2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy, birkaç gündür bende de aynı düşünce, kafam karışık. :44:
doktorum her gün yürüyüş yapmamı söyledi, kendimi yormadan tabi..
ama her gün yürüyünce bi de ağırlaştım tabi, çok yorgun hissediyorum kendimi. özellikle bacaklarım,
kasıklarım ağırıyor. acaba diyorum kendimi yormam bebişe zarar verir mi?:26:

Eger yorgunlugunuz cok oluyorsa kansizlik olabilir kizlar bendede ayni sey oluyordu dr um kan ilacimi artirdi cok sukur simdi iyiyim tabii hamile oldugumuzu da unutmamak lazim normal insan performansi gosteremeyiz sonucta gostermeyinde erken dogum falan olur dikkat edin kendinize

kızlarrrrrr 2 gun cok hareketlıysek 1 gun sakiniz . vs bayagı degıskenlık gosterıyor . dun aksam esım karnıma yanlıslıkla vurdu . nefesım kesıldı bı anda o kadar korktu ki. sabaha kadar uyumadı tekmelemesını bekledı bebegın

kardeşim jfk da doğum yaptı çok memnun kaldı fiyatları şu an kaç bilmiyorum acıbademle birleşti çünkü ama hastane dr ve hemşirelerin ilgisi süper

günaydın anneler ve bebişlerrr

canım bende çok kararsızım aslında ama dediğin gibi paramızla rezil oluyoruz. Pazartesi günü randevum var bakalım yine aynı şekilde davranırsa başka bir doktorla devam edeceğim.Zaten doğumla ilgili sorularımı da soracağım bu gidişimde bakalım doğum konusundaki tutumu nasıl olacak.

kardeşim jfk da doğum yaptı çok memnun kaldı fiyatları şu an kaç bilmiyorum acıbademle birleşti çünkü ama hastane dr ve hemşirelerin ilgisi süper

Bir iki yerde daha duydum fena değil diyorlar jfk ya yeni doğan ünitesi varmı acaba.

herkese günaydınn!!! artık okul bitsin istiyorum ben yaa çok yoruluyorum.. daha da çok var gözümde büyüyor düşündükçe.. 3-4 gündür evde de çok yoruluyorum zaten, evimizde halıfleks vardı laminant yaptırdık iyiki annem var yoksa benim hiçbirşey yapma şansım yokmuş.. herşeyi yaptı sağolsun ama ben de bittim onunla birlikte. bu sabah kendimi yataktan kazıdım resmen.. sizlerde ne ver ne yok?? bebişler nasıl? artık çok büyüdüler sanırım, bazen bi hareket ediyor benim oğlan, zannediyorum tüm iç organlarım yer değiştirdi...

canım ya iç organlarımız yer değitiriyo zaten onlar buyudukce öyle hissetmen normal o nedenle buyudukce tekmelerıde sertlesıyo benım kız bır tekme attı dun göbegım bır one gıttı bır gerı

Ayyy dün sabaha karşı ben de öyle bir gerneşmişim kiiii ardından uyandım ve aklım çıktı.Bebeğime bi şey oldu mu yoksa die.Hiç hareket yok!Aklımdan neler geçio o kadar korktum ki uyuyakalmışım tekrar.Uyandım evimizin arkasında sağlık ocağımız var acaba gitsem de bi kalp atışlarını dinletsem mi die düşünürken canım oğlum öyle bir tekme geçirdi ki karnıma canıımmmmm die ellerimle karnımı sardım.Anneme anlattım annem manyak mısın sen dedi.Ben kardeşinde iki elimde kova ile karnımın üzerine düştüm de bişey olmadı.Allah korusun yeter ki.....

Günaydın kızlaar ve bebişleer ya benim gibi çilek yiyeniniz var mı her gün deli gibi çilek yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…