2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynı boyle takla atıyordu benım bebegım ense kalınlıgını olcmeye gıttıgımızdeayaklarını cırpması cok komıktı

aynı boyle takla atıyordu benım bebegım ense kalınlıgını olcmeye gıttıgımızdeayaklarını cırpması cok komıktı

benimkinin de sırtı dönüktü once bize sonra yüzünü ondu ayaklarını kaldırmadı hiç akılı bıdık kaldırsaydı bakıcaktım cınsıyetıne :) parmaklarını agzına sokmaya calısıyodu ayy ayni E.T ye benziyodu :) haftaya gorucem inşallah kendisini cook büyümüştür coook :)hem cinsiyetini de öğreniriz belki babamıza hediye olur :)

cınsıyet konusunu hıc acma ruyamda bıel dusunuyorum erkek mı kız mı dıye ama hıcbırını goremedım ne erkek ne kız sadece dusunuyordum gene

cınsıyet konusunu hıc acma ruyamda bıel dusunuyorum erkek mı kız mı dıye ama hıcbırını goremedım ne erkek ne kız sadece dusunuyordum gene

canım dert etme öğrenicez elbet cinsiyetlerini sabırlı olmak lazım ee nede olsa anne olmak sabır işi :)

Canlarım hepinize günaydın..
Çok zor bir sabah geçiriyorum bugün.
İşe geldim ama nasıl bir de bana sorun.
Kusmalar tekrar başladı...
Çalışmak zorunda olmama üzülüyorum..

Bu gece rüyamda doğum yapmışım..
Kucağımda bir bebek var ..
Sağ tarafımda da eşim var..
Saçıma kırmızı kurdele bağlamışlar.
Bebeğin cinsiyetini göremedim.
Çok mutluyduk...
Ama alarmın sesiyle uyandım malesef.
Hayırdır inşallah..

ne guzel bır ruyaymıs bulantılar zordur allah kolaylık versın canım alarm sesı hayatta en sınır oldugum sey ama mecburz
canım dert etme öğrenicez elbet cinsiyetlerini sabırlı olmak lazım ee nede olsa anne olmak sabır işi :)
oyle hapsuucum oyle sabır beklıyrz valla

kızlar benim bebeişte bacaklarını kapatıyo göstermiyo... bize arkasını dönünce açıyo bacaklarını ama ters kalıyo göremiyo dr. 10 gün sonra yeniden gidecem inşallah bu sefer gösterir..

kızlar benim bebeişte bacaklarını kapatıyo göstermiyo... bize arkasını dönünce açıyo bacaklarını ama ters kalıyo göremiyo dr. 10 gün sonra yeniden gidecem inşallah bu sefer gösterir..
cıkolata falan ye dıyorlar gıtmeden yıyor musn pekı canım ya da yıyen ve gosteren var mı ne sacma sorular sormaya basladım artık

merhaba canım allah yardımcın olsun kusma olayını bende yasayanlardanım ne guzel gecmıstı derken sabahları yenıden kusmaya başladım. buarada türkiyede hamilelere izin verildiğini duymustum iş yerlerinde hava kosulları nedenı ile sen neden iştesin ki ?

Günaydın canlarım.
Güne çok kötü başladım.
Kusmalar tekrar başladı.
İşe geldim ama nasıl geldim onu bir de bana sorun.
Çalışmak zorunda olmama çok üzülüyorum...

Bu gece rüyamda doğum yapmışım.
Saçımda kırmızı kurdele var.
Kuçağımda da çok saçlı bir bebek..
Sağ tarafımda eşim oturuyor.
Keyfimiz iyi gülüyoruz..
Bebeğin cinsiyetini göremedim.
Hayırdır inşalllah.

cıkolata falan ye dıyorlar gıtmeden yıyor musn pekı canım ya da yıyen ve gosteren var mı ne sacma sorular sormaya basladım artık

evet canım yemiştim. bebek normalde çok hareketliydi ellerini kaldırıyor indirior fır fır dönüyor ama tam cinsiyetine bakacağı zaman bacaklarını topluyor. göstermiyorsa kızdır diyorlar ama hayırlısı...

canım bızden once ogrenılmıs kız cocukları da var ama her kafadan bır ses cıkar zaten hamıleyken

Canım ben Hatyadayım.
Burda hava karlı değil.
Geçicek inşallah bu bulantılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…