- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.541
cıkar bebegım senınkı de cıkar bol gelen pantolonlarımın dahı olmadıgı an anladım bende
tabi cıkacak canım sabırla beklemedeyim :)
aynı boyle takla atıyordu benım bebegım ense kalınlıgını olcmeye gıttıgımızde ayaklarını cırpması cok komıktı
cınsıyet konusunu hıc acma ruyamda bıel dusunuyorum erkek mı kız mı dıye ama hıcbırını goremedım ne erkek ne kız sadece dusunuyordum genebenimkinin de sırtı dönüktü once bize sonra yüzünü ondu ayaklarını kaldırmadı hiç akılı bıdık kaldırsaydı bakıcaktım cınsıyetıne :) parmaklarını agzına sokmaya calısıyodu ayy ayni E.T ye benziyodu :) haftaya gorucem inşallah kendisini cook büyümüştür coook :)hem cinsiyetini de öğreniriz belki babamıza hediye olur :)
cınsıyet konusunu hıc acma ruyamda bıel dusunuyorum erkek mı kız mı dıye ama hıcbırını goremedım ne erkek ne kız sadece dusunuyordum gene
ne guzel bır ruyaymıs bulantılar zordur allah kolaylık versınCanlarım hepinize günaydın..
Çok zor bir sabah geçiriyorum bugün.
İşe geldim ama nasıl bir de bana sorun.
Kusmalar tekrar başladı...
Çalışmak zorunda olmama üzülüyorum..
Bu gece rüyamda doğum yapmışım..
Kucağımda bir bebek var ..
Sağ tarafımda da eşim var..
Saçıma kırmızı kurdele bağlamışlar.
Bebeğin cinsiyetini göremedim.
Çok mutluyduk...
Ama alarmın sesiyle uyandım malesef.
Hayırdır inşallah..
oyle hapsuucum oyle sabırcanım dert etme öğrenicez elbet cinsiyetlerini sabırlı olmak lazım ee nede olsa anne olmak sabır işi :)
cıkolata falan ye dıyorlar gıtmeden yıyor musn pekı canım ya da yıyen ve gosteren var mı ne sacma sorular sormaya basladım artıkkızlar benim bebeişte bacaklarını kapatıyo göstermiyo... bize arkasını dönünce açıyo bacaklarını ama ters kalıyo göremiyo dr. 10 gün sonra yeniden gidecem inşallah bu sefer gösterir..
Canlarım hepinize günaydın..
Çok zor bir sabah geçiriyorum bugün.
İşe geldim ama nasıl bir de bana sorun.
Kusmalar tekrar başladı...
Çalışmak zorunda olmama üzülüyorum..
Bu gece rüyamda doğum yapmışım..
Kucağımda bir bebek var ..
Sağ tarafımda da eşim var..
Saçıma kırmızı kurdele bağlamışlar.
Bebeğin cinsiyetini göremedim.
Çok mutluyduk...
Ama alarmın sesiyle uyandım malesef.
Hayırdır inşallah..
cıkolata falan ye dıyorlar gıtmeden yıyor musn pekı canım ya da yıyen ve gosteren var mı ne sacma sorular sormaya basladım artık
cıkolata falan ye dıyorlar gıtmeden yıyor musn pekı canım ya da yıyen ve gosteren var mı ne sacma sorular sormaya basladım artık
canım bızden once ogrenılmıs kız cocukları da var ama her kafadan bır ses cıkar zaten hamıleykenevet canım yemiştim. bebek normalde çok hareketliydi ellerini kaldırıyor indirior fır fır dönüyor ama tam cinsiyetine bakacağı zaman bacaklarını topluyor. göstermiyorsa kızdır diyorlar ama hayırlısı...
Eki Görüntüle 336531 oldu mu acep ???
merhaba canım allah yardımcın olsun kusma olayını bende yasayanlardanım ne guzel gecmıstı derken sabahları yenıden kusmaya başladım. buarada türkiyede hamilelere izin verildiğini duymustum iş yerlerinde hava kosulları nedenı ile sen neden iştesin ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?