- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.721
canım güle güle kullanın bu arada dun dr gittim 32. haftam ne zaman diye sizinle sat ımız aynı 17 mayıs mış raporu o zaman vercekmiş sizede sölemek istedim daha önceden konuşmustuk
canım vıtamınıne bırsey olmuyo ama zaten bır ıkı gunden fazla tutmazsın kı sen onu yanı hiç içmemesinden daha iyi bence ornegın ben 40 gun sadece evde kalıp emzıre bılıcem sonra kayın valdem bakıcak bebıse ben ısteyken sağıcam sutumu buzlukta muhafaza edıcem ertesı gun bebege bakarken ıcırıcek tabıı ben evdeyken gögsümü vericem ama yanında yokken alabıldıgınce anne sutu almıs olucak
Ertesi gün içireceğin sütü buzluğa koymak gerekmiyor. Bknz : anne st nasl saklanr anne st nasl salr anne stnn saklanmas
14 Nisanda 28 haftayı doldurmuştuk.14'ünden başlayıp sayınca Mayısın 12'sinde 32. haftayı doldurmuş olacağız.
merhabalar doğum için hastane araştırmaya başladınımızmı arkadaşlar benim avrupa yakasında orta halli keseye uygun bir hastane ve de doktor bulmam lazım. Aslında 28 haftadır tek bir doktora gidiyorum. Doktorumun tecrübe ve bilgisine herhangi bir şey söylemiyorum ama agresif bir insan soru sormaya korkuyorum ve normal doğum düşüncem var herhangi bir sıkıntı çıkmazsa kendi doktorumla girsem doğuma beni döver herhalde çok tırsıyorum kendisinden o yüzden anlayışlı ve konusunda uzman iyi bir doktor bulmak istiyorum.Tavsiyeniz varmı avrupa yakası için.
Bu konuda bilginiz olursa paylaşalım. almışken ürünler işimize yarasın.ben ilk iş süt sağma makinesi ve bebek güvenlik yastığı alacağım. yastık konusunda kararımı verdim de diğerini hala araştırıyorum...
Korktum valla gorunce ne oldugunu bilmedigim icin gec saatti de annemi arayip soramadim,internetten biraz okuym dedim ama size sormak daha ck icimi rahatlatti:) bizde odasinin tek duvarina kagit kaplatcaz,bugun kagidimiz gelecek evde heyecanla onu bekliyorum:) bir basladinmi hazirliklara gerisi geliyor:)
14 Nisanda 28 haftayı doldurmuştuk.14'ünden başlayıp sayınca Mayısın 12'sinde 32. haftayı doldurmuş olacağız.
bende avrupa yakasındayım doğumlar çok pahalı ama ben başka ilde doğurcam inşallah eğer burda doğursaydım inan çaresiz nereyi bulursam orayı seçerdim :)
sen nerde oturyorusun ben zeytnbunru
Dipfrizde 6 aya kadar saklanabiliyor die biliyorum sütlerimiz.kızlar selam. süt pompası konusunda aklıma geldi. süt saklama poşetlerini doldurup dipfrize atıyorlarmış. o şekilde saklanıyormuş. eee sütün vitamini ölmüyor mu sizce ? etkisi ne kadar kalıyor ?:44:
Evet canım süt gelmiş beni hastanede uyarmislardi iste o gelen şey bebek için en faydalı olan agizlik denen şey şimdi hepimizin memesinin ucunda kapak var biz onu kurmuş kabuk gibi görüyoruz onu ellememek lazım beni uyarmislardi bastan sanırım sen onu farketmeden yoldun diğer gogsundekine dikkat et bari canım
merhabalar doğum için hastane araştırmaya başladınımızmı arkadaşlar benim avrupa yakasında orta halli keseye uygun bir hastane ve de doktor bulmam lazım. Aslında 28 haftadır tek bir doktora gidiyorum. Doktorumun tecrübe ve bilgisine herhangi bir şey söylemiyorum ama agresif bir insan soru sormaya korkuyorum ve normal doğum düşüncem var herhangi bir sıkıntı çıkmazsa kendi doktorumla girsem doğuma beni döver herhalde çok tırsıyorum kendisinden o yüzden anlayışlı ve konusunda uzman iyi bir doktor bulmak istiyorum.Tavsiyeniz varmı avrupa yakası için.
Sanirim bu konuda en sanslilardan biri benim sefakoyde rumeli hospital a gidiyorum dr um melek gibi genc her sorduguna cevap veriyor turkan tandogan normal dogum 200 epidural 300 sezeryan 500 tl hersey dahil fiyatlar normalde cok ucuz bi hastane deil ama dogum fiyatlari cok hosumuza gitti bizim tabi sgk liyimselam cnm. bende son iki randevuda dr umdan etkilendm. azarladı beni biraz. paramızla rezil olmak bu olsa gerek. benimki bahçelievlerde esra kırsever. aslında iyi ilgili kadın ama şekerim azıcık yüksek çıkınca bide fazla kilo almışım. yedik azarı fena. bide eğer şöyle böyle yapmazsan kötü sonuçlarla karşılaşırsın deyip yorumlar yapınca bende çok etkilendm tabi. zaten duygusal dönem, hemen etkileniyoz. iyice kafam karışmıştı. ama son kontrolde yine kibar davrandı. inş. doğuma kadarda güzel güzel devam eder. dr a genel olarak güveniyorum. doğumu bahçelievler medicanada yapmak istiyo. biraz tuzlu ama eşim baştan beri aynı yere gidiyoz, boşver değiştirmeyelim dr diyo. değiştireyim desem başka hangi dr ve hastaneye güvenebilirim ki... bakalım hayırlısı diyelim inş. sağ salim alırız yavrumuzu kucaklarımıza. normal doğum istiyom epidural ya da anestezi istemiyorum. inş. bi aksilik çıkmazsa tabi.. ayy zaman yaklaştıkça heyecan bastıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?