- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #33.801
rica ederim cnm biz bu sayfada çook yardımlaştık... benim dr'um mert göl'dü. orda yüzde 90 sezaryen oluyo ben normal doğum yaptım doktorumun dikişinden çok memnun kaldım ve ebeden (o sonra ayrıldı malesef ordan ismi Vildan'dı). bu kadar ilgili alakalı bi ebe olamaz. ama salak hemşireler vardı beceriksiz... aklı yemekte olan bi gerzek hasta bakıcı mıydı neydi o vardı (beyazlı değildi onun kıyafeti lacivertti artık pozisyonunu bilmiyorum)... anestezi uzmanından memnun kaldım (epidural takan). hemşirelerle ilgili şu gibi: bizim çıkmamız gerekiyo mesela bize haber veren yok! aa siz daha çıkmadınız mı dedi salak bi hemşire ve çıkarken çıkış kilosuna bakılması gerekiyo onu ölçmedi aslında yüzümüze bile bakmadı o dereceydi. keşke adını alsaydım. hastane şartları mükemmeldi. imkanlar da öyle. sen ne duyuyosun? ben yine orda doğum yaparım yapsam.
seeelaaaaam arkadaşlaaaaaarrr nasılsınız bebişler ne alemdeee ? benim cadı kızım uyku nedir bilmiyor. daha doğrusu uykuya dalamıyor. tam uyuttım diyorum yarım saat kestirip uyanıveriyor sonra uyut uytabilirsen. hele dün akşam zar zor 9,30 uyuttum sen 10 u geçerken uyan.. babası 12'de geldi işten. onu bekledi. ona au au bi şeyler anlattı. sonra uykusu geldi ama beşikte salla yok olmaz. kucakta salla olmaz. ayakta sallamaya zaten sinir olur. emzirirken gider gelir.. belki komik gelecek ama bebek arabasında dalıyor anca. e bu havada gece gece sokakta gezemiyoruz. bu sebeble odanın ortasına bi şey serip arabanın içinde bi ileri bi geri 1'e kdar anca uyuyor.. tavsiyeleriniz nedir
bu arada 6,5 ay olduk.. ek gıda olarak neler veriyorsunuz. bir kaç tarif rica etsem. şimdilik sebze çorbası ve elma falan veriyorum. muz kabız yaptı.
merhaba temmuz anneleri bende inşallah 2013 temmuz annesi olacağım, sizden tavsiye almaya ihtiyacımız var 2013 anneleri olarak,
-yeni doğan ve 0-3 ay olarak ne kadar ne alalım? en az ne kadar kısa kollu, yarım kollu, uzun kollu zıbın, tulum, elbise vb? kaç paket bez alalım? biberon emzik alalım mı? neler almayalım?
-3-9 aylık dönem için neler alalım?
-bebek arabası ana kucağı oda beşik alırken nelere dikkat edelim neler tavsiye edersiniz?
-doğum için önceden nasıl bir hazırlık yapalım? nelere dikkat edelim? ebelere veya dr'a önceden tembihlememiz gereken birşey var mı?doğumdan sonra giymek için gecelik mi alt üst pijama takımı gibi birşey mi alalım?
sıcakta doğum yapacak bizleri neler bekliyor???
hertürlü yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz :)
izmir'den selamlar!
Merhaba Arkadaslar,
Hamileliğimden beri konuyu takip ediyorum anck hiç yazma sansım olmadı.
Kızım 7,5 aylık oldu benim de.
Yalnız emzirme konusunda cok sıkıntı yasadım. Kızım mamayı da reddediyor sütüm de artık cok yetersiz geliyor.
Kilosu da düşük zaten(
Aranızda sütü bol olup sagmıs olan varsa sütanne arıyorum kızıma biraz kendini toparlaması için.
Cevremde sütünü çöpe atmış olanları duyunca çok üzülüyorum inanın.
Bir sütanne bulabilirsem coook duacı olacagım inanın..
Yardımınızı bekliyoruz kızımla.
Sevgiler...
Benim sagdigim sutlerim var, dolapta bekliyor, onlari gonderebilirim. Nerede oturuyorsunuz? Biz istanbul tuzladayiz..
süt annelik ciddi bir şeydir.
aynı sütü içenler kardeş olur.
lütfen ciddiye alın ,çocuklarınız kardeş olacak ,bağları koparmayın; birbirinizden haberdar olun ,ilerde birbirleriyle evlenemezler çünkü ;bir gün bir yerlerde karşılaşırlarsa.
Merhaba,
Ümraniye'de oturuyorum. Ne kadar sütünüz var?
Ayrıca, cocuklarımız kardes olacagı için tanısmak isterim sizinle.
Merhaba, ben demir ilacına 4. ayda sağlık ocağındaki hemşirenin artık başlamalısın demesiyle başladım. 6. ayda demir ilacının fazlasının da zararlı olabileceğini okudum. Sağlık ocağı hicbir test yapmadan başlattı oysa. Ben de demir ilacını bıraktım. Siz nasıl ne zaman başladınız demir damlasına? Test yapıldı mı? Kullanmayan var mı?
Merhaba,
Ümraniye'de oturuyorum. Ne kadar sütünüz var?
Ayrıca, cocuklarımız kardes olacagı için tanısmak isterim sizinle.
Merhaba, ben demir ilacına 4. ayda sağlık ocağındaki hemşirenin artık başlamalısın demesiyle başladım. 6. ayda demir ilacının fazlasının da zararlı olabileceğini okudum. Sağlık ocağı hicbir test yapmadan başlattı oysa. Ben de demir ilacını bıraktım. Siz nasıl ne zaman başladınız demir damlasına? Test yapıldı mı? Kullanmayan var mı?
arkadslar benim bebegimde temmuz2012 dogumlu size sormak istedigim bosey var sizin bebekleriniz 2ayaklarinada tam basiyormu??benimki bir ayagina tam basiyor ama diger ayagina parmak ucuna basiyor ortopedist bizi cok korkuttu yarin norolog a gitcez
arkadslar benim bebegimde temmuz2012 dogumlu size sormak istedigim bosey var sizin bebekleriniz 2ayaklarinada tam basiyormu??benimki bir ayagina tam basiyor ama diger ayagina parmak ucuna basiyor ortopedist bizi cok korkuttu yarin norolog a gitcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?