2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım canını hıc sıkma. onemlı olan bebeklerımızın kılosu değil, sağlıklı olmaları. sen ne kadar beslenmene dıkkat edersen et, brazcık hersey yapı ile ilgili. ıcını rahat tut. ablamın oğlu 1800 gram doğdu. çok şükür hiçbir problemi olmadı. sen bebeğine kavuşamanın heyecanıtla, bugünlerinin tadını çıkar.

Oyle tabi ama benim derdim gurbuz bi bebegim olsun falan da degil aslinda. Sadece kucagima alirken, altini degistirirken, banyosunu yaptirirken biraz ele gelsin istiyorum. Cunku ben yeni dogan bebekleri kucagima alamazdim korkardim hep. Kendi cocugumda korkmam elbette ama ne bileyim yaaa....

iki gün öncede aynı sorundan dolayı ben üzülmüştüm burda da yazmıştım hatta
oğlum 2 yıl önce 2800 doğdu ama çabuk gelişip büyüdü ve şuan gelişimi yaşıtlarından daha üstün çok şükür
doktor kızımda da oğlunla hemen hemen aynı kilolarda doğacak dedi
aslında önemli değil kilosu ama sadece tek sorun ilk haftalar bakımı çok zor oluyor.dokunamıyorsun aman bi tarafına bişey olur falan diye.gerçi ikinci bebeğim ve ablamın bebeklerinide beraber büyüttük 4. bebeğim olacak sayılır ama yinede üzülmüştüm.sende sıkma canını
zayıf çocuk çabuk gelişip büyüyor.
bu arada doktor bana yediklerinle alakalı değil genetiktir dedi.Anne yada baba zayıf doğduysa ondan geçer dedi.Mantıklı geldi çünkü ben çok zayıf doğmuşum

haklısın ama ne olursa olsun ık doğduklarında çoğu şeyi korka korka yapacağız. tecrübemiz olsa belkı daha rahat olacağız. allah yardımcımız olsun.

Evet yazini gormustum canim ya. Hatta tek tesellim oldu diyebilirim. Bende kucuk dogmusum. ( doktor hep babasina benzedigini soyluyor ama benimde Bu kadar iyi yonum varken bunun benzemesi de sinir!) boyumuz da 1 bucuk santim geriden geliyor kafayi yicem yani. Parmak kiz dogurcam Heralde. Evet bizim doktorda boyu icin genetik demisti. Neyse hayirlisi diyecez artik. Birazda hamileligin verdigi duygusallik galiba benimki. Zoruma gitti iste

gercı ben 4,5 kılo doğmuşum. annem bırde normal doğum yapmış. düşünün artık.
benım de 35+ 5 de kıızm 2700 gramdı. benımkının de cok kılolu doğacağını sanmıyorum. ama olsun sağlıklı olsun da yeter.

İnsallah tabi ya saglikli olsunlar. Su vicdan azabindan kendimi kurtarsam iyi olacak. Beslenmemle direk ilgisi yoktur heralde. Koylerde doktor yuzu gormeden doguranlar nasil olcak yoksa dimi

Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe bdt aynı olduğundan istersen bak.benim kızım da geçen cuma 2730 du bu cuma 2810 dr gayet sağlıklı, 40.haftada doğup kilosu çok iyi olduğu halde solunum problemi yaşayan bebekler var dedi.kafana takma.oğlum da 40.haftada ancak 3150 gr doğmuştu hatta gelişim olarak genelde 2 hafta geriden geliyordu kafama çok takmıştım.şimdi 7 yaşında 5 yaşında kendi kendine okuma yazma öğrendi.çok zeki.sadece bana çekmiş,biraz minyon tipli o kadar.anladığım kadarıyla kızım da minyon olacak.yani ne yersen ye genetikten öteye geçemiyorsun.o yüzden hiç üzülme.

Canım benim canını sıkma.Sağlıklı olsunlarda kilo alırlar inş. İlk zamanlar yanında birileri olacaktır onlar yardım eder.15-20 güne toplar bebişler kendilerini.Eltime de kızı için 1 ay küçük bebeğin gelişmemiş demiş doktoru ki kadın 39. haftalarında falan.O üzüntüyle sancısı tutmuş doğum yaptı kızı gayet de iyiydi şimdi kocaaa kız oldu.Sağlıklı olsunlar yeter.Sakın kendini üzme bebeğinde üzülür yoksa annesi...

ne kadar doğru yazmışsın tatlım benim oğlanında kilosu düşük ama doktorum gülerek konuşuyo iri bi bebek değil diye herhalde gelişiminde problem olsa öyle davranmaz yalnız son iki muayenedir boyunu öğrenemedim pozisyonundan dolayı ama 2 ay önce 40 cm di o zaman haftasına göre iyiydi şimdi ne kadar olmuştur acaba?? :44:

ahh canım bnm yaaa benm bebişde küçük olcak sanırım ki bnde yediklerme okadar dikkat ederm
ama sorun etme bnce abimin bebeği 2350 gr doğdu smdi 2 aylık 6 kilo bi görcen çok tatlı oldu
emzirirsnn sütün yarar ona annesi hiç üzülme

Ben doğurmak istiyorum artık yaa valla sinir katsayım yükseldi.. Ablam bile sinirimi bozuyo hergün arıyo daha doğurmadın mı diye. Sanki bebek doğacam diyo da ben içimde tutuyorum töbe töbeeeee. Annem yanıma geldi,memlekete abimler geldi almanyadan tabii herkes anasını istiyo yanında. Annemde beni bırakıp gidemiyo. Kocam desen habire nöbette sanki hiç doğurmayacakmışım gibi davranıyo. Oğluş deseniz çıkası yok. Allahım hakkımızda hayırlısını ver :18:

Ay ne bileyim ya. Bi an zoruma gitti iste. Saolun kizlar ya moral oldu anlattiginiz seyler. Birde burdan bakiyorum herkesin bebegi masallah gayet iyi. Benimki burdakilere gore baya kucuk olunca canim sikildi.

Allah iyiliğini versin emi kız daha günün var ya senin ne bu milletin acelesi boşver gitsin sen kendinden ve bebeğinden başka bişey düşünme birazda herkes senin durumuna göre plan program yapılsın oğluşun daha gelişimini tamamlayıp öyle gelcek annesi yazık değil mi o kuzucuğa

Dogru soyluyosun geldigimden beri seyim aciyo valla. Bu sinirle bi de dogurmayim yikarim ortaligi valla:) neyse bakalim dogunca toparlicaz artik bebisi

Ay ne bileyim ya. Bi an zoruma gitti iste. Saolun kizlar ya moral oldu anlattiginiz seyler. Birde burdan bakiyorum herkesin bebegi masallah gayet iyi. Benimki burdakilere gore baya kucuk olunca canim sikildi.

Merak etme tatlım yalnız değilsin benim sıpada küccccüüüük ama artık üzülmüyorum sağlıklı olsunlarda gerisi booooşşş

Kız benim günüm az kaldı yine, temmuz sonu doğuracaklar bile çatlıyo Bana kalsan büyüsün kuzum ama üzerimde çok baskı var

Kız benim günüm az kaldı yine, temmuz sonu doğuracaklar bile çatlıyo Bana kalsan büyüsün kuzum ama üzerimde çok baskı var

canım benim bdt de 9 temmuz ama bebişler geleceği zamanı bilirler kız bebeklerde bile 40+1 bulabiliyor sende duymazlıktan gel biraz umursama canım bak şimdi bende sinirlendim bizim ne kadar hassas olduğumuzu bilmiyorlar sanki bizim elimizdeymiş gibi doğum yapmak öyle hemen oluyorda üzülme tatlım ya stres ya yavruna yazık:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…