- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.561
canım benim bdt de 9 temmuz ama bebişler geleceği zamanı bilirler kız bebeklerde bile 40+1 bulabiliyor sende duymazlıktan gel biraz umursama canım bak şimdi bende sinirlendim bizim ne kadar hassas olduğumuzu bilmiyorlar sanki bizim elimizdeymiş gibi doğum yapmak öyle hemen oluyordaüzülme tatlım ya stres ya yavruna yazık:26:
ozluyorum canim evdeyimde aslinda telas gecti bu hafta demir iyi masallah oyun oynadi bu hafta bizle:))) siz ne yapiosunuz oglusun nasil?
anammmbende senin adını koyucam babmızla bekarlığımızdan beri çok istiyorduk kız olursa zeynep olsun diye
Allah ım nasip etti işte
bak aşağıda da yazıyor
güneşin güzel yüzü yüreğine dokunsun,kabuslar uzak melekler başucunda dursun zeynebim
kılosu gayet guzel masallah bence en az 3300 dogar zaten ben dıyom bebegım 3500dan fazla dogmasın dıye yaaa valla annem kızıyor bana ama hıc de degıllgercı ben 4,5 kılo doğmuşum. annem bırde normal doğum yapmış. düşünün artık.
benım de 35+ 5 de kıızm 2700 gramdı. benımkının de cok kılolu doğacağını sanmıyorum. ama olsun sağlıklı olsun da yeter.
ilooooosss kız sen nerelerdesindemir bey nasıl iyi misiniz neden hiç gelmiyon topiğe özlemiyorsun anlaşılan bizi
masallah canim seninde az kaldi doguma nasil donmusmu almismi dogum pozisyonunu yakisiklim evet tatbikat oldu bize :))okudum msjını canım ya size iyi bir doğum tatbikatı olmuşturoooyy teyzesi yesin onun elini ayağını oyunda oynar benim yakışıklı denizcim herşeyi yapar o kimse laf etmesin
bizim oğlanda iyi çok oynak karnımda bi dk bile durmuyooo yerinde
Kızlar size bir sorum olcak benim karnımda hiç çatlak filan olmadı ama 2 gündür küçük yuvarlak şeklinde kızarıklar var alerji gibi çözemedim ne olduğunu görünce sinirlerim bozuluyo acaba sıcaklardan mı oldu sizde de bunu yaşayan varmı???
beni özlemedin mi. desene azcık kaybol ortalıkdan da özleyelım dıye
masallah canim seninde az kaldi doguma nasil donmusmu almismi dogum pozisyonunu yakisiklim evet tatbikat oldu bize :))
beni özlemedin mi. desene azcık kaybol ortalıkdan da özleyelım dıye
masallah canim seninde az kaldi doguma nasil donmusmu almismi dogum pozisyonunu yakisiklim evet tatbikat oldu bize :))
Tatlım seni her an arıyor gözlerim nikotin gibi bişey oldun benim için bağımlılık yaptın hergün iki msjını okumazsam krize giriyorumCANIM BENİİİİİİMMM
Evet dömüş başını yaslamış kapıya oğlan çıkcağı yeri biliyorcanım mehmetsym de doğum yapmış bir arkadaş söylemişti geçen durumlarından haberin var mı secret51 den de????
Tatlım seni her an arıyor gözlerim nikotin gibi bişey oldun benim için bağımlılık yaptın hergün iki msjını okumazsam krize giriyorumCANIM BENİİİİİİMMM
Evet dömüş başını yaslamış kapıya oğlan çıkcağı yeri biliyorcanım mehmetsym de doğum yapmış bir arkadaş söylemişti geçen durumlarından haberin var mı secret51 den de????
Yok yoook asla kaşımıyorum şurda bikaç hafta kalmış çatlamadan kurtarsak paçayı:18:
mehmetsym iyi canim dun gorustum kiziyla evde secret51 de iyi oglusu eve cikti ikiside mutlu saglikli sukur bebislerde iyi
hahahahahahahahahahah ahh kuzum aşka getırdın benı yemın olsunnn canımsın .. ayy gogsume baskı yapıyor ömür nefes almakta zorlanıyorum .. her gun baska bısey oluyor zaten bana . dogum cantamı döktüm bu aksam tekrar yerlestırdım heves giderdim dogurmak ıstıyorum ben sıkıldım artıkkkkkkkk
Allah'ıma şükür iyi haberlerini duymak mutlu etti darısı başımıza kızlar en hayırlısından normal doğumlar inşallah hepimize (mecburi sezeryan olcaklar alınmasın onlarada hayırlı sezeryanlar diliyorum)
Ah canım benim al benden de o kadar bazen sıkıldım artık yavruma kavuşayım diyoruum bir yandanda yavrum daha küçük biraz büyüsünde gelsin diyorum bu sıcaaklar kafayı yedirtti zaten
Küvete ılık su yapıp girsem serilemek maksatlı bir sakıncası olur mu doğumu tetikler mi yani:26::26:
amin canim darisi basimiza bana dogum var dediklerinde gunde 3-4 kere ilik suya girdim istemeyerek ebeler soylemisti( ilik ve sicak su tetiklio canim dus al ama fazla kalma suda sancilari tetiklemez ama acilmayi hizlandirir
canım ılık su bısey yapmaz benım bıldıgım sıcak su sakıncalıdır kuvetı doldurmasan suya gırsen cıksan daha ıyı olmaz mı bıtanemmAllah'ıma şükür iyi haberlerini duymak mutlu etti darısı başımıza kızlar en hayırlısından normal doğumlar inşallah hepimize (mecburi sezeryan olcaklar alınmasın onlarada hayırlı sezeryanlar diliyorum)
Ah canım benim al benden de o kadar bazen sıkıldım artık yavruma kavuşayım diyoruum bir yandanda yavrum daha küçük biraz büyüsünde gelsin diyorum bu sıcaaklar kafayı yedirtti zaten
Küvete ılık su yapıp girsem serilemek maksatlı bir sakıncası olur mu doğumu tetikler mi yani:26::26:
Hadi yaa tühh bende ılıktan bişey olmaz diyordum çok özledim küvet keyfi yapmayı hamile kaldığımdan bu yana hasretim hele şu sıcaklarda süper oluyordu üzüldüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?