- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.581
canim suda uzun sure kalma soguga yakin ilik su olsun sicaga yakin olursa rahimin kaslarini gevsetip genislemeye yani acilmaya sebep oluo bana kalsa dus al cik az kaldi zaten sabret
canım ılık su bısey yapmaz benım bıldıgım sıcak su sakıncalıdır kuvetı doldurmasan suya gırsen cıksan daha ıyı olmaz mı bıtanemm
iyi geceler canım demir beye de ıyı uykular sabah gorusuruzben yatiorum kizlar hepinize iyi geceler
ben yatiorum kizlar hepinize iyi geceler
canım oğlum bir günü daha geride biraktım . 1 adım daha yaklaŞtım . Gece saat 12 de hep uyanık oluyorum bi gunun daha eksildiğini görmek harika bir duygu . Hadi gel annem saglıkla gel.. Rabbim seni ve senin gibi tüm minik yavruları korusun ..
ay aksam serın olunca butun anneler bebeklerını cıkarıp gezdırıyorlar site içinde ben balkondan öyle bakıyorum ki gulmekten ölürsün küçük emrahın bakışları hahah .Ahhh ahh kızlar sonraya fırsat bulabilcek miyiz acaba bebelerdenAma insan tv de denize girenleri filan görünce tatile aşeriyor resmeeenn
çok duygusalım yawrum damara bağladımmmamin inşallah...bır an once kavusalım bebışlere sağlıkla ...
ben zorla getırırım onu yavrum sosyal hayatta da gorusuyoruz onunlaİyi geceler canım ama fazla açma arayı
normal mı dogurmak ıstıyorsun hayatım sezeryan mı ben tam olarak dr unun ne yapmaya calıstıgını anlamadımsımdı dusunuyorum da...
doktor bana 20. haftadan berı erken doğum rıskın var dedi.
şimdi de dıyorkı 39. haftada alacağım. tamam rıske atmak ıstemıyor ama ben artı doğurmak ıstıyorum. okulum açıldığında en az ıkı aylık olsun ıstıyorum...
ay aksam serın olunca butun anneler bebeklerını cıkarıp gezdırıyorlar site içinde ben balkondan öyle bakıyorum ki gulmekten ölürsün küçük emrahın bakışları hahah .
çok duygusalım yawrum damara bağladımmm
ben zorla getırırım onu yavrum sosyal hayatta da gorusuyoruz onunla
normal mı dogurmak ıstıyorsun hayatım sezeryan mı ben tam olarak dr unun ne yapmaya calıstıgını anlamadım
tabiki sezaryen nerde bende o cesaret...ciğerleri iyice gelişsin dıyor. bı sıkıtı olmasın ıstıyor. aslında haklı ama ben burada bdt den 15-20 gun once doğuranları, gun alanları gorunce bende bende dıyorum....
Yavrularımızı kucağımıza almak ve emzirmek için hepimiz sabırsızlanıyoruz ama doktorunda öyle demişse vardır bildiği garantiye almak istiyor demekki
hayatım ben dr um sezeryanı kabul ederse ben 39 dan erken kesınlıkle ıstemıyorm. bılmıyorum haberın varmı dun dr a gıttım ben nst sırası beklerken premature bebeklerın annelerrını cagırıyorlardı . bı kadın içeri gırmek ıcın beklıyordu . bebegınız kac haftalık dogdu dedim ? 38+3 mü dedi ne ? ben de haaaa dedim??? şok oldumtabiki sezaryen nerde bende o cesaret...ciğerleri iyice gelişsin dıyor. bı sıkıtı olmasın ıstıyor. aslında haklı ama ben burada bdt den 15-20 gun once doğuranları, gun alanları gorunce bende bende dıyorum....
benımkısı de 3000 gramı gecmısmerhaba arkadaşlar 36 haftalık bebeğim. ancak doktor kilolu olduğunu,iri bebek olduğunu ve sezeryan yapacağını söylüyor. çatı falan da ölçmedi bebek şuan 3.200 civarı. ben normal istiyorum. bu durumda olan var mı? devlete mi gitsem((
Yavrularımızı kucağımıza almak ve emzirmek için hepimiz sabırsızlanıyoruz ama doktorunda öyle demişse vardır bildiği garantiye almak istiyor demekki
hayatım ben dr um sezeryanı kabul ederse ben 39 dan erken kesınlıkle ıstemıyorm. bılmıyorum haberın varmı dun dr a gıttım ben nst sırası beklerken premature bebeklerın annelerrını cagırıyorlardı . bı kadın içeri gırmek ıcın beklıyordu . bebegınız kac haftalık dogdu dedim ? 38+3 mü dedi ne ? ben de haaaa dedim??? şok oldumbana dedi ki sana abla olarak tavsıyem lutfen 39. haftadan once sezeryan olma 3 gundur kuvezde bebegım nefes alımında sorun var hemen sıgara mı ıcıyordun dedım . hayatımda tadını bılmem sadece usg verılerıne de fazla guvenme dedı .. dr um hastalarını hep 39 da sezeryan yapıyo
benımkısı de 3000 gramı gecmısbu nasıl iş ya çatına bakmadan 38.haftana yanasmadan nasıl verıyor bu kararı bacım ben anlamıyorummm
hepımızın bebıslerıne masallahlar olsunzeynepcım bebısıne maşallah...
yazdıklarını okuyunca korktum valla. doktorların tabi bır bıldıgı var bız sabredemıyoruz işte...
susup, bekleyeyım ben 39. haftayı.
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsın.
canım senın cok az bır süren var ve ben gercekten gıt gıde heyecanlanıyorum .. sureklı yazıstıgım arkadaslarımdan doguran olunca kendımı teyze olmus gıbi hıssedıyorumm gercektenDün gece sancım oldu düzensiz ama şiddetliydi yalancı sancılar tabii ama hazırlıklar başladı sanki 2 haftadan 40 haftayı da tamamlıcaz hadi hayırlısı içimde korku, heycan, mutluluk, ve anlayamadığım bir sakinlik var :18::18:
evet canım dogma buyume trabzonluyum ama ıstanbulda yaşıyorum 1 senedir ya sen :::?:??aslında bu konuda garantici olmak lazım.
ben bı yandan erkenden kızıma kavuşayım derken bı yandan da erken gelır de küvöze girer dusuncesı ınanılmaz korkutuyor.
o yuzden en guzelı azıcık daha sabretmek.
bu arada zeynep sen trabzonlusun sanırım, hemşeriyiz senınle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?