2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

valla arkadaşım 2 ay önce kızını doğurdu. tammmmm 41 haftalıkkk...

benimde bebek bu hafta yanlis alarm verdi sancim vardi hastaneye gittim 2 cm acilma var dediler ya bugece ya sabaha dogum olur dediler bisey olmadi ertesi gun sanci falan kalmadi oglen kahverengi kan geldi dedim nisan heralde aradim doktorumu kanama olursa gel dedi sinir oldum gittim devlet hastanesine dediler 3 cm acilma var yatiralim istersen eve git sancini cek oyle gel bu gece ya yarin dogum olur dediler yine bu arada teyzem yazliktan geldi dogum var die herkeste bi telas butun gece uyuyamadim az az sanci gelio ama yine bisey yok 3. gun yinehafif bi kahverengi leke geldi yine gittim devlet hastanesine hemsire bakti dedi acilma 1 cm yanlis bakmislar doguma daha var eve geldim icim rahatladi teyzem geri dondu falan bidaha doguma girmeden kimseye haber vermicem

ilooooosss kız sen nerelerdesin demir bey nasıl iyi misiniz neden hiç gelmiyon topiğe özlemiyorsun anlaşılan bizi

ozluyorum canim evdeyimde aslinda telas gecti bu hafta demir iyi masallah oyun oynadi bu hafta bizle:))) siz ne yapiosunuz oglusun nasil?

okudum msjını canım ya size iyi bir doğum tatbikatı olmuştur oooyy teyzesi yesin onun elini ayağını oyunda oynar benim yakışıklı denizcim herşeyi yapar o kimse laf etmesin
bizim oğlanda iyi çok oynak karnımda bi dk bile durmuyooo yerinde

anammm valla cok duygulandım hele kızına yazdıgın yazı müthiş Allah yavrunu sana bagıslasınn

kılosu gayet guzel masallah bence en az 3300 dogar zaten ben dıyom bebegım 3500dan fazla dogmasın dıye yaaa valla annem kızıyor bana ama hıc de degıll

ilooooosss kız sen nerelerdesin demir bey nasıl iyi misiniz neden hiç gelmiyon topiğe özlemiyorsun anlaşılan bizi
beni özlemedin mi. desene azcık kaybol ortalıkdan da özleyelım dıye

masallah canim seninde az kaldi doguma nasil donmusmu almismi dogum pozisyonunu yakisiklim evet tatbikat oldu bize :))

Kızlar size bir sorum olcak benim karnımda hiç çatlak filan olmadı ama 2 gündür küçük yuvarlak şeklinde kızarıklar var alerji gibi çözemedim ne olduğunu görünce sinirlerim bozuluyo acaba sıcaklardan mı oldu sizde de bunu yaşayan varmı???

benimde karnimda yok ama bacaklarim bide belimin yanlari catladi canim ama catlak olsa yuvarlak olmaz bence alerjidir kasimada catlamasin

Tatlım seni her an arıyor gözlerim nikotin gibi bişey oldun benim için bağımlılık yaptın hergün iki msjını okumazsam krize giriyorum CANIM BENİİİİİİMMM

masallah canim seninde az kaldi doguma nasil donmusmu almismi dogum pozisyonunu yakisiklim evet tatbikat oldu bize :))

Evet dömüş başını yaslamış kapıya oğlan çıkcağı yeri biliyor canım mehmetsym de doğum yapmış bir arkadaş söylemişti geçen durumlarından haberin var mı secret51 den de????

Tatlım seni her an arıyor gözlerim nikotin gibi bişey oldun benim için bağımlılık yaptın hergün iki msjını okumazsam krize giriyorum CANIM BENİİİİİİMMM

Evet dömüş başını yaslamış kapıya oğlan çıkcağı yeri biliyor canım mehmetsym de doğum yapmış bir arkadaş söylemişti geçen durumlarından haberin var mı secret51 den de????
Yok yoook asla kaşımıyorum şurda bikaç hafta kalmış çatlamadan kurtarsak paçayı:18:

hahahahahahahahahahah ahh kuzum aşka getırdın benı yemın olsunnn canımsın .. ayy gogsume baskı yapıyor ömür nefes almakta zorlanıyorum .. her gun baska bısey oluyor zaten bana . dogum cantamı döktüm bu aksam tekrar yerlestırdım heves giderdim dogurmak ıstıyorum ben sıkıldım artıkkkkkkkk

mehmetsym iyi canim dun gorustum kiziyla evde secret51 de iyi oglusu eve cikti ikiside mutlu saglikli sukur bebislerde iyi

mehmetsym iyi canim dun gorustum kiziyla evde secret51 de iyi oglusu eve cikti ikiside mutlu saglikli sukur bebislerde iyi

Allah'ıma şükür iyi haberlerini duymak mutlu etti darısı başımıza kızlar en hayırlısından normal doğumlar inşallah hepimize (mecburi sezeryan olcaklar alınmasın onlarada hayırlı sezeryanlar diliyorum)

Ah canım benim al benden de o kadar bazen sıkıldım artık yavruma kavuşayım diyoruum bir yandanda yavrum daha küçük biraz büyüsünde gelsin diyorum bu sıcaaklar kafayı yedirtti zaten

Küvete ılık su yapıp girsem serilemek maksatlı bir sakıncası olur mu doğumu tetikler mi yani:26::26:

amin canim darisi basimiza bana dogum var dediklerinde gunde 3-4 kere ilik suya girdim istemeyerek ebeler soylemisti ( ilik ve sicak su tetiklio canim dus al ama fazla kalma suda sancilari tetiklemez ama acilmayi hizlandirir

amin canim darisi basimiza bana dogum var dediklerinde gunde 3-4 kere ilik suya girdim istemeyerek ebeler soylemisti ( ilik ve sicak su tetiklio canim dus al ama fazla kalma suda sancilari tetiklemez ama acilmayi hizlandirir

Hadi yaa tühh bende ılıktan bişey olmaz diyordum çok özledim küvet keyfi yapmayı hamile kaldığımdan bu yana hasretim hele şu sıcaklarda süper oluyordu üzüldüm şimdi

canım ılık su bısey yapmaz benım bıldıgım sıcak su sakıncalıdır kuvetı doldurmasan suya gırsen cıksan daha ıyı olmaz mı bıtanemm

Hadi yaa tühh bende ılıktan bişey olmaz diyordum çok özledim küvet keyfi yapmayı hamile kaldığımdan bu yana hasretim hele şu sıcaklarda süper oluyordu üzüldüm şimdi

canim suda uzun sure kalma soguga yakin ilik su olsun sicaga yakin olursa rahimin kaslarini gevsetip genislemeye yani acilmaya sebep oluo bana kalsa dus al cik az kaldi zaten sabret

canım oğlum bir günü daha geride biraktım . 1 adım daha yaklaŞtım . Gece saat 12 de hep uyanık oluyorum bi gunun daha eksildiğini görmek harika bir duygu . Hadi gel annem saglıkla gel.. Rabbim seni ve senin gibi tüm minik yavruları korusun ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…