2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Al benden de o kadar tatlım bazen korkuyorum bu kadar çok yemenin bi zararı olur mu diye ama tutamıyorum kendimi

olmaz canım ya bol su ıle yıka birşeycik olmaz . ben sudada bekletıyorum bır sure tozu topragı ıyıce gıtsın dıye :)

günaydın temmuz anneleri nasılsınız ???? ben bir acayibim 2 gundur depresyona mı girdim ne sadece uyumak istiyorum bahar havası yaramadı bana galiba

Canım aynı valla kolumu kaldırsam mı kaldırmasam mı diye bi uyuşukluk var geçer inş. bi an önce...

Ah canım sorma valla,aynısı bende de var,sabah nasıl geliyorum okula anlatamam,allahtan rehber öğretmenim 9 da geliyorum bi de sabahçıları düşünüyorum şükrediyorum halime,geçen dönem sabahçılardan hamile bi öğretmenimiz vardı valla eli öpülesi insanmış nasıl geliyodu 7 de ,6 gibi kalkıyorum diyodu,ayyy iyice zorlanmaya başladım ben de,hayırlısıyla haziran bi gelse gitsem memleketime...Bu arada benim kız da çok hareketli maşallah ama insan alışınca o kadar hareketine durunca canım sıkılıyo , bekliyorum hareketlensin diye...

Merhaba hanımlar herkesler iyidir inslh biz iyiye coksukur

Çok şükür canım bizler de iyiyiz...

Benim kayın pederim 1 kasa çilek getiriyor her hafta bazen haftada 2 defa.Ben de deli gibi çilek yiyorummmm... :)

kayınpederın kendisimi üretiyor canım ? oyleyse cok sanslısın ılacsız oldugundan emin de oluyosundur. valla benımde babam sağolsun cherry domates hastasıyım ekmıs benım ıcın ohh mıs gıbı kokuyolar domates yedıgımı anlıyorum dısarda satılanlar oyle deil

mevsimsel mi acaba miniciiğimm ? yani hasta falan da deilim cok sukur ama alerjım azıyor benım bu donemlerde tıkanıyorum nefes almam guclesıyor belkıde onunda etkısı vardır ay bır an once temmuz olsa da bebişleri kucagmıza alsak

herkese günaydın bişey sorucam kızlar hamilelik döneminde ağda veya genel temizlik diyelim diyelim nasıl hallediyorsunuz hangi yöntem en uygun sizce :18:

yok kendisi üretmiyor.Meyve haline meyve sebze getiriyor.Getirdiği herşeyden bol bol evlere de getirio...Sen gerçekten şanslısın ama.Aldığımız hiç birşeyin gerçek tadı yok ki.Görünüş aynı tadı su gibi..

ben de çilek yiyorum ama çilek alerji yapabilen bir meyve aslında, çok yemek belki de iyi değildir. sirkeli suda bekletip yıkarsanız daha iyi temizlenir. evde çilek yok şu an ama burnuma çilek kokusu gelmeye başladı haha

Çileği çok tüketen arkadaşlar yedikten sonra mutlaka elinizi hiçbiryere sürmeden köpüklü yıkayın,ben çok yemiyorum ama korkuyorum leke filan olur diye,gerçekten de olanları gördüm çok fazla hurafeye inanmam ve üzerinde durmam ama tanıdıklarımda gördüm kadın çilek yediğinde ensesini ellemiş bebekte de her çilek mevsiminde ensesinde aynen çilek şeklinde kızarık bi leke oluyodu,yine içinizi ferah tutun tabiki ama tedbir tedbirdir,eşim de duymuş bu çilek olayını çileği kendisi yıkayıp elletmeden bana yediriyo

ben daha farklı biliyodum bunu canım canın cekıyosa ve o an yoksa elını de bır yerıne deydırdıysen izi cıkarmıs bende var bırtane kucuk o sekılde :) gercı gercekse ısım zor varya bebegımde meyve tarlası cıkar ben bır tek meyve aserıyorum cunku

Ah canımmmmm sende de mi alerji var bende aynıyım burnum sürekli tıkanıyo ve hapşurmaktan helak oluyorum bazen,alerji testi de yaptırdım güyaa hiçbişeye alerjim çıkmadı, o zaman bu neyin nesi diyorum bende,bi gün burnumun biri tıkanık bi gün diğeri,inş yaz gelince rahatlarız bahar çok fena sarsıyo valla insanı.

uuuu iyi taktik :) ben de eşime anlatim de bana da o yedirsin... Özenilmek insanı çok mutlu ediyooo :)

canım ya canın mı cekti avcunu yala kalcanı veyahut vucudunda gorunmeyen bır yerını tut nedeni ise bızım burda cann cekıyosa ve o an yıyemıyosan dokundugun yerde lekesı cıkıyor bunu engelemk ıcın dedıgımı yapıyosun :)

benim canım çilek değil ama erik istiyor:)

kızlar bebek yatağı işini ne yaptınız ben kraftın park yatağını ve içine uyumlu baby jam visco yatak aldım. Ama internetten araştırdığım kadarıyla visko yatak sert olduğu için bebekler için önerilmiyormuş.

ay canım ya aynen ama benim birde gögsum sıkısyor test yaptılar bendede aynı bırsey cıkmıyor son gögus fılmı bıle cektıler cıgerlerıme baktılar allaha sukur temız cıkmıstı ama doktor dıkkatlı olmalısın astıma donusebılır alerjın ılerde demıstı. gecen sene 4 kez hastaneye gıttım oksıjen almak ıcın bu sene aynısı olmasın dıye ugrasıyorum bıde hamılelık nedenı ıle arada bılıyosun zor nefes alabılıyoruz korkutuyor benı ama cok sukur suan burun akıntısı ve tıkanıklıgı var sadece

Erik istiyorum, çileklerin çoğu hormonlu koku bile yok yumru yumru çok çikinler ya reçellik çilek çıksın ondan yerim bak

canım cok mu sert ki yanı normaldede yumusak deıl bebek yatakları.ben daha henuz birşey almadım park yatak almak zorundayız gıbı cunku bır yasına kadar bızımle olsun ıstıyorum odamızda kucuk buyuyen yataklardan sıgmıyor beşik tarzını da esım istemiyor cunku buyuyen yataklarla fazla bır farkı yok fıyat bakımından. bakalım nasıl karar verıcez offf offf daha henuz birşeycık almadım bıde ben gercı bır gunde alırız ama son gune kalıcak dıye endıselıyım.

Canım ben iki gün önce internetten aldım park yatağı da içinin yatağını da çünkü piyasa ile bayağı fiyat farkı var bakalım nasıl gelecek. Umarım sıkıntı olmaz.Ama biraz önce internette gezinirken visko yatak bebekler için iyi değilmiş diye okudum park yatağın içine olmazsa pamuklu yatak yaptırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…