzman iyi bir doktor bulmak istiyorum.Tavsiyeniz varmı avrupa yakası için.

bende avrupa yakasındayım doğumlar çok pahalı ama ben başka ilde doğurcam inşallah eğer burda doğursaydım inan çaresiz nereyi bulursam orayı seçerdim :)

sen nerde oturyorusun ben zeytnbunru

Ben aldım elle olanlardan bide elektrikle çalışanları var ona gerek yok die düşündüm çünkü ben evde oturucam bebeğim sütten kesilene kadar çalısmayı düşünmüyorum hastane icin tedbiren aldim sutun gelmezse onunla cekiolarmis bide bebek memeyi hemen agzina almayabiliomus tabi birden bebisten herseyi ogrenmesini beklememek lazim :)çalışan annelere tavsiyem bide termus almanız lazım full Çelik kendinden emzikli sordum 70 lira Civariydi ama 15-20 liraya mika olanlarida var

Evet canım süt gelmiş beni hastanede uyarmislardi iste o gelen şey bebek için en faydalı olan agizlik denen şey şimdi hepimizin memesinin ucunda kapak var biz onu kurmuş kabuk gibi görüyoruz onu ellememek lazım beni uyarmislardi bastan sanırım sen onu farketmeden yoldun diğer gogsundekine dikkat et bari canım

bende avrupa yakasındayım doğumlar çok pahalı ama ben başka ilde doğurcam inşallah eğer burda doğursaydım inan çaresiz nereyi bulursam orayı seçerdim :)

sen nerde oturyorusun ben zeytnbunru

bende esenlerdeyim doğumlar evet çok pahalı şimdi hastaneleri tek tek arayıp fiyatlarla ilgili bilgi alıyorum benim özel sağlık sigortam var onunla birlikte biraz indirim oluyor.Ama iyi bir doktorda bulmam lazım.

kızlar selam. süt pompası konusunda aklıma geldi. süt saklama poşetlerini doldurup dipfrize atıyorlarmış. o şekilde saklanıyormuş. eee sütün vitamini ölmüyor mu sizce ? etkisi ne kadar kalıyor ?:44:
Dipfrizde 6 aya kadar saklanabiliyor die biliyorum sütlerimiz.

Belkide cnm hc farketmedim bundan sonra daha dikkatli olurum tesekkur ederimm:))

Gogus pompalarindan konusulmus, en cok tercih edilen avent in elektrikli olani sanirim,arastrmalarmdan onu cikardim. Ben calisan bir anne olmycm ama genede pompa almayi dusunuyorum. İlk zamanlar bebegimiz tum gogsumuzu bosaltamayacagindan suumuzu sagmak goguslerimizde fazla sut birikmesiniengelleyebilirmis. Biriken sut goguste agri ypabilirmis. Bir arkadasimin dipfrizinde br suru sut vrdi,hepsini ilk zamanki sutlerinden depoladigini soledi. Ve de diyelimki bebisimizi ananesine biraktik,sagdigimiz sutlerdende birakiriz kocacigimizla gezmeye gidebilirizz bizde

selam cnm. bende son iki randevuda dr umdan etkilendm. azarladı beni biraz. paramızla rezil olmak bu olsa gerek. benimki bahçelievlerde esra kırsever. aslında iyi ilgili kadın ama şekerim azıcık yüksek çıkınca bide fazla kilo almışım. yedik azarı fena. bide eğer şöyle böyle yapmazsan kötü sonuçlarla karşılaşırsın deyip yorumlar yapınca bende çok etkilendm tabi. zaten duygusal dönem, hemen etkileniyoz. iyice kafam karışmıştı. ama son kontrolde yine kibar davrandı. inş. doğuma kadarda güzel güzel devam eder. dr a genel olarak güveniyorum. doğumu bahçelievler medicanada yapmak istiyo. biraz tuzlu ama eşim baştan beri aynı yere gidiyoz, boşver değiştirmeyelim dr diyo. değiştireyim desem başka hangi dr ve hastaneye güvenebilirim ki... bakalım hayırlısı diyelim inş. sağ salim alırız yavrumuzu kucaklarımıza. normal doğum istiyom epidural ya da anestezi istemiyorum. inş. bi aksilik çıkmazsa tabi.. ayy zaman yaklaştıkça heyecan bastıııı

selam cnm. bende son iki randevuda dr umdan etkilendm. azarladı beni biraz. paramızla rezil olmak bu olsa gerek. benimki bahçelievlerde esra kırsever. aslında iyi ilgili kadın ama şekerim azıcık yüksek çıkınca bide fazla kilo almışım. yedik azarı fena. bide eğer şöyle böyle yapmazsan kötü sonuçlarla karşılaşırsın deyip yorumlar yapınca bende çok etkilendm tabi. zaten duygusal dönem, hemen etkileniyoz. iyice kafam karışmıştı. ama son kontrolde yine kibar davrandı. inş. doğuma kadarda güzel güzel devam eder. dr a genel olarak güveniyorum. doğumu bahçelievler medicanada yapmak istiyo. biraz tuzlu ama eşim baştan beri aynı yere gidiyoz, boşver değiştirmeyelim dr diyo. değiştireyim desem başka hangi dr ve hastaneye güvenebilirim ki... bakalım hayırlısı diyelim inş. sağ salim alırız yavrumuzu kucaklarımıza. normal doğum istiyom epidural ya da anestezi istemiyorum. inş. bi aksilik çıkmazsa tabi.. ayy zaman yaklaştıkça heyecan bastıııı

Sanirim bu konuda en sanslilardan biri benim sefakoyde rumeli hospital a gidiyorum dr um melek gibi genc her sorduguna cevap veriyor turkan tandogan normal dogum 200 epidural 300 sezeryan 500 tl hersey dahil fiyatlar normalde cok ucuz bi hastane deil ama dogum fiyatlari cok hosumuza gitti bizim tabi sgk liyim

sLM kızlar nasılsınızzz ay iki gündür pek bi korku içindeydim gerci cok yorulmustum fazla ayakta kalmış fazla yürmüştüm bebişimin hareketlerinde azalma vardı ay bi korktumki bugunde düzelmese gidicektim doktora ama şükürler olsun yine kıpır kıpırızz ama midem acayip derecede yanıyooo resmen kıvrandırıyoo yaaa süt içince iyi geliodu sütüm bitmiş eşim almya gitii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…