- 8 Ağustos 2011
- 12.724
- 15.221
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.741
sLM kızlar nasılsınızzz ay iki gündür pek bi korku içindeydim gerci cok yorulmustum fazla ayakta kalmış fazla yürmüştüm bebişimin hareketlerinde azalma vardı ay bi korktumki bugunde düzelmese gidicektim doktora ama şükürler olsun yine kıpır kıpırızzama midem acayip derecede yanıyooo resmen kıvrandırıyoo yaaa süt içince iyi geliodu sütüm bitmiş eşim almya gitii
ayy, birkaç gündür bende de aynı düşünce, kafam karışık. :44:
doktorum her gün yürüyüş yapmamı söyledi, kendimi yormadan tabi..
ama her gün yürüyünce bi de ağırlaştım tabi, çok yorgun hissediyorum kendimi. özellikle bacaklarım,
kasıklarım ağırıyor. acaba diyorum kendimi yormam bebişe zarar verir mi?:26:
selam cnm. bende son iki randevuda dr umdan etkilendm. azarladı beni biraz. paramızla rezil olmak bu olsa gerek. benimki bahçelievlerde esra kırsever. aslında iyi ilgili kadın ama şekerim azıcık yüksek çıkınca bide fazla kilo almışım. yedik azarı fena. bide eğer şöyle böyle yapmazsan kötü sonuçlarla karşılaşırsın deyip yorumlar yapınca bende çok etkilendm tabi. zaten duygusal dönem, hemen etkileniyoz. iyice kafam karışmıştı. ama son kontrolde yine kibar davrandı. inş. doğuma kadarda güzel güzel devam eder. dr a genel olarak güveniyorum. doğumu bahçelievler medicanada yapmak istiyo. biraz tuzlu ama eşim baştan beri aynı yere gidiyoz, boşver değiştirmeyelim dr diyo. değiştireyim desem başka hangi dr ve hastaneye güvenebilirim ki... bakalım hayırlısı diyelim inş. sağ salim alırız yavrumuzu kucaklarımıza. normal doğum istiyom epidural ya da anestezi istemiyorum. inş. bi aksilik çıkmazsa tabi.. ayy zaman yaklaştıkça heyecan bastıııı
kardeşim jfk da doğum yaptı çok memnun kaldı fiyatları şu an kaç bilmiyorum acıbademle birleşti çünkü ama hastane dr ve hemşirelerin ilgisi süper
günaydın cümletennn
Günaydın güzel anneler ve kuzucukları
herkese günaydınn!!! artık okul bitsin istiyorum ben yaa çok yoruluyorum.. daha da çok var gözümde büyüyor düşündükçe.. 3-4 gündür evde de çok yoruluyorum zaten, evimizde halıfleks vardı laminant yaptırdık iyiki annem var yoksa benim hiçbirşey yapma şansım yokmuş.. herşeyi yaptı sağolsun ama ben de bittim onunla birlikte. bu sabah kendimi yataktan kazıdım resmen.. sizlerde ne ver ne yok?? bebişler nasıl? artık çok büyüdüler sanırım, bazen bi hareket ediyor benim oğlan, zannediyorum tüm iç organlarım yer değiştirdi...
sLM kızlar nasılsınızzz ay iki gündür pek bi korku içindeydim gerci cok yorulmustum fazla ayakta kalmış fazla yürmüştüm bebişimin hareketlerinde azalma vardı ay bi korktumki bugunde düzelmese gidicektim doktora ama şükürler olsun yine kıpır kıpırızzama midem acayip derecede yanıyooo resmen kıvrandırıyoo yaaa süt içince iyi geliodu sütüm bitmiş eşim almya gitii
Günaydın kızlaar ve bebişleerya benim gibi çilek yiyeniniz var mı her gün deli gibi çilek yiyorum
ben varım canım hatta yemenın yanında recelini bile yaptım eşim kilo kilo alıyor artık çilek eve :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?